Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Mä olin eräänä iltana lähdössä lenkille Tampereella ja vaikka sää oli koko päivän kuin morsian, huoletti mua pelkällä topilla metikössä kirmaaminen koska a) hyttyset pitää mua muutenkin jonkinlaisena liikkuvana ruokavaununa b) mulle tulee useammin kylmä, kuin kuuma. 

Niin ja mä tykkään kyllä muutenkin aina treenata pitkähihaisessa.. Siinä hikoilee enemmän :D

Koska reissaan niin sattumanvaraisesti tätä väliä ESPOO-TRE, olivat kaikki treenihihani (onko se sana?) täällä kotopuolessa. Muutaman minuutin tuskailun jälkeen muistin kuitenkin vaatekaapissa lojuvan liian isoksi ja lyhyeksi jääneen T-paidan, joka tulisi pelstamaan iltalenkkini! Miten T-paita muuten voi edes olla sekä liian iso että lyhyt? :D

Nämä katu-uskottavat treenihihat saat aikaan kahdella simppelillä askeleella:

1. Ota esiin paita ja sakset

2. Leikkaa paidan alaosa irti kainaloiden alta. 

Niin helppoa se on! Paitaa voi pitää joko kuten se on päälläni ylimmässä ja tässä seuraavassa kuvassa. Olen kuitenkin useammin päätynyt kiskaisemaan myös etuosan niskan puolelle, kuten postauksen viimeisessä kuvassa, jolloin entisen paidan pääaukko jättää yläselän hauskasti paljaaksi. 

 

Ehdin jo suunnitella vaikka mitä modifikaatioideoita neonvärisillä nyöreillä, mutta tämä kelpaa oikein passelisti juuri näinkin ja itseni tuntien tuunaaminen jää tismalleen tähän pisteeseen. 

p.s. Ylijäämäpaidasta voi kätevästi askarella vaikka kommandopipon tai Rambo-hiuspantoja!

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

MORO! Mulla oli eilen ihan maailman parhaat synttärit, jotka olivat täynnä yllätyksiä ja lahjoja kaikilta ystäviltä ja läheisiltä. Eilistä paremmat synttärit on olleet ehkä vain 10-vuotissynttärit, jotka järjestettiin marraskuussa halloweenteemalla :D

Synttärit alkoivat oikeastaan jo lauantai-iltana, jolloin mut vietiin leffaan katsomaan uutta Batmania, mitä olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Rasvanpoisto oli synttäreiden ajaksi unohdettu ja vietin ns. cheat-päivää, jolloin saa syödä aikalailla mitä ikinä huvittaa. Se oli jo itsessään aikamoinen synttärilahja ;)

 

Ennen leffaa poikettiinkin nauttimaan mun lempiherkkua, frozen yogurtia, mihin hullaannuin pari vuotta sitten jenkeissä. Helsingissä näitä jugurttibaareja on jo kourallinen ja uskon, että ne leviävät muuallekin ensi kesän lähestyessä! Fro-yo on ehdottomasti parasta plainina ja marjoin ja hedelmin höystettynä. Todettiin, että iso kippo tuota herkkua olisi darrapäivänä todella kohdillaan :D

 

 

Mun 2-4 karkkia/laji taktiikka ei tuottanut toivottua hillittyä irttaripussia, vaan sen painoksi tuli lopulta yli 400g :D Lahjoitinkin tänään iltapäivällä n. puolillaan pyörineen pussin pienen muuttourakan kanssa painineelle ystävälleni, joka otti sen iloisena vastaan.
 
Leffa oli fantastinen ja en sano siitä sanaakaan enempää ;)

Seuraavan aamuna sain avata sarjan käytännönläheisiä pikkulahjoja, joista muutama suorastaan huusi päästä esittelyyn!

 

Tää on vihdoinkin potku mun takapuolelle! Oon kaksi vuotta puhunut raakasuklaan valmistamisesta ja nyt en enää voi perääntyä. Ajattelin sujauttaa sekaan vielä vähän rusinoita ja kaakaonibsejä. Raportti seuraa!

 

Toinen bodarilahja oli valtava purnukka Mannisen proteiinivanukasta, jonka ensimmäinen testiannos jähmettyy tällä hetkellä jääkaapissa. Ylläolevasta kuvasta voikin huomata, että tavara on erittäin FIT!

Proteiinia valmiista annoksesta löytyy käytetystä maidosta riippuen 18-25g ja hiilaria vaivaiset pari grammaa. Pidän sormet ristissä maun vuoksi ;)

Lahjoista toivuttuani oli seuraavan yllätyksen vuoro ja auton nokka suuntasi kohti Heurekaa! Oon puhunut Heurekassa käymisestä kuukausia ja taannuin matkan aikana taas innostuneeksi 12-vuotiaaksi.

 

Näyttelyt ja tilat olivat luonnollisesti uudistuneet ja kävijöiden määrä yllätti meidät täysin. Joku rauhallisempi ajankohta olisi voinut olla vieläkin mieluisampi, mutta mä viihdyin silti täysillä. Parhaat palat olivat planetaariossa pyörinyt avaruudesta kertova leffa ja ajatuksia herättävä Klima X -näyttely.

 

Klima X:n tiloihin pääsee vain kumpparit jalassa, sillä sen lattialla lainehtii 40 000 litraa vettä!! Näyttely kertoo ilmaston lämpenemisestä ja sen eri vaikutuksista.

Heurekan jälkeen meidän piti tehdä valitettava pysähdys ja hoitaa vähän juoksevia asioita.. Jotka paljastuivatkin maailman siisteimmän synttärikakun noutajaisiksi :D Kuinka siistejä ihmisiä mulla oikein onkaan ympärilläni, kun kakku näytti tältä:

 

Maku oli vähintään yhtä makea kuin mitä ulkokuori antaa olettaa ja kaikki kuntoiluvälineet olivat syötäviä! 

Sekosin kakusta niin täysin, että unohdin kamerankin kotiin. Suuntasimme kuitenkin vielä koko ystäväporukkamme voimin Linnanmäelle, jossa testasimme uuden ravintolamaailma Kattilan ja mulle ostettiin iltahupi-ranneke, jonka turvin sain kiljua riemusta illan viimeiset kolme tuntia.

Suunnitelmissa oli kuulemma kaikenlaisiin pelihalleihin ja vohvelikahviloihin pysähtyminen, mutta mä en millään malttanut ;)

Kotiin päästyämme illaksi kohteliaasti väistyneet ukkospilvet alkoivat piiskata Helsinkiä ja me kiivettiin kattoterassille seuraamaan salamoiden tanssia. 24 tuntuu fantastiselta iältä ja päivä päivältä lähemmäksi hiipivä neljännessata ei kyllä ahdista sekunnin sekuntia!

Olen kovin kovin onnellinen.

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Mulla on tänään synttärit! Se on aika kivaa. Viimeiset parit ikääntymisbileet on menneet aika vaihtelevalla ohjelmalla. Viime vuonna olin parhaan ystäväni poikaystävän kanssa Oulussa ryyppäämässä, kun ystäväni oli jenkeissä, ja sitä edellisenä itse jenkeissä shoppailemassa ja huvipuistossa :D 

Huomisen ohjelma on vielä aika lailla hämärän peitossa, mutta kerron siitä sitten, kun tapahtumat ovat takana päin. Perjantaina kuitenkin vietettiin mun hyvän ystävän Majn syntymäpäivää ja yksi sen kohokohdista oli Majn tyttären ja mun kummitytön Rebekan kanssa katuliiduilla piirtely.

Tarkempaa selostusta tuon päivän tapahtumista löydät Majn blogista täältä, mutta tässä vähän hyvän mielen kuvia perjantailta teidän sunnuntaipäiviä piristämään!

 

Mun piti olla omalaatuinen ja tehdä yksipyöräinen.

 

Pages