Ei oo huolta neitosena

Matkalla minuksi. Olisinko vuosi sitten kuvitellut olevani nyt tässä? Olisinko kolme-neljä kuukautta sitten aavistanut kaiken kääntyvän yht’äkkiä päälaelleen? Olisinko edes kuukausi sitten uskonut tuon impulsiivisen päätöksen olevan tällainen menestys, ehkä jopa elämäni paras valinta? Muistan ainakin, että minua hirvitti. En tiennyt, osaisinko nukkua yksin tai asua yhdessä ainokaisessa huoneessa. En tiennyt, kenelle kertoisin päivän tapahtumista tai ketä pyytäisin ostamaan maitoa silloin, kun en itse jaksaisi lähteä kauppaan. En tiennyt, tuntisinko oloni yksinäiseksi ja ahdistuisinko kotini hiljaisuudesta. Kun sain Kallion asunnon avaimet käteeni, se kaikki oli kuitenkin totisinta totta.

Aloitin uuden elämän. Olin ensimmäistä kertaa koskaan täysin itsenäinen, riippumaton kenestäkään muusta. Olin jättänyt kaiken ahdistavan menneeseen, päästänyt vihdoinkin irti pitkästä voimia raastavasta parisuhteesta. Jäljellä olin enää vain minä, minä itse, ystävät, intohimot ja unelmat. Huomasin, että on ihanaa tulla illalla hiljaiseen kotiin – omaan pyhättööni. Huomasin, että minulla on vihdoinkin aikaa ja energiaa nauttia ystävistäni – viettää päättymättömiä iltoja milloin yliopiston kirjastolla, milloin viinin ja juustojen kera jonkun kotona. Huomasin, että jokaisena päivänä voi oivaltaa, että elämä on ihanaa.

Elkäte tytön typykät on saanut inspiraationsa siitä palosta, jonka rohkaisemana tahdon nauttia elämästä, deittailuista ja vapaudesta täysillä. Näen aina mahdollisuuden uusiin kokemuksiin, enkä kaihda kommelluksia. Niistäkin on vähintään hyväksi tarinaksi, jos ei vuosisadan seikkailuksi. Tällä palstalla seurataan etenkin seikkailuitani deiteiltä toisille, sitä kuinka rämmin sinkkuelämän syvyyksissä kysymyksestä kysymykseen, hämmennyksestä yllätykseen. En etsi mitään, en etsi ketään. On ihanaa olla yksikkö, on ihanaa olla vapaa. Mutta on myös ihanaa ottaa selvää, millaisia miehiä maailma on täynnä. Tervetuloa mukaan!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *