Lastenhuone

Meillä on kotona jo muodostunut vitsiksi se, että ennen kuin tätä projektia aloitettiin, sanoin mun miehelle, että huoneesta tehdään sellainen ”neutraali & hillitty sävyiltään”. Eli ajatuksissa oli harmaata, valkoista ja mustaa tähänkin huoneeseen.

No mentiinpä sitten valitsemaan yhden seinän tapettia ja muiden seinien maaleja. Silmiini osui Newbien puputapetti ja sille tielle jäätiin. Nyt huoneessa onkin sitten kyseinen tapetti, kaksi seinää maalattu tosi haalealla vaaleanpunaisella ja tunto-seinä sai uuden värin, tummemman roosan. Maalisävyt napattiin suoraan tapetin värimaailmasta.

Lastenhuoneessa eli vaaleanpunaisessa valtakunnassa tärkeää oli se, että huoneeseen jää riittävästi vapaata tilaa. On tilaa levittää leluja ja leikkejä ja lattialle mahtuu kasa aikuisia pienen murusen kanssa leikkimään yhdessä. Uskallan myös väittää, että tavara – ja lelumäärä täällä tulee lisääntymään, joten on ihan hyvä ettei huone ole nyt jo ihan täynnä tavaraa. Toinen tärkeä oli iso, pehmeä matto. Juurikin siitä syystä, että lastenhuoneessa vietetään  p a l j o n  aikaa lattialla.

Pihlan huoneessa on vaatekaappi, jossa säilytetään neidin vaatteet, pyyhkeet & lakanat sekä leluja. Toiseksi säilytyskalusteeksi valikoitui Ikean Ivar – kaappi, joka sai maalin pintaansa. Lisäksi pino Aykasa – laatikoita, jotka saavat olla lattialla esillä.

Vaateteline väsättiin itse. Hylly Jyskistä & tanko on Puuilon pyyhetanko. Ihana saada muutama lempparimekko esille ♥  Neidille on myös jo kivasti kertynyt rusetteja niin haluttiin ne ehdottomasti myös huoneeseen esille.

Sellainen leikkien valtakunta täällä! Ainakin ensimmäisten viikkojen perusteella myös huoneen pieni leikkijä on viihtynyt vallan mainiosti täällä leikkimässä & lepäämässä ♥

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *