INHOAN SINKKUUTTA

Mun ei edes pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta, koska kyseinen fiilis on todella harvoin läsnä omassa arjessani. Mutta tänään on rehellisesti vituttanut kuin pientä oravaa tämä sinkkuna olo.

Viihdyn pääasiallisesti todella hyvin itsekseni eikä ole ollut oikeastaan edes tarvetta etsiä tähän elämäntilanteeseen suhdetta, koska on hankala kuvitella sen edes mahtuvan omaan arkeeni. Tänään kuitenkin on tuntunut suorastaan musertavalta herätä yksin, käydä kaupassa yksin, katsoa leffoja yksin ja jakaa oma apea mieli kenenkäs muun kuin itseni kanssa.

 

IMG_20180526_204439_190.jpg

Mä olen ollut aina todella taitava ”hämäämään” omia ajatuksiani muualle ja ehkä senkin takia pystyn menemään pitkänkin aikaa täysin omissa maailmoissani eteenpäin, ehkä juuri sen takia se läheisyyden kaipuu ja toisen ihmisen läsnäolon tarve tuntuukin sitten niin murskaavalta kun se iskee.

En myöskään ole koskaan ollut kova kulkemaan baarissa ja yhden yön hommat tuntuvat todella vierailta. En vain ymmärrä mitä niistä saisin. Muutakun mahtavan morkkiksen. 

Kaikkein hankalimmalta kuitenkin tuntuu kun ei ole sellaista ihmistä kenen kanssa jakaa ne kaikki arjen pienet palaset yhdessä, sekä suunnata katseet kohti yhteisiä unelmia. Sellainen kumppanuus olisi minulle unelmaa. En kuitenkaan halua olla kenekään kanssa sen takia että en kestä olla yksin. Sekin on kokeiltu ja huomattu että se ei johda mihinkään.

IMG_20180526_204435_917.jpg

IMG_20180525_231420.jpg

Tottakai mulla olisi mahtavia ystäviä joiden kanssa viettää aikaa, mutta oon huomannut että tälläisinä päivinä mä olen lähestulkoon satavarmasti huonoa seuraa joten käännyn mielummin itseeni kun lähden jakamaan huonoa energiaa. 

Mun sinkkuuteen ei ole liittynyt juhlimista, irtosuhteita tai ihmeellisiä säätöjä. Mun sinkkuus on ollut enemmänkin itsetutkiskelua, itsensä toteuttamista ja vapautta. Välillä se riittää hyvin ja toisinaan (kuten tänään) ei ollenkaan. Mä kuitenkin koitan hankalinakin päivinä kääntää ajatuksen siihen että nautin just tästä hetkestä elämässä. En halua elää elämääni ajatuksella että se on kokonaista vasta kun siihen löytyy joku vierelle. Haluan että mun elämä on kokonaista itseni kanssa ja joskus saan jakaa sen jonkun toisen kokonaisen kanssa.

Mutta just tänään yksinolo on ollut inhottavinta mitä tiedän.

Emmi 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *