Ihokarvojen lankaaminen

Ihokarvojen lankaus

Lankaamisen opin Dubaissa v. 2018.

Ihokarvojen poistaminen lankaamalla on aloitettu Egyptissä jo vuosisatoja sitten.  -Itämaissa tämä on siis erittäin vanha keksintö. Muinaisajoilta voisi sanoa. Intiassa on myös langattu kasvoja jo kauan.  Tekniikoita on monia.

Lankaamalla voidaan poistaa kasvojen alueelta mitkä vain karvat. Karva irtoaa juurineen eikä muuta muotoaan kasvaessaan takaisin.

– Mikä omasta mielestäni tässä menetelmässä  on parasta. -Se että tällä menetelmällä iho jää aivan sileäksi, elinvoimaisen, ja napakan näköiseksi. Suosin paljon sokerointia ja vahausta muuten mutta kasvojen alueella ehdottomasti lankaa. Tällä saa pienimmänkin karvan poistettua, mitä silmä ei edes erota. Tehokkuus ja tarkkuus on siis tässä menetelmässä ykkösluokkaa.

Lankaamalla saadaan poistettua karvaa ja muotoiltua alueita tarkasti kuten kulmia ja parran reunaa. Joillakin langataan koko kasvot, joillakin esimerkiksi leuka, ylähuuli ja kulmat.

Hyödyt?  Meikki ja kosteusvoiteet levittyvät tasaisesti. Meikkivoide ei keräänny ihon vellus (suoja) karvoihin. Ihokarvat kasvojen alueella eivät ole imartelevia esim. valoa vasten heijastuessaan.

Reagointi?  Herkkäihoisilla voi tulla ensimmäisellä kerralla pientä näppyä tai  hyttysen pureman näköistä jälkeä lähinnä korvien alapuolelle. -Tämä on täysin normaalia ja rauhoittuu yleensä parissa tunnissa.

Mistä reagointi johtuu? Ihomme voi reagoida kun sen suojakarva oikealta nimeltään velluskarva poistetaan. Iho ikäänkuin säikähtää ja tekee pienen shokkireaktion ja muodostaa näppyä ihon pintaan.  Tätä siis esiintyy kuitenkin harvoin ja rauhoittuu nopeasti. Hyöty on silti sama.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *