Uutta treenimusiikia!

Elämäni Kunnossa

Nimensä mukaisesti, tässä mun uusin kattaus menevintä treenimusaa. Mukana myös menneen kesän loppuun kuluneita hittejä, kuten tämä ensimmäinen :)

 

Mileyn video = WTF..... Biisi = toimii.

Viimeiset kaksi loppuverryttelyyn ;)

Kommentit

mariaalexandra (Ei varmistettu)

Mä NIIIN tykkään näistä sun treenumusa postauksista - kiitos kun jaat!

Fiipi (Ei varmistettu)

Minun tämän hetken kuumimmat salibiisit on enemmän suomalaista musaa. Eniten kuunnelluimmat taitaa olla tällä hetkellä Spektin Teen mitä haluun, Elan loppuviikko ja Spektin Juomalaulu. Oikein esimerkillisiä biisejä salille :D Täytyy varoa joskus etten innoissaan huuda isoon ääneen "ottaisin kahvin sijasta KALJAA!!!!" :D
Uusi haastaja on kyllä Musta Barbaarin Salil eka salil vika. Kiitos vaan Natalle siitä biisistä.

riinaaaaaaaaa (Ei varmistettu) http://jotainhyvaa.blogspot.fi

Jee!!! sulla on paras treenimusamaku, näitä sais tulla useemminkin :)

Reenari (Ei varmistettu)

Heippa!
Vasta löysin blogiisi ja luin sen lähes kerralla vanhimmista postauksista uusimpiin. Jäin vain ihmettelemään itsekin 3kk sitten salin löytäneenä, että alkuteksteissä tuntui että tavoitteenasi on laihtuminen, mutta nyt kun katselee uusimpia kuviasi, niin ei sinulla paino pahemmin olekaan tainnut tippua? Oletko käynyt uudestaan kehonkoostumusmittauksessa, onko rasvan määrä kuitenkin vähentynyt? Noissa chia-siemenissähän kuitenkin on aivan järkyttävästi energiaa (500kcal/100g). Itselläni kuitenkin paino on laskenut ihan mukavasti jo näiden kolmen kk:n aikana, vaikka nähtävästi habaakin on vähän siunaantunut, vaikkei nostamani painot ole vielä lähelläkään sinun painojasi :D Tsemppiä treeniin!!!

Smyy (Ei varmistettu) http://smyysmyy.blogspot.fo

Haa mahtavia biisejä! Ingrossi ja Knife Party pääsivät myös mun treenimusalistalle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.