Parhaat muista blogeista

Olen ollut blogien suurkuluttaja jo vuosia, ja olen ottanut niistä käyttööni lukemattomia vinkkejä. Oli kyse sitten kauneudenhoidosta, tyylistä, ravintolasuosituksista tai henkisestä hyvinvoinnista. Blogit tarjoavat myös erinomaista vertaistukea, kun moni alkoi kirjoittamaan introverttiydestä ja erityisherkkyydestä aloin ymmärtämään itseäni paljon paremmin ja elämäni on ollut huomattavasti helpompaa tunnistettuani ja hyväksyttyäni nämä piirteet itsessäni.

Eniten kuitenkin otan varmasti vinkkejä blogeista kauneudenhoitoon liittyvistä asioita, bloggarit testaavat uutuuksia kovaan tahtiin ja tiedon leviäminen tällä saralla on nykyisin tehty hyvin helpoksi.Suositusten lukeminen vaatii kuitenkin hyvää suodatusta. Itselläni on muutama luottobloggari joiden vinkit useimmiten toimivat. Toki joskus tulee luonnollisesti hutejakin johtuen siitä yksinkertaisesta syystä että sama tuote ei aina sovi kaikille. Jos suositukset tulevat kaupallisen yhteistyön kautta vähentää se omaa luottamustani tuotteen erinomaisuuteen roimasti.

Eniten toimivia kauneudenhoidon vinkkejä olen saanut Ostolakossa -blogista, Nuden Erikalta, Karkkipäivä -blogin Sannilta ja uusimpana tuttavuutena Miia Ezeniltä. Asiantuntevuus kaikissa blogeissa on ihan omaa luokkaansa, tuotteita testataan ja myös negatiiviset kokemukset jaetaan. Sanni ja Miia ovat myös lähempänä omaa ikäluokkaani, ja mielenkiinnolla luen heidän suosituksiaan ikääntyvälle iholle.

Toimivia juttuja löytyy kosmetiikkakaapistani vaikka kuinka ja suunnitelmissani on kertoa uusista löydöistäni vielä erikseen, mutta tänään ajattelin kerätä yhteen kevääseen sopivia parhaita muista blogeista nappaamiani tuotteita.

Paras aurinkosuoja

Kärsin kasvoissani hyperpigmentaatiosta, joten tarvitsen keväisin ja kesäisin parhaan mahdollisen suojan aurinkoa vastaan. Ei tarvitse kun vilkaista aurinkoa kohti ja kasvojeni pigmenttiset alueet tummuvat. Suojakertoimen tulisi olla vähintään 50, voiteen pitää sopia meikin alle ja myös lisättäväksi päivän mittaan. Löysin aikoinaan Cliniquen Dark Spot Defencen Sannin blogista, ja se on ollut juuri niin hyvä kun Sanni sen sanoi olevan. Tuotteen valmistus on kuitenkin ilmeisesti nyt valitettavasti lopetettu. Sain alesta napattuani itselleni vielä extrapurkin kun nykyinen loppuu, mutta löysin nyt onneksi myös toisen toimivat tuotteen. Google oli tässä tilanteessa ystävä, ja vei minut Virven blogiin  The Body Shopin Skin Defencen luo. Emulsio on todella suojaava, hyvin kevyt ja sopii erinomaisesti meikin alle tukkimatta ihoa lainkaan.

Jos antaisin nuoremmille vain yhden ainokaisen neuvon, olisi se tämä: suojaa aina kasvosi auringolta. Kyllä se päivetys tarttuu suojakertoimienkin läpi, mutta vältyt ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä, veltostumiselta ja rypistymiseltä. Oma onneni saattaakin olla että sain hyperpigmenaatio-läikkiä jo kymmesenisen vuotta sitten, jonka jälkeen olen orjallisesti suojannut kasvojani hyvin.

Paras itseruskettava

Kevääseen ja paljaisiin sääriin liittyy myös pari vuotta sitten muutamastakin blogista bongaamani itseruskettava For All My Eternity Tanning Mousse. Itseruskettavia on tullut kokeiltua vaikka minkälaisia, mutta palaan aina tähän koska se vain on yksinkertaisesti paras.Vaahto levittyy helposti, kuivuu nopeasti, jättää hyvän värin ja kuluu pois tasaisesti. Viime Hulluilla Päivillä tartuin erään toisen merkin tarjoukseen, mutta se kokeilu vain vahvisti For All My Eternityn paremmuutta.

Paras vedenkestävä ripsiväri

Se täydellinen ripsiväri on aina etsinnöissä, mutta nyt uskon löytäneeni itselleni täydellisesti sopivan voittajan. Tässä olin kyllä aivan mainonnan uhri, kuvankaunis Sofia Ruutu oli tehnyt yhteistyön L’Oréal Parisin kanssa, ja katsottuani hänen ig-storynsä halusin kokeilla tätä vedenkestävää Very Different Unlimited Mascaraa. Sofia kuten en minäkään ei kestä erillisiä vedenkestävän silmämeikin poistoaineita, ja tämä sai itseni kiinnostumaan. Se että ripsiväri ei valu eikä varise on nyt keväällä pyörällä aamulla töihin silmät vuotaen sotkiessa aika must.

Harjan kääntymisestä (se kääntyy johonkin erikoiseen kulmaan) en ole niin kiinnostunut, mutta muuten harja on erinomainen, se pidentää ja erottelee ripset kauniisti. Väri myös lähtee lämpimällä vedellä hyvin, ei sillä tavalla ärsyttävän huonosti kun jotkut samalla metodilla toimivat kilpailijansa. Lämmintä vettä ripsiin, pari hellää vetoa sormilla ja se on poissa.

Onko sinulla hihassa jotain hyviä vinkkivitosia joita olet saanut blogeista? Uudet tuttavuudet niin blogien kun hyvien vinkkien saralla ovat aina tervetulleita!

Ihanaa aurinkoviikkoa! Itse haluan nyt tämän piinaavan kevätflunssan pois jotta pääsen nauttimaan ihanista ilmoista kunnolla.

XXX

E

Follow my blog with Bloglovin

kauneus iho suosittelen meikki
Kommentit (2)
  1. No niinpä! On ihanaa lukea toisten rehellisiä arvioita tuotteista, en nykyisin osta mitään ennen pikagooglettelua. 🙂

  2. Kosmetiikka on kyllä sellainen asia jota itekin eniten googlettelen ja päädyn sillä tavalla muiden blogeihin. 🙂 Se on niin kätevää ja oon aina tosi iloinen että joku on ehtinyt testaamaan jotain tuotetta ennen kun itse lähden ostamaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *