Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Olen vielä niin pääsiäisfiiliksissä (lue: täynnä lammasta ja suklaata), etten kykene ajattelemaan voimakestävyyttä. Sen sijaan saatte kuvia viimeiseltä vuorokaudelta, jonka vietin perheeni kanssa mökkimaisemissa! 

Aloituskuvassa on siskoni pienin koira Ava, joka näyttää 1:1 muumien Surku-koiralta, eikö?

Ukki tässä hyvästelee hyväkäytöksisiä koiria, jotka lähtivät toisen siskoni ja vaimonsa matkassa kotiin jo eilen. 

Koiria on yhteensä 3kpl ja ne ovat tuommoisia pöljiä whippetejä, jotka juoksevat pirun kovaa ja näyttävät mun mielestä lohikäärmeiltä.

Pahnanpohjimmainen on tuo Surku-lookalike Ava, jolta sain jäähyväiseksi lämpimän suudelman.

Koirien karattua meininki rauhoittui hieman ja mä sivistin perhettäni esittämällä muutaman jakson Here comes Honey Boo Boo:ta. Redneck-meininki sai itse kunkin haukkomaan henkeään ja loppuillasta päädyimme klassisten lautapelien pariin.

Mun mielestä lautapelaamista arvostetaan aivan liian vähän! Kaikki näpyttävät aina puhelimiaan joko pelien tai whatsapin pauloissa, vaikka olisi niin paljon siistimpää olla ihan oikeasti läsnä ja heitellä vähän noppia, eikö?

Tänään sää oli taas yhtä huikea, kuin Tampereella lenkkeillessä, joten lähdimme tutkimaan mökkimaisemia järveltä päin. 

Jää oli niin paksua, että järven yli ajeltiin jopa farmariautolla. Itseäni kuitenkin vähän hirvitti kun jää "elää" lämpölaajentumisten takia koko ajan ja hiljaisuudessa sen bassomaisen kumahtelun kuulee milloin mistäkin ympäriltään ja välillä jalkojen alla jopa tärähtelee..

Artsuiluksihan se meininki sitten lopulta meni.. Ajattelinkin hakea seuraavilla kuvilla Aalto-yliopistoon ja hankkia itselleni vielä muutaman lisätutkinnon! 

Mies ja elämän kaari - hintapyyntö 450€

Mies ja matka - hintapyyntö 500€

Mies ja matka 2 - hintapyyntö 350€

Jokaisesta teoksesta voi tehdä tilauksia, niin saan opiskelurahastoon täytettä.

Tämä viimeinen kuva on omistettu kaikille gamereille:

+ 2 melee, +1 stealth

Ne tietää, jotka tietää.. ;)

 

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Tää kuva tiivistää ihan kaiken mitä mun tänhetkiseen olotilaan sisältyy. Raikas ilma, auringonpaistetta ja lapsenmielistä riemua. Onko mitään parempaa? Mä en usko

Olisin jaksanut kävellä ja leikkiä ulkona vaikka auringonlaskuun saakka!! Onko ok, jos tekee mieli jättää kaikki muut hommat ja kirmata jäätyneellä järven jäällä niin kauan, kuin se on mahdollista? 

Kaikki varmaan tuntee vanhan kunnon kuvat ja tuhannet sanat -sananlaskun? Tässä olisi nimittäin tarjolla kertomuksia melkein 10 000 sanan edestä ;)

Näytin kuulemma ankealta mummolta.. Omasta mielestäni tämä kuva on huikea.

Hyvästi jää taas hetkeksi rakas Tampere ja Kaupin ihanat ulkoilureitit!

 

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Kolmas kuukausi paria päivää lukuun ottamatta done ja Tiitin toiveesta kuvituksena ovat nämä verrokkikollaasit. Valkkasin sivukuvan avaukseksi, koska siinä kehitys näkyy ehdottomasti parhaiten! Koivet ja keskivartalo ovat menneet mukavasti kasaan, mutta kyllä sitä hommaa vielä löytyy seuraavan neljän kuukauden puhteiksi.

Tämä kuukausi on kulunut vapaammin syödessä, koska olen testaillut miten kroppa reagoi suurempaan kalorimäärään, suurempaan hiilarimäärään, tiheämpiin herkkupäiviin yhdistettynä tiukempiin viikkoihin, erilaisiin proteiininlähteisiin jne. jne.

Löysempi syöminen on tosin johtanut todella suoraan siihen, että olen myös herkutellut useammin. Tässä on ollut synttäreitä ja häitä sun muita tärkeitä kissanristiäisiä, missä olen vaihtanut suosiolla vapaalle ja nauttinut elämästä vähän enemmän, kuin projektin aluksi suunnittelin. Henkinen saldo on huipussaan! 

Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että kroppa olisi hieman paremmin mukana tässä mun päänsisäisessä meiningissä, eli odotan huhtikuulta suuria ja aion jatkaa PK-seudun hyvää treeniputkea. Kaverit siellä ruutujen takana hoi, rääkkitreenejä tarjossa myös huhtikuun aikana!

 

Etukuvat eivät ainakaan omaan silmään kerro juuri mitään, koska tuossa kakkoskuvassa olen päättänyt pusertaa itseäni kasaan käsivoimin.. Suurimmat ongelmat etupuolella tosin liittyvät tuohon vatsan seutuun, joka tuntuu kutistuvan hyvin hitaasti verrattuna selkäpuolen ja jalkojen läskeihin.

Typerä maha! Vielä minä sinulle kaapin paikan näytän. Mulla ei ole koskaan, ei edes 52kg laihaläskiyden tietämillä (ylläri) ole ollut flättiä mahaa.. Mitään näkyvää ja rasvatonta sixpackia en havittele, mutta olisi mukavaa etten kantelisi mukana minkäänlaista selkeää etureppua. Pieni naisellinen pyöreys ei ainakaan ajatuksen tasolla haittaa.

Paino heilahti maaliskuun aikana reilun kilon alaspäin, mutta tämän kipeysviikon aikana se oli luonnollisesti tullut takaisin :D Nesteitä, tiedetään. Tulkoot vaan niin jaksan tiistaina pumpata salilla kuin raivohullu! Huomenna menen vielä mökille tankkaamaan äidin pääsiäislammasta.

 

Helmikuun alusta ei selkäkuvaa löytynyt laisinkaan, mutta aletaan kerryttää niitä tästä eteenpäin. Tuo lantion seutu saisi mennä sivusuunnassa hieman kasaan, mutta kasvaa ulospäin siinä toisessa ;)

Mitäköhän muuta mulle tulisi nyt mieleen... No ehkä se, että ensi kuuhun kuuluvat myös pidennetyt aerobiset ExtremeRunia ja Naisten Kymppiä silmällä pitäen. Pitää siis keskittyä hyvään tankkaukseen ja pitää sormet ristissä sen puolesta, että lisääntyvä aerobisen määrä pistää seuravat pari kiloa läskiä liikenteeseen.

Olen ihan varma, että aiempien kuukausien postaukset ovat olleet jotenkin syväluotaavampia ja analyyttisempia.. Ehkä tämä kuvastaa paremmin keväistä olotilaani. Hyvä boogie, energiatasot ja aurinko paistaa, niin mitä sitä turhaan kaivella liian syvällisiä ^_^

Pages