Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Eilen oli taas ilon päivä, kun DHL:n lähetti soitti ovikelloa iHerb-pakettini kanssa. Alun perin tilauksessa piti tulla vain maitohappobakteereita ja ruoansulatusentsyymejä Samin käskystä, mutta yllättäen mukaan tarttui vähän muutakin.

Olen jotenkin supertyytyväinen itseeni, kun jaksan popsia lisäravinteet kiltisti joka ikinen päivä, ja otan ne mukaan jopa reissun päälle annospusseissa! Viimeisen puolen vuoden aikana olen jättänyt pillerit popsimatta ehkä yhteensä 5 aamuna. Olen myös huomannut, että purkit jännästi tyhjenevät, kun niitä oikeasti käyttää.. Ei olekaan enää "tosi riittoisia" purkkeja, joista heitetään nappia naamaan kerran viikossa jos sattuu muistamaan.

En tiedä, miten suuren eron näiden lisäravinteiden käyttö tekee mun terveyteen, mutta en ole huomannut ainakaan mitään negatiivista.

Jenkeissä gluteenittomuus taitaa muuten olla melkoisessa nosteessa, kun kaikissa purkeissa lukee edessä tai takana isolla Gluten-Free. Nousussa ovat myös gluteenittomat hiustenhoito ja -muotoilutuotteet. Aika hoopoa, kun ihokosketuksessa ongelmia aiheutunee vain ihokeliakiaa sairastaville, joita on äärimmäisen vähän :D

Mutta käydäänpäs näitä ostoksia läpi!

 

Ensimmäisenä ne tärkeimmät, eli ruoansulatusavut. Otin muutamasta suositellusta entsyymimerkistä ensimmäisenä testiin tämän melko edullisen Royal Tropicsin tuotteen. Pari kapselia naamaan ennen lihaisampia aterioita, niin massu kiittää. Vai kiittääkö? Senhän näkee vain kokeilemalla.

 

Suurin riemunaiheeni!!! Olen ollut kalaöljytön jo pari viikkoa (kiitos hieman unohtelevaisen poikaystävän....), mutta nyt kyllä kelpaa taas. Päädyin aikamoisen metsästyksen jälkeen ostamaan kunnianhimoiset kolme purkkia Country Lifen omega-3:sia, koska niiden hinta-laatu näytti olevan kohdillaan, enkä nähnyt arvosteluissa kauheasti valituksia.

Kalaöljy on kuulemma melko edullinen raaka-aine, eikä tuotteissa ole mitään valtavia eroja. Toisista tulee vain vähän pahemmat röyhtäykset ;) Kokeillaan siis näitä parin purkin ajan!

 

Edullisen kalaöljyn lisäksi sain vihdoin uudet maitohappobakteerit hoivaamaan suolistoani. Boulardii-bakteerikanta sai peukkua ylös, joten tänne vaan. Viimeksi söin maitohappobakteerikuurin keväällä, mutten huomannut mitään valtavaa eroa tavalliseen. Kuuri tosin ei ollut muutamaa viikkoa pidempi, kun puolitin purkin sisällön em. poikaystävän kanssa.

 

Huikea kuvitus :D Mä ainakin toivon, että mun suolisto hymyilee just tuolla tavalla.

 

Luulin myös tehneeni fiksun vedon, kun ostin 250 tabletin jättipurkin kalkki-magnesium -kapseleita. Totuus: annoskoko 5kpl, eli tässä on vain vajaan parin kuukauden satsi >:D

 

Täydellisenä ylläribonuksena klikkailin koriin vielä Solgarin vahvaa biotiinia, koska hiukset ja kynnet tuntuivat tykkäävän hyvää aiemmin käyttämästäni miedommasta apteekkivalmisteesta. Nyt mulle varmasti kasvaa joku leijonanharja (totuus: kainalokarvat ottaa kasvuspurtin). Siihen kaveriksi vielä vahvaa C-vitamiinia! 

Oih. Onneksi kaapit tyhjentyivät vehnäjauhojen ja pastapurkkien kadotessa niin paljon, että kaikki uutuudet mahtuvat mukaan.

Iherb on kyllä huikea. Sitä selatessa kannattaa tosin olla tarkka kuva siitä, mitä on ostamassa. Muuten voi helposti hukkua tuhansien purkkien sekaan, ja päätyä ostamaan kaikkea todella tarpeetonta.. Itsellenihän ei koskaan käy mitään sellaista ;D

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Katsokaa tämä video, siis heti!

 

Mä en halunnut, että tää video loppuisi ikinä. Täydellinen combo transsimusiikkia, uskomattomia ihmisiä, eläimiä ja asioita, joita ei oikein pysty noin lyhyinä väläyksinä edes käsittelemään. 

EDIT: Huoh, rakas Lily, mikset muka yhtäkkiä näytä videoita?? Eikö tää ongelma käsitelty jo viikkoja sitten? TÄSSÄ LINKKI VIDEOON.....

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Onnenpäivän uusinta postausta lukiessa se vähän kolahti.. Saakeli, aika paskasti on tullut itsekin treenattua, ja ainakin siitä raportoitua!! Toisin kuin Annella, oma treenitympeyteni johtuu vain ja ainoastaan omasta päästä ja saamattomuudesta, eikä mulla ole edes jännittäviä Kalifornian tapahtumia raportoitavaksi... :D Juoksutapahtumien jälkeen (eli kuukauden verran) treenaamiseni on ollut sellaista ihmeellistä haahuilua. Jokaiseen viikkoon on mahtunut kyllä kiireisimpinäkin hetkinä minimissään kaksi treenikertaa, mutta niiden sisältö on ollut jotenkin geneerinen

Ei onnistumisen riemua (paitsi ehkä Team-tunnilla..), ei suuria haaveita tulevasta, ei oikein mitään fiilistelyn arvoista - ja se harmittaa.

Juoksutapahtumat veivät lenkkeilyinnon hetkeksi, ja ajattelin että vahva salikärpänen puraisee taas vastapainona ja olen ihan intopiukeana nostelemassa jo seuraavalla viikolla, mutta ei. Olen kyllä tehnyt kiltisti ja innostuneena ihan koviakin treenejä joiden jälkeen olo on ollut loistava ja lihakset kipeät, mutta en todellakaan entiseen tahtiin. Mikä mättää??

Musta tuntuu rehellisesti siltä, että mä piilottelen päättämättömyyden ja tekosyiden takana. Pohdin muka sitä, onko pelkkä crosstraining liian jonkinlaista, ja pelkkä salitreeni liian toisenlaista, ja kun ne yhdistää, niin miten sekin nyt sitten pitäisi ideaalisti tehdä. Sapuskointi sujuu aika rutiinilla ja olen edelleen tyytyväinen viljattomuuteen (toki pientä juhannuksen jälkeistä viilausta pitää harrastaa ;)), joten nyt ei ole enää mitään syytä arpoa ja miettiä.

Pitää nyt vain potkaista itseään perseelle, katsoa peiliin ja todeta: Ihan sama, anna olla. Parempi tehdä ihan mitä tahansa päätöksiä ja treenata, kuin vaiheilla tällä tavalla.

Tästä tuimistuneena teinkin itselleni suunnitelman tämän, ja ensi viikon treeneistä ja olo on heti parempi!

p.s. Kuvat ovat tämän päivän ulkotreenistä, jonne kaikki ovat erittäin tervetulleita myös ensi keskiviikkona! Siellä saa mukavan kosketuksen siihen, millaista crosstraining oikein on, ja tämä oli ehdottomaksi yksi hauskimpia (ja lyhimpiä ;D) treenihetkiä koko kuukautena.

p.p.s. Voisin vaiheilla Iken kaa..

Pages