Vihdoin toimiva silmänympärystuote

Kaikilla meillä on omat epävarmuuden ja ärsytyksen kohteet ulkonäössämme. Itselleni harmaita hiuksia on  aiheuttanut ihan niin pitkään kun muistan silmänympärysihoni. Silmänaluseni rasittuvat todella herkästi ja ne turpoavat heti ensimmäisenä oli kyseessä sitten suolainen ruoka, siitepöly, huonommin nukuttu yö, liian voimakas silmämeikki (helmiäinen on no-no) tai väärä ihonhoitotuote. Yleensä myös huomaan aina silmistäni ennen muiden oireiden ilmaantumista jos olen tulossa kipeäksi.

Ja koska ongelma on ollut todellinen, ja hyvin ärsyttävä, olen tietysti käynyt läpi useita silmänympärystuotteita. Usein on löytynyt ”ihan ok” -tuote, mutta ei koskaan sitä täydellistä joka oikeasti auttaisi ongelmaani. Kaikki hajusteita sisältävät voiteet oli myös rajattu pois ja aikaisemmin käytin myös ihan liian rasvaisia sy-voiteita, nehän vaan lisäävät turvotusta.

Ihastuin jossain vaiheessa The Ordinaryn tuotteisiin, ja klikkasin muiden tilausteni mukana kerran tämän Caffeine Solution 5% + EGCG -seerumin huvikseni ostoskoriin. Käytin sitä muutaman viikon aamuin illoin silmänympärysvoiteeni alla ajattelematta asiaa sen kummemmin, mutta yhtenä päivänä tajusin että silmänaluseni olivat jo pitkään näyttäneet todella hyviltä ja tasaisilta. Ennen näitä päiviä tuli ehkä pari kuussa, jos olin elänyt ihan täydellistä elämää hyvine unineen ja kaikki tähdet olivat oikeassa asennossa samaan aikaan. Ja heti perään ymmärsin että olen vihdoin löytänyt sen ihmetuotteen joka oikeasti toimii!

Hintaa tällä putelilla on alle kymmenen euroa, joka lisää intoani vielä entisestään. Rakastan hyvää hinta-laatusuhdetta, ja tässä se on aivan omaa luokkaansa.Muistutan kuitenkin että yksinään tämä seerumi ei riitä, se vaatii päälleen kosteuttavan voiteen. Itselläni on käytössä Madaran Smart Antioxidant -voide joka hoitaa hyvin kosteutuksen.

Jos muuten mukavat kauneushöpinät kiinnostaa, haluan suositella uusinta podcast-löytöäni joka sopii omille korvilleni aivan täydellisesti. Ihana Eevis Liedes juttelee vieraidensa kanssa Beauty Snacksissa kauneudenhoidosta ja joka jaksossa vieraat kertovat omista lempituotteistaan. Kuulin yhdessä jaksossa mielenkiintoisesta kahviöljystä joka toimisi hyvin varsinkin ikääntyvälle iholle, ja tämän kofeiinisilmänympärys-seerumin toimimisesta innostuneena aion tutkia aihetta lisää.

Kauneusvikkien jakaminen kavereiden kanssa ja blogipiireissä on mielestäni ihan parasta, loistava ja tervetullut lisä tähän on aiheeseen keskittyvä podcast.

Mikä on sinun go to -tuotteesi? Purtilo tai puteli jota ilman et voi elää? Olisi ihana kuulla muidenkin luottotuotteita.

Ihanaa viikon alkua!

XXX

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *