Minkälainen Emmi?

Terve!

Oon Emmi ja nyt kävi niin, että menin ja tekasin blogin. Tuossa, kun koitin keksiä tälle blogille jotakin vekkulia mun etunimeen sopivaa nimeä, kirjoitin googleen ”mitä tulee mieleen nimestä Emmi?” Noh, päädyin sitten vauva.fi:n keskusteluun, josta blogin nimeen ei löytynyt inspistä, vaan aivan loistavia olettamuksia ja spekulaatioita meistä Emmi-nimisistä. Siispä, aion esitellä itseni näiden hurmaavien vauva.fi -olettamuksien kautta. Olokaatte hyvät!

”Pieniä ja pyöreähköjä, isot silmät ja iloinen luonne. Hirvittävän kovaäänisiä! Kailotus kuuluu kauas. Eivät ole mitään valittavia möykkääjiä vaan todella kovaäänisiä ja puhuvat paljon.”

En oo erityisen pieni, vaan 167cm pitkä. Iloinen oon kovastikki ja joo, mulla on aika pyöreät suurehkot silmät. Nauran yleensä aivan liian suurella äänellä  ja mun nauru on vissiin aika erikoinen ja näin ollen jakaa mielipiteitä – monien mielestä mun nauru on ärsyttävää hörötystä, mutta minkäs teet :D. Mun parhaitten kavereitten kanssa oon kyllä kova mölisemään ja juttua tulee varmasti liikaakin kovaa ja korkealta, mutta oon mielestäni aika hillitty sitten muitten ihmisten kanssa.

”Kehitysvamma tulee mieleen. Ja pottamainen kampaus otsahiuksilla.”

Jopas! Tähän voin todeta vain, että pottatukka on ollut ja otsatukkakin (otsatukkakampaus taltioituna yhä ajokorttiin ja voin sanoa, että mun pyöreää naamaa se kampaus ei imartele). Tällä hetkellä rokkaan äitin leikkaamaa värjäämätöntä kuontaloa ilman etutukkaa – onneksi.

”Pulleus ja lihavuus sekä lievä yksinkertaisuus. Kiva nimi vauvalle, mutta ei aikuiselle.”

Uskon olevani justiinsa sen painoinen, ku mun on tervettä ollakin, vaikka herkkujen syöntiä voisin kyllä vähentää. Oon älyttömän perso makealle ja sitä menis mielin määrin. Yksinkertaisen taas voi aatella monella tavalla: joo, oon kyllä vähän pöhölö ja jotkut asiat saa vääntää mulle rautalangasta. Mun yleissivistyksestäkin löytyy hämmästyttäviä aukkoja (esim. jostain syystä oon 25-vuotta kääntäny mielessäni spice girlsit avaruustytöiksi enkä maustetytöiksi, en käsitä miksi!? Onko niillä ollut joku avaruusmusiikkivideo, josta tämä mielleyhtymä voi olla peräisin? :D). Mutta toisaalta oon opinnoissani ihan mallikkaasti menestynyt, koska oon kova pänttäämään ja teen töitä sen eteen, mitä haluan saavuttaa. Oon valmistunut opettajaksi ja tätä nykyä opiskelen avoimessa yliopistossa psykologiaa töitten ohella.

”Mulle tulee Emmistä mieleen maailman suloisin pikkutyttö 🙂 Villi ja hurjaluonteinen, mutta samalla herkkä. ”

Pikkutyttönä oon ollu kunnon ujopiimä, jota muut lapset on saanut pompotella miten tykkää. Tätä nykyä oon tämmönen rempseä ja helposti asioista innostuva. Herkkis oon kyllä. Oon välillä liiankin empaattinen ja itken helposti niin ilosta kuin surusta.

”Kaunis ja siro, pitkät vaaleat enkeli kiharat. tällaisen emmin tiesin joskus.. toinen oli laiha, pitkä, silmälasipäinen nörtti, luonteeltaan herttainen ja vähän höpsö.”

En ole mitenkään erityisen siro, oon tämmönen aika tasapaksu tallaaja. Vaaleita enkelin kiharoita ei ole, vaan paljon tummaa takkuun menevää suoraa tukkaa. Silmälasit löytyy, oon miltei sokea ilman piilareita tai laseja, näkö on nimittäin -4. Luonteeltani oon kyllä kiltti ja hyväntahtoinen ja aivan varmasti oon vähän höpsähtänyt!

Että siitä sitten! Heippa!

Kommentit (1)
  1. Tervetuloa Lilyyn! Itsekin olen melko uusi tulokas täällä blogiportaalissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *