Mitä meille kuuluu?

Hups! Tulipas pidettyä vähän pidempi tauko täältä mutta täällä ollaan edelleen! Kiva jos ootte edelleen lukemassa – lupaan aktivoitua jälleen. Tauon aikana on muistioon kertynyt monta postausideaa.

Mitä meille kuuluu?

Hyvää. Meille kuuluu nyt todella hyvää.

Syksyn ajan on allekirjoittanut kamppaillut aika vaikeiden tunteiden kanssa, jotka liittyivät kaikki tammikuulle suunniteltuun töihin paluuseen. Koko homma tuntui tosi väärältä – onhan P vielä pieni. Olisi ollut 1v ja 3kk hoidon alkaessa. Oman ristiriitansa asiaan tekee se, että menet itse päiväkotiin hoitamaan toisten lapsia ja viet oman lapsen toisille hoidettavaksi. Asian kanssa tarpeeksi painittuani sain kun sainkin hoidettua työpaikalla asian niin, että paluu siirtyi elokuulle. H u h  millainen kivi vierähti sydämeltä. Huomaan joka päivä miettiväni kuinka ihanaa, että saan olla vielä mooonta kuukautta kotona. Siitä tietää tehneensä oikean päätöksen!

 

Perheen isimies on painanut syksyn pitkää päivää töissä. Eikä näytä kiireet vieläkään hellittävän. Me ollaan minimurusen kanssa onneksi saatu päiviin tosi kivoja rutiineja ja rytmit sekä vaihtelevaa puuhaa ja seuraa eri päiville. Tuollainen reilu 1v on sekin niiin ihana ikä! Neiti on kuin kävelevä auringonpaiste♥  tosin tämä päivänpaiste saa kyllä välillä mitä mielenkiintoisimpia ideoita ja toteuttaa ne sen enempää harkitsematta …

 

Päivät kuluvat siis kuin siivillä yhdessä touhutessa. Koen, että meneillään on yksi elämäni parhaimmista ajanjaksoista. Olen aina unelmoinut saavani olla äiti ja viettää pienen murusen kanssa kotona aikaa. Ja tässä sitä mennään. Aikas kivaa.

Sellaista tänne puolelle ruutua. Pimeyttä & harmautta vastaan taistellaan kynttilöiden ja tulevan joulun fiilistelyn avulla. Valkeaa joulua odotan kovin♥

/Eveliina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *