Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Käsi lepää paikoillaan. Siihen on levitelty asiantuntevasti kipugeeliä ja suun kautta on nautittu ketorinia. Kyllä tämä tästä! Treenaamaan kuitenkin piti päästä, eli menin sitten tekemään vähän modifioitua koipi + vattareeniä.

Olen nyt ihan megavarovainen tän käden rasittamisen suhteen. Yritän siis välttää jopa asioiden nostelua ja kaikkea muutakin, mikä ei suoranaisesti satu, mutta saattaa silti rasittaa.

Tuntuu kuitenkin jotenkin ahdistavalta mennä salille ja istuskella niissä laitteissa, eikä nostella mitään :B Tuntuu kuin jokaisen tosibodarin katse viiltäisi mua halveksunnallaan.. "Mitä toikin on tänne tullut istuskelemaan... Nostais edes jotain ylös" 

Eihän asia tietenkään ole niin. En mäkään tuijota laitteissa treenaavia pahalla silmällä :D Typerä on ihmismieli.

 

Treeni oli tänään seuraavanlainen:

Lämmittely kuntopyörällä 40min

Jalkaprässi kelkka + 100kg 3 x 12 toistoa

Jalan ojennus taakse taljassa 20kg 3 x 10 toistoa / jalka

Kylkitaivutukset kahvakuulalla 12kg 3 x 8 toistoa / kylki

Loitontajat laitteessa 55kg 3 x 8 toistoa

Vatsarutistus laitteessa 45kg 3 x 10 toistoa

Selän ojennus laitteessa 40kg 2 x 10 toistoa

 

Huomenna ja ylihuomenna pääsen vaan lenkkeilemään ennen reissuun lähtöä, mutta tien päältä saattaa kuulua kuvapäivityksiä ja eräs PT-henkilö on luvannut näpyttää teille uuden treeniohjelman! Tällä kertaa olisi luvassa kolmijakoista, pepun kasvattamiseen painottuvaa ohjelmaa :)

 

ps. Mun luokse muutti väliaikaisesti toinenkin pieni Mopsi.. Dahlia :D Hän on Intiasta ja todella ihmisläheinen.

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

No arvatkaas vaan onko olkapää parantunut.... HUOH! Pakko kuitenkin olla tyytyväinen, että sain treenailla aikalailla vammoitta jopa vuoden päivät ja tehdä varsinkin käsiä ja hartioita rasittavaa työtä vuosikausia ilman mitään ongelmia :)

Olkapää on nyt siis toistaiseksi mahdollisimman paljon levossa ja kylmetän sitä niin usein kuin muistan ja kestän. Inhoan kylmää...

Pidetään myös PT:n kanssa asap palaveri siitä, mitä kaikkea voin tehdä niin kauan kuin tuo typerys kipuilee. Kaikki olkapäätä rasittavat veto- ja työntöliikkeet ovat tietysti ensimmäisenä pannassa. Niin ja turhat nostelut myös!

Nyt on siis aika petrata kaiken aerobisen liikkumisen saralla ja pitää proteiinin saanti maksimissaan, etteivät kovalla työllä hommatut lihakset ainakaan katoa.

Jalkapäivät saavat hetken aikaa hoitua laitteissa. Se lienee mukavaa vaihtelua ja tekee varmasti myös hyvää pitkästä aikaa rääkätä lihaksia oikein erotellusti. Kaipuu kokonaisvaltaiseen kehon käyttämiseen on kuitenkin koko ajan suuri..

 

Tänään kipaisinkin heti aamusta portaisiin tekemään vanhaa tuttua intervallitreeniä ja  sulattamaan juhannuksena nautittuja lettuja. Kädessä koreili isiltä adoptoitu polarin sykemittari mallia karvalakki. Tykkään siitä, että nään samalla sekä sykkeen, että treeniin kulutetun ajan!

Vanha Suunnon sykemittarini hörppäsi jossain vaiheessa kellon täydeltä vauvaöljyä, eikä ole ollut entisensä sen jälkeen :B

 

Tähän treenitaukoon sopivasti tulee myös 1kpl matkoja Amsterdamiin, minne lennän muutaman ystävän kanssa tulevana torstaina. Ajattelimme vuokrata polkupyörät ja ajella ympäri kaupunkia niin paljon kuin mahdollista - ihanaa!

Ei huolta, mä ajastan teille kaikenlaista luettavaa poissaoloni ajaksi ;)

 

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Törmäsin aamulla nettiä selaillessani uutiseen Jessica Simpsonista, joka on eri huhujen mukaan tehnyt kolmen tai jopa neljän miljoonan dollarin sopimuksen painonvartijoiden kanssa runsaasti kerääntyneiden vauvakilojen tiputtamisesta.

Sopimus on lyöty lukkoon, mutta virallista summaa ei tietysti ole julkaistu missään - niin ja rahat tietysti kilahtavat tilille vain jos painonpudotus onnistuu aikataulussa! Aika rajua.. 

Jessica ei suinkaan ole ainoa valokeilassa paistatteleva kilojen karistaja. Mä poimin teille muutaman hoikistujan, joiden tarinoita olen tarkkaillut viime vuosina!

 

Jennifer Hudson

Myös Jennifer Hudson tipautti muutama vuosi sitten lähes 40 ylimääräistä kiloa samaisen ohjelman avulla.. Minkäköhänlaiset rahat sen homman takana piilivät :D

Jennifer on edelleen vahvasti Suomessa liiketoimintansa vuonna 2010 lopettaneiden painonvartijoiden keulakuvana ja mä nostan hattua, sillä naisen puheet ja meininki kuulostavat oikeasti hyvältä.

Painonvartijoiden systeemi on muutenkin täysin järkeenkäypä. Kalorit on muutettu pisteiksi, joita saa syödä tietyn verran päivässä sukupuolen, iän ja aktiivisuustason mukaan. Ei siis mitään taikatemppuja!

 

Kirstie Alley

 

Painonvartijat ei muuten ole ainoa yritys, joka luotsaa julkkiksia takaisin kuntoon! Kuinka moni muistaa Kirstie Alleyn, jonka paino tuntuu parin vuoden välein jojoilevan yhden pienen ihmisen verran?

 

 

 

Ensin Kirstie vannoi Jenny Craigin nimeen, kuten ylläolevasta mainoksesta näkyy. Yhteistyö loppui vuosia sitten ja paino hiipi takaisin. Nyt Kirstiellä on ikioma laihdutusohjelmansa nimeltään Organic Liason. 

Toivottavasti Kirstie olisi vihdoinkin löytänyt sen tasapainon.. Only time will tell! 

 

 
 

Janet Jackson

 

 

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä laihdutusyrityksen keulakuvana nykyään keikkuvana julkkisjojoilijana ajattelin esitellä Janet Jacksonin. Janet jos joku on jojoilun kuningatar!

 

 
 

 

Jokaisen muutoksen välissä on pari vuotta ja viimeisin kuva oranssissa mekossa on Nutrisystemin mainoskuva tältä vuodelta. 

Janet näyttää upealta, mutta mitä luulette, pysyykö laulaja tällä kertaa unelmamitoissaan? Painonpudotuksen taustalla huhutaan nutrisystemin lisäksi olevan jonkinsortin syömishäiriö.. Toivotaan parasta!

Tässä vielä nutrisystemin mainos, missä näkyviä ruokia kyllä maistelisin mielelläni.

 
 

 
 

Mulle herää ilmiöstä muutamiakin kysymyksiä:

  • Auttaako julkkis keulahahmona oikeasti, vaikka kaikki tietävät että apuna toimii todistetusti personal trainereita ja yksityisiä kokkeja?
  • Onko suurikaan yllätys, että monet lihovat uudestaan, kun em. luontaisedut loppuvat?
  • Kuinka uskottava keulakuva on viisi kertaa kymmeniä kiloja jojoillut julkkis?
  • Eikö jokainen meistä laihduttaisi mielellään, jos siitä maksettaisiin pari miljoonaa?
  • Miksei suomessakin toimi yritys, joka toisi mulle valmiita aterioita kotiovelle, kuten Jenny Craig tai Nutrisystem? ;B
  • Onnistuuko Jessica kaiken tämän paineen alla?
  • Pitäisikö munkin kerätä tuollainen jojo-kollaasi itsestäni??
  • Minkä ikäinen Janet Jackson oikein on?? :D
  • Ja viimeisenä: Mitä ohjelmaa käyttää/käytti Adele, jonka paino ja sen muutokset kuohuttavat joka kerta, kun joku niistä avaa suunsa.

 

Herättääkö aihe mitään ajatuksia?

 

Pages