Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Tein viime viikolla pienen harha-askeleen... Stadiumiin :D Synttäreiden kunniaksi huomiseen, maanantaihin 31.3. asti jäsenet ja jäseniksi liittyvät saavat 25% alennuksen ihan kaikesta. Mähän siis en tunnetusti tarvitse yhtään mitään, mutta myönnän, että tuo kuvissa näkyvä Niken takki on jäänyt hieman polttelemaan verkkokalvoille taannoisen Ideaparkissa tehdyn Stadium-kiekan jäljilta. Ainakin siis siinä määrin, että kun näin Kampin Stadiumissa ale-kyltit, olin noin kymmenessä sekunnissa sisällä etsimässä sitä.

Kiikuttaessani takkia sovituskoppiin painin itseni kanssa tuttua kamppailua:

"Siis, mä VAAN kokeilen. Se ei varmasti ole hyvä. Eikä nää housutkaan."

"VAIKKA se olis hyvä, niin kotona on se Addun AIVAN HYVÄ musta takki.."

"Nää verkkarit kyllä tavallaan tarttisin."

"Joo. Saan ostaa nää verkkarit, mutta takkia VAAN kokeilen."

"No voi paska.. Täähän on KAIKKIEN mun unelmien täyttymys.. Mutta ei. EI. Ei missään nimessä."

"Ei. Ei, ei. Nyt järki käteen."

"Tai no siis, jos mä jättäisin nää housut.."

"Mutta nää housut mä kyllä tarvitsen. Siis. TARVITSEN."

"Ja tää takkikin.. Tää oli vika kokokin vielä. Mitä jos kadunkin tätä hetkeä aina?"

"Mitä jos mä kerron joskus mun lapsille siitä takista, jota en koskaan saanut?"

"Miltäs se pankkitili näy.. No voi paska."

"Pkkasessa on kyllä toisaalta aika reilusti sitä lihaa, niin ens viikolla voisi vähän säästellä ruokabudjetista."

"Joo. Kyllä. Tarvitsen nää molemmat. Mun elämästä tulee NIIN paljon parempaa, kun mulla on nää vaatteet. Näytän tosi sporttiselta ja sellaselta viileen coolilta street-tietäjältä. Saan nää päällä aikaan ihan mitä tahansa."

"With this gear - I AM INVINCIBLE!"

Näistä päästiinkin hyvin nopeasti itselleni liiankin tuttuun hetkeen:

Parin päivän perästä totean, että ei kaduta :D

Takki löytyy nettikaupasta tästä, ja verkkarit Addun omasta kaupasta tästä. Ette tekään niitä varmasti tarvitse, mutta jos nyt sattuu olemaan vähän ylimääräistä niiin.... Ajattelin vain kertoa!

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Mä TIEDÄN että siellä on joku, joka on miettinyt kesäkuntoprojektia :D Mä itse uskon ehkä enemmän pitkäaikaiseen tekemiseen ja pitkäjänteisyyteen, mutta mistä sellaista sitten repisi, jos ei ole mitään treenirutiineja? Mä itse löysin Crosstrainingin ja OnRampin kautta paitsi oikeat suoritus tekniikat, myös treenaamisen riemun ja sen, miten paljon tehoja itsestään saa irti. 

Vetosalilla alkaa taas huhtikuussa OnRamp-kurssi, jonne on vielä vapaana joitakin paikkoja. Nyt kurssille on mahdollista osallistua blogin kautta alennushintaan 149€ (norm. 199€)! Kurssiin kuuluu 8 opetus/treenikertaa, jossa käydään läpi Crosstrainingin perustekniikat, ja tehdään tietysti myös erilaisia MetConeja, että hommasta saa selkeästi kiinni.

Huhtikuun OnRamp alkaa keskiviikkona 2.4., ja treeniajat ovat maanantaisin 19.30-20.30 sekä keskiviikkoisin 19.15-20.15. Iltatreenit - ne on aina parhaat ;)

Vetosali sijaitsee Lauttasaaressa, minne pääsee kuulemma kätevästi jopa joukkoliikennettä käyttämällä - itsehän kuljen kaikkialle autolla, ja mainostan mieluummin ilmaisia autopaikkoja, joita löytyy aina :D

Jos nyt tuli sellainen kutina, että JES, tässä on jahkailtu ihan tarpeeksi pitkään sohvan ja keittiön välissä ja treenit voisivat maistua, pistä viestiä osoitteeseen: antti.toikka@liiku.net.

Muista mainita viestissä blogista, niin saat kurssin alehintaan!

 

Vetosalilla treenailtiin jo vuosi takaperin näin muikeina, eli tervetuloa iloiseen jengiin! ^_^

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni Kunnossa

Olin tänään aamulla ZeroPointin tilaisuudessa kuuntelemassa vähän lisää infoa kompressiotekstiileistä urheilukäytössä. Se oli äärimmäisen mielenkiintoista. Tästä, ja ZP-käyttöfiiliksistä lisää omassa jutussaan ensi viikolla! 

Tilaisuus järjestettiin Akvamariini-viestintätoimistossa, jossa on myös useita muita urheilutuotemerkkejä, ja bongasin valikoimaa plärätessäni ehanat Merrellin lenkkarit. Pienen tutkailun jälkeen kuulin, että ne olisivat ilmeisesti sopivat juuri siihen mitä kaipasin - kävelyyn. Tämän kevään ja kesän mallit olivat poistumassa showroomilta, joten kerrankin minulle kävi kuin leffoissa - testipari oli täydellisen kokoinen, ja sain kengät mukaani <3__<3 

#happyness #blessed #korruptiokengät

 

Suunniteltu salitreeni sai siis uuden käänteen, kun tahdoinkin lähteä mummolenkille testaamaan tossuja HETI. Käyttökokemuksesta lisää joskus toiste! Yhden lenkin perusteella en osaa sanoa muuta, kuin että mukavat olivat.

 

Ajatuksenani oli ensin tehdä pelkkä pitkä mummolenkki, mutta aurinkoisessa metsässä samoillessani bongasin nämä telineet, ja tein muutamat ulkoilmavatsat ja -selät! Siitä innostuin ja jatkoin lenkkiäni tehden aina välillä pieniä settejä kehonpainoliikkeitä.

Jokaisen penkin kohdalla yhden jalan penkillenousuja 12kpl / jalka, penkin korkeudesta riippuen ponnistuksella tai ilman.

Mäkien kohdalla askelkyykkäystä, ja muuten vaan rauhallista kävelyä. Korvissa pauhasi hyvä musiikki, kevätilma oli kauneimmillaan ja askel oli kevyt kuin mikä. Ei paljoa harmittanut käsi tai mikään muukaan turha murhe!

 

Iltapäivällä puolestaan koitti vihdoin ja viimein se hetki, josta aina puhun... Olin nimittäin varannut ajan hierojalle! Lauttasaaren Liikuntakeskuksen pelätty Tanja (sellaisella hyvällä tavalla pelätty, katsokaas) operoi 45min selkääni, josta löytyi jumi jos toinenkin. 

Purin hammasta ja hengittelin rauhassa, koska vaikka olen hierottaessa melko kipuherkkä, tiesin että operoinnista on vain apua. 

Pahimmat kipupisteet olivat epäkkäissä, lapojen takana ja selkärangan molemmin puolin hieman ristiselän yläpuolella. 

Fiilis oli hieronnan jälkeen 10cm pidempi, ja minä vakuuttunut Tanjan taidokkaista näpeistä. Varasin saman tien kaksi uutta aikaa seuraaville viikoille, ja uskottelen itselleni, että selkätreeni alkaa ranteen parannuttua sujua kuin vettä vaan, kun saan jumit auki.

Huomenna voisin sitten tehdä comebackin Vetosalille ja käydä pumppaamassa koivet niin jumiin, kuin ilman kättä on mahdollista ;)

Pages