Kun aika ei vaan riitä

 

Tämä postaus on pitänyt kirjoittaa jo kauan, mutta mitä pidemmäksi blogihiljaisuus kasvoi, sitä vaikeampaa oli palata tänne blogin ääreen.

Syksyyn on mahtunut paljon ja tämä paljon on ollut mm. työn hakua, lopputyön teko sekä valmistuminen, meidän häät ja nyt joulukuun alussa aloitin uudessa työpaikassa. Kaikki on hyvin ja olen todella helpottunut, että sain koulun päätökseen. Pojat aloittavat tammikuun alusta päiväkodin ja meillä alkaa sitäkin kautta uusi arki. Tässä uudessa arjessa on vaan todettava, ettei blogille enää ole kunnolla aikaa. 🙁 Tämä jää siis tämän blogin viimeiseksi postaukseksi.

Haluan kiittää teitä kaikkia, jotka täällä blogissa vierailitte ja eritoten teitä, jotka usein kommentoittekin! <3 Ehkäpä perustan vielä joskus uuden blogin, kuka tietää. Ihanaa tulevaa vuotta kaikille!

Kommentit (2)
  1. Kurjaa että lopetat vaikka syy onkin enemmän kuin ymmärrettävä. Kiitos blogistasi, olen kovasti tykännyt lukea kirjoituksiasi. Hyvää uutta vuotta teidän perheelle ja tsemppiä uuteen arkeen! Mulla olisi ajatuksena olla kotona vielä ensi syksyyn, jolloin kuopus olisi 2,5-vuotias päiväkodin alkaessa. Täällä Helsingissä päivähoitotilanne on niin kammottava, että aika pitkälti sen takia aloitus on suunnitteilla elokuulle.

    1. Kiitos Annika ja ihanaa jatkoa ja uutta vuotta teidän perheelle! <3 Ja kiitos, kun kommentoit! Kommentit ja vuorovaikutus oli ehdottomasti se blogin kirjoittamisen suola.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *