TEMPPARI EVEN VIP-ILTA

Bongasin Even Instagramista viikonloppuna kilpailun, jossa valittiin henkilöitä eilen pidettyyn VIP-iltaan Lahden Trion Veromodassa. Tehtävä oli yksinkertainen: kerro miksi juuri sinulle tulisi kyseinen ilta tarpeeseen. Kirjoittelin omat perusteluni ja kappas seuraavana päivänä Eveltä oli tullut viesti että tervetuloa iltaan. Olin super-innoissani koska olen seurannut Eveä paljon somessa sekä tietenkin Temppareissa. Hänellä on paljon samankaltaisia arvoja sekä ajatuksia kuin minulla.

IMG_20180523_222547_126.jpg

Saapuminen Lahteen meinasi muodostua aavistuksen ongelmalliseksi sillä olin jäänyt edellisestä työvuorosta nukkumaan Jyväskylään jossa myös nautin aamupalan hotellissa pitkän kaavan mukaan. Ainoaksi vaihtoehdoksi muodostuikin tulla Jyväskylästä suoraan Lahteen. Pieni vaatekriisi meinasi yllättää, mutta onneksi löysin tämän ihanan sinisen kietaisupaidan Bikbokista.

IMG_20180523_221216_148.jpg

Illan teemana oli vahvasti mielen hyvinvointi ja uusi minä. Juuri niitä aiheita joiden äärellä olen itsekin ollut viimeisen puolen vuoden aikana. Even kanssa oli mahdollista jutella käytännössä kaikesta mitä mieleen tulee. Me vaihdettiin muutama sana Temppareista ja siitä miten sen ulos tuleminen on vaikuttanut kuluneeseen kevääseen. Juteltiin myös pitkä pätkä lisäravinnehommista mikä on aina näin vuorotyöläisenä tapetilla. Omasta kropasta on pakko pitää huolta jotta jaksaa töissä ja arjessa. Mulla ongelmana on erityisesti ollut palautuminen ja riittävän vireystilan ylläpitäminen.

IMG_20180524_100448_854.jpg

Meille oli järjestetty myös ihanaa ohjelmaa illan ajaksi. Muun muassa seuraavia:

  • Stoolin kampauspiste, jossa syntyi muuten tuo minunkin lettikampaukseni. 
  • Huulimeikkipiste, ihana harjoittelija kehui huulieni muotoa ja rohkaisi käyttämään enemmän huulieni
  • Asukokonaisuuksien esittelyä
  • VIP-alennus kaikista Vero Modan tuotteista (mukaan tarttuikin tuo punainen haalari)
  • Tarjoilua sekä skumppaa
  • Hyvinvointi esittely

Tulikohan siinä nyt kaikki mainittua. No ainakin pääkohdat. Illanvietto oli aika vapaamuotoista, mikä mahdollisti muiden kanssa juttelin sekä vaatelöytöjen tekemisen.

IMG_20180523_223215_737.jpg

IMG_20180523_204239.jpg

Musta on aivan ihanaa että tälläinen ilta viitsittiin järjestää ja siihen oltiin aidosti panostettu. Iltaan oli saapunut ihmisiä vähän joka puolelta Etelä-Suomea ja tutustuinkin myös erääseen Merkkuun ja Hennaan joiden kanssa meillä oli mahtavat ”jatkot” varsinaisen illan jälkeen. Jäänmurtavaksi tekijäksi osoittautui kun bongasin sanan Pendolino heidän puheestaan. Käytiin napsimassa golden hourilla parit kuvat jokaiselle muistoksi. Terkkuja vaan sinne Helsingin suuntaan jos luette tätä, oli ihanaa teidän kanssa! ❤️ 

Ruutu+:sta olikin jo eilen illalla mahdollista katsoa miten Temppari kausi päättyi ja ei voi muuta sanoa että huhhuh mitä iltanuotioita taas nähtiin. Mä on vaan millään pääse sisälle siihen Vilman ja Eliaksen touhuun. Vitoskaudelle oli myös näköjään haku auennut Nelosen sivuilla.

Emmi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *