Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Onko teillä urheilulajeja, joita esim. Olympialaisten aikaan jäätte tuijottamaan, vaikka pitäisi tehdä jotain ihan muuta? Mulla on - monia. Viimeksi fiilistelin ihan täysillä cheerleadereita, ja siitä inspiroituneena ajattelin alkaa säännöllisesti jakaa teille mun lajikateuksia. Tänään on vuorossa Acro, eli akrobatiavoimistelu (otsikon muunnelma on täysin omasta päästäni, anteeksi lajin harrastajat, ajattelin sen kuulostavan vetävältä :D).

Acrossa harrastetaan ja kilpaillaan 2-4 voimistelijan pienryhmissä, ja kilpailusarjoja löytyy niin yhden sukupuolen, kuin sekaparienkin ryhmille. 

Yleensä parissa tai ryhmässä on yksi pienenpieni ihminen joka vääntyy ja kääntyy mihin asentoon hyvänsä, ja yksi tai useampi "rotevampi" voimistelija, jotka myös vääntyvät mihin asentoon hyvänsä ja samalla heittelevät ja kannattelevat ryhmän pienintä jäsentä. 

Laji on hullu sekoitus voimistelua, akrobatiaa, aerobicia ja taikuutta :D 

Varoitan, näiden videoiden katselemiseen jää todella pahasti koukkuun.....

Insane. Jos joku harrastaa tätä, ilmiantakaa itsenne!!! Tahdon nimikirjoituksen, ja olen valmis maksamaan siitä :D.

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Käytän nyt tässä termiä "risotto" hyvin löyhästi :D Oikea risotto on jotain ihan käsittämättömän ihanaa, paksua, pehmeää ja täyteläisen rasvaisen raskasta. Tämä höttörisotto on ihan muusta maailmasta, mutta on ruokkinut minua loistavasti jo pari päivää!

Resepti on niin naurettavan helppo, että jokainen on varmasti tehnyt variaatioita itsekin, mutta menkööt. Ehkä teen tunnisteen: food for lazy dummies.

En ole jaksanut käydä kaupassa laisinkaan, vaan olen elänyt banaanitertun, riisipussin ja pakastimen sisällön avulla... Eilen löysin ison katkarapupussin, ja siitäpä sitten innostuin. Joku manaili viljelemääni "lihamaniaa", joten tässä vähän vaihtelua siihenkin - tosin ylikalastetut katkaravut eivät taida olla _yhtään_ parempi vaihtoehto :D

Tähän sapuskaan upposi:

  • 1dl riisiä
  • 400g pakastevihanneksia (mitä kaapista nyt sattuu löytymään)
  • 300g katkarapuja
  • 3 valkosipulinkynttä (jos tykkää valkosipulista >:D)
  • Currya
  • Herbamarea
  • 1dl kookosmaitoa

Riisi kiehumaan hieman tarvittavaa suurempaan vesimäärään, ja pakkasen asukit höyrytyskattilassa tai metallisiivilässä riisin päälle sulamaan. Kun riisi on kiehunut noin puolet tarvittavasta ajasta ja pakasteet sulaneet, hulautetaan ne sekaisin keskenään.

Soppaan lisätään murskatut valkosipulit, reilu ripaus currya ja herbamarea, sekä loraus kookosmaitoa. 

Kun riisi on kypsää, kaada turhat nesteet pois siivilän läpi, kaada ruoka takaisin kattilaan ja lisää loput kookoskermasta. 

Sitten mössö lautaselle ja syömään NOMNOMNOMNOM!

 

Rumaa, kyseenalaista, ja niin hyvää.

Tänään en muuten vahingossa syönyt mitään sokeripitoista :D

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Eilen oli erittäin mukava jalkapäivä, jonka starttasin maastavedoilla. Viimeisessä sarjassa kokeilin uutta sarjamaksimia 87,5kg, joka ei välttämättä lämppäsarjojen ja kahden kovan työsarjan jälkeen ollut se fiksuin idea...... Olen tekniikan kanssa todella tarkka, mutta taisin nykäistä vihoviimeisen toiston jotenkin typerästi, sillä selkäni oli tänä aamuna oikean lapaluun takaa niin jumissa että itkettää.

Koko aamupäivän meikkaaminen ja hiustenlaitto ei varmaan auttanut asiaa, ja salille päästyäni pään vasempaan kääntäminen alkoi olkapäätä lähestyessä nostaa kyyneleitä silmiin. Muun muassa Vedossa ja Liikkarilla PT:n hommia tekevä Lia lopetteli juuri asiakkaansa kanssa ja katsoi mun tuskaista vääntelyä hetken. Ongelman kerrottuani Lia suositteli skippaamaan turhat vetoliikkeet (esim. leuanvedot eivät nousseet edes paksuimmalla kumpparilla...), ja keskittymään niiden sijasta pumppaaviin ja kevyisiin liikkeisiin.

Teinkin sitten pitkät pätkät selkää jumppaavia liikkeitä, ja pötköttelin loppuun vielä kahvakuulan päällä kipupisteitä etsien. Miksi oi miksi en omista kipukoukkua kotona?? Kaiken muun lisäksi vielä unohdin foamrollerini Tampereelle... 

Mun tekeminen näytti salilla varmaan ennen kaikkea säälittävältä, asento kun oli joka välissä tämä:

Kipupisteen manipuloiminen auttoi aina hetkeksi ja tuntui autuaalta, mutta eipä sitä yksinään noihin paikkoihin pääse käsiksi, kun apuvälineet olivat mitä olivat.

Toivottavasti tämänpäiväinen kehonhuolto olisi edes jotenkin avuksi, ja pääsisin huomenna rautojen kimppuun! 

 

Joo, ihana kuulaset. Huomenna lentelette mun käsien varassa, ettekä selän alla!

 

p.s. Sokerilakkoa oli kulunut vasta yksi päivä, kun täysin vahingossa söin töiden jälkeen pari ylijäämämacaronsia, joita minulle tarjottiin >>:D En muistanut koko lakkoa, kun vasta suupieliä pyyhkiessäni ja taisin huudahtaa ääneen "EIH!". No, tyhmästä päästä sai kärsiä lakon aloitus, mutta ei voi mitään. Homma jatkuu, ja nyt muistan olla tarkkana myös töissä.

 

EDIT. Jaa... Olikos se niin, että it gets worse before it gets better? Au.

Ladataan...

Pages