”OOT SAANUT KAIKEN NIIN HELPOLLA”

Kuulen aika paljon kommentteja siitä miten olen saanut asioita helpolla ja miten minulla on elämässä kaikki kondiksessa. Onhan se niin. Tällä hetkellä kaikki on paremmin kuin hyvin. Mua rehellisesti sanottuna kuitenkin vituttaa kyseiset kommentit koska ihmisiltä tuntuu unohtuvan se työ mitä saavutuksien eteen tehdään.

Muutama esimerkki aiheesta:

  • ”Hyvä ammatti ja hyvä palkka” -väite. Joo onhan se totta että jokaista penniä ei tarvitse laskea, mutta kurkataanpa kulissien taakse. Vuorotyön takia elän täysin eri rytmissä kuin tavalliset ihmiset. Suurin osa riennoista jää myös välistä samoin kun urheilu väsymyksen takia. Ihmissuhteet ovat myös koetuksella koska minua ei näy juuri koskaan.
  • ”Matkustat monta kertaa vuodessa” Niin teen, mutta teen myös helvetisti duunia sen eteen 
  • ”Kaikki on tullut niin helpolla sulle”. No jos joku läheltä seurannut sanoo että asiat on tullut helpolla niin entiedä kenen elämää hän on seurannut.

Mä haluaisinkin korostaa miten epärealistinen kuva esimerkiksi somesta muodostuu ajatellen ihmisten arkea. Ei se arki ole aina juhlaa ja menestyksen takana on mieletön määrä työtunteja. Mutta se mikä menestyjiä yhdistää on USKO OMAAN TEKEMISEEN. Mä en itse koe olevani menestynyt tai saavuttanut erityisiä asioita, mutta ne asiat eivät myöskään ole mulle itsestään selviä. Siinä vaiheessa kun ne muuttuvat itsestäänselviksi katoaa myös asioiden merkitys ja ihmisen kyvykkyys nauttia pienistäkin asioista. 

Screenshot_20180522-161949.jpg

Mulle on tullut elämässä paljon vastoinkäymisiä ja välillä tie on ollut takkuisempaa kuin toisinaan mutta siitä huolimatta en ole luopunut niistä omista haaveista. Niitä ei kuitenkaan voi saavuttaa jos on valmis vain kuorimaan kermat kakun päältä. Mun elämänlaatu parani huomattavasti kun aloin keskittymään omaan tekemiseen ja käänsin katseeni pois muiden elämistä. Mä kehoittaisinkin jokaista joka oikeasti haluaa saavuttaa niitä omia unelmiaan KESKITTYMÄÄN OMAAN TEKEMISEEN. On helpompi ihastella ja arvostella jonkun toisen elämää kun uskaltautua lähteä tekemään muutoksia omassa elämässään.

IMG_20180523_104243.jpg

Asiat eivät tule ilmaiseksi ja hyvä niin. Muutenhan kaikki meistä olisivat uransa huipulla ja parhaita kaikessa mitä tekevät. Taustalla oleva työ luo merkityksen saavutuksille. Energiaansa voi käyttää monella tavalla ja suomalaiselle tyypillinen kadehtiminen on täysin hukkaan heitettyä energiaa. Mitä jos sen kaiken laittaisikin oman elämänsä kehittämiseen? Meillä on jokaisella oman näköinen matka kuljettavana. Mä pidän focuksen omissa unelmissani ja matkaan niitä kohti. Tee säkin niin!❤️ 

Emmi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *