VIIKKO 20

Tämä viikko on ollut sellaista nousukiitoa, että on välillä ollut hankala uskoa että se on juuri minun elämää. Viikko alkoi Lilyn toimituksen ilmoituksella että he olivat valinneet blogini viikon blogiksi. MAHTAVAA! On ihana huomata että joku jaksaa lukea näitä ajatuksia ja höpötyksiä.

Veturimiesten lentopallokisat, Kuopio

Niinkuin otsikkoon sen kertoo niin olimme kahden päivän lentopalloturnauksessa Kuopiossa. En ollut aikaisemmin päässyt lähtemään vuosittaisiin kisoihin mukaan, mutta nyt oli mahdollisuus päästä kurkkaamaan minkä tasoisia pelejä siellä oikein on. Ja kovia pelejä olikin! Olen itse pelannut naisten 2-sarjaa jo jonkin aikaa ja kaikista joukkueista löytyi lentopallotaustaa omaavia joko nykyisiä tai eläkkeellä olevia veturinkuljettajia. Erityisesti Kouvolaa vastaan meillä oli tiukka vääntö finaalipaikasta, joka päättyi sitten meidän turnauksen ainoaan tappioon.

Tampereelle saatiin kotiin viemiseksi pronssiset mitalit, kun voitimme Oulun viimeisessä pelissä. Palkintojen jaossa minut (!!) palkittiin turnauksen parhaana pelaajana. Olin siitä todella otettu. Teimme myös samalla historiaa nimittäin olin historian ensimmäinen nainen joka osallistui veturimiesten lentopallokisoihin. 

Lentopallo pelien ohessa Kuopio vei myös palan mun sydäntä. Pidin kaupungista todella paljon ja sen lämminhenkisyydestä ja kierosta huumorintajusta.

IMG_20180519_201724_025.jpg

PicsArt_05-19-03.10.09.jpg

IMG_20180518_204210_188.jpg

Yhteistoiminta risteily, Tukholma

Meillä oli tällä viikolla myös kolme päivää kestävä VR:n yhteistoiminta risteily, johon osallistui ympäri konsernia ihmisiä. Oli kuljettajia, konduktöörejä, veturinkierrättäjiä, avecralaisia jne. Kaiken kaikkiaan meitä oli 80 rautatieläistä risteilemässä. Aika upeaa.

Mä en itse niinkään välitä laivalla olosta, mutta kesäinen Tukholma ja hyvä seura pelastivat suurimmalta laivainholta. Tukholmaan olisin voinut jäädä vaikka useammaksi päiväksi ja ajattelinkin palata sinne tänä kesänä vielä uudestaan.

Pienet kivijalkaliikkeet ja satama olivat lempipaikkojani. Takaisin tullessa uskaltauduin jopa karaokeen yhden meidän toisen kuljettajan kanssa laulamaan Robinia. 

Mä koen tälläiset koko konsernin risteilyt tärkeänä, sillä niissä on mahdollista saada kasvot sellaisille ihmisille joiden kanssa mekin kuljettajana ollaan päivittäin tekemisissä. On kiva tietää kenelle puhuu. Ja muutenkin kanssakäymisestä tulee inhimillisempää.

 

PicsArt_05-15-02.06.55.jpg

IMG_20180515_123510.jpg

IMG_20180515_115111.jpg

IMG_20180514_184631.jpg

Työt tällä viikolla

Niinkun aikaisemmassa viikkopostauksessa mainitsinkin niin tämä jakso on ollut vähän hiljaisempaa töiden puolelta. Kävin tällä viikolla Riihimäellä ja Raumalla. Molempiin vein rahtijunat ilman sen suurempia ihmeellisyyksiä. Näin kesällä kun säät on kohdillaan mä liputan vahvasti yötöiden puoleen niin saa sitten päivällä touhuta pihalla. 

Tänään lähden 21.30 vielä viikon viimeiseen työvuoroon ja huomenna nautin auringosta. Ihanaa tulevaa viikkoa!

Emmi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *