Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Jaa se on toinen ruokapostaus jo putkeen! Ulkona on niin masentava keli, ettei uskalla pitää kameraa mukana treeneissä :D

Hommattuani Gizmo-blenderin, on tässä taloudessa tehty huomattavan paljon smoothieita! Se on puolestaan johtanut tilanteeseen, jossa minusta on tullut entistä nirsompi proteiinijuomieni suhteen.. Ennen pystyin upottamaan yökkäysreaktion aiheuttavia ja huonosti sekoittuneita palautusjuomia lähes olkaa kohauttamatta, mutta nyt nyrpistän nenääni jos heraproteiini maistuu vähänkin liikaa läpi.

Todella ärsyttävä piirre.

 

Joskus jaksan kikkailla ja heivata smoothieen superfoodin jos toisenkin, mutta totuus on taas kerran tämä: Mitä simppelimpi smoothie, sen parempaa se on.

Kesällä on ollut ehdotonta luksusta käyttää erilaisissa comboissa tuoreita marjoja, ja mä pakastin kiukulla reilun 10kg mansikoita, jotta voisin keskellä edessä siintävää pimeää talvea leikkiä kesää. 

 

Tämänhetkinen lempismoothieni aamutuimaan on:

 • Reilusti mansikoita (tuore tai pakaste)
 • 1 pieni, tai 1/2 iso banaani
 • Laadukasta ja maustamatonta heraproteiinia (n. 40g)
 • 2-3rkl kookoshiutaleita
 • 1rkl kookosöljyä
 • 1rkl psylliumia
 • ripaus kalaharin suolaa
 • suodatettua vettä tarpeen mukaan

Surrurrur vaan, ja edessäsi on ihanan karibia-henkinen ja superraikas smoothie! Ei maistu herajauheelta, eikä miltään muultakaan ikävältä. Maistuu onnelta ja uima-altaalla loikoilulta. Smoothie kananttaa tosin juoda melko vikkelästi, etteivät ainesosat ala erottua toisistaan!

Proteiinia lisään itse n. 30g edestä, jotta pirtelö pitää nälkää hieman pidempäänkin.

 

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Simppeli, se on monesti parasta. Eiliset synttärit elin niin pellossa, että kaipasin tänään jotain raikasta. Jatkoin siis synttäreitä toisen vuorokauden verran, ja heitin pannuun vähälaktoosista halloumia.

Olen edelleen vältellyt maitotuotteita, mutta myönnän rehellisesti sen olleen nyt kesällä juhlapäivien aikana yhtä tyhjän kanssa. Viljattomuus sen sijaan on pitänyt kuin teräs!

Tämän päivän salaatissa oli siis:

 • mansikoita
 • vähälaktoosista halloumia
 • basilikaa
 • kalaharin suolaa
 • balsamicoa

Vielä kun olisi ollut vähän pinjansiemeniä!! Aion nyt olla klassinen bloggaaja, ja käyttää ainoaa oikeaa tätä salaattia kuvaavaa lausahdusta:

Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnomnomnom. 

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Ooh, luontoäidille kiitos blogia seuraavasta ja nokkelasta poikaystävästä. Olet paras!

Heräsin tänään siihen että sänkyyn kannettiin proteiinipirtelö (<3) ja vaaleanpunainen lahjapaketti. Jälkimmäisestä kuoriutuivat maailman kauneimmat kengät. Siis painonnostokengät!

Osasin salaa toivoa jotain tällaista, mutta kenkien väri ja ylivoimainen coolius yllättivät silti täysin. Näin päheitä nostotossuja en ole nähnyt vielä kenelläkään!! Täytyy ehkä tänään käydä salilla hakemassa vähän tuntumaa ja testailla, syveneekö kyykky samoin tein ;)

Tarkemmista syistä painonnostokenkien hommaamiseen teen aivan oman postauksensa kuvien ja esimerkkien kera, ja nyt saatte vain ihastella mun upouusia Adidas Powerlifteja. 

 

 

Korotettu kantapää on yksi nostokenkien perusominaisuuksista. Syyt siihen kuulette myöhemmin viikolla!

 

Pohjan grippi on superhyvä. Jalka ei liikahda milliäkään, kun sen iskee alustaan.

 

 

 

 

Pages