VIIKKO 21

Mun tämä viikko ei oikeastaan ollut mitenkään ihmeellinen. Kävin pelaamassa biitsiä aina kun vaan töiltä ehti ja löytyi pelikavereita. Keskiviikkona kävin Lahdessa viettämässä VIP-iltaa, siitä kirjoitinkin aikaisemmassa postauksessa. 

Kävin myös muutama iltana ihailemassa auringonlaskua Linnanpuistossa. Jotenkin luonnossa liikkumisesta on tullut mulle entistä tärkempää, ja se antaa mahdollisuuden tarkastella omia ajatuksia jotenkin lähempää. Meinasin myös juosta nuorta kettua päin ollessani lenkillä. Meni hetki toipua siitä yllätyksestä.

IMG_20180527_213819_805.jpg

IMG_20180526_224435.jpg

IMG_20180526_213739.jpg

IMG_20180523_193658.jpg

Mä myös paikkasin mun pyörän kumin tällä viikolla. Se olikin varsinainen episodi joka sitten kaiken taistelun jälkeen päättyi siihen että oli pakko ostaa uusi sisäkumi. Joka tapauksessa Viima kulkee taas kovempaa kuin aikaisemmin. 

IMG_20180522_145922.jpg

Mulla on ollut ihan ok viikko, vaikka varsinkin nyt loppuviikosta tuntui että fiilis oli vähän maassa ja ei oikein löytänyt järkevää suuntaa. Olen vähän sen luontoinen että aina on joku uusi projekti meneillään tai suunnitelmia päiväksi. Sitten kun iskeekin tälläinen tyhjä viikonloppu niin sitä on ihan pihalla että mitä sitä tekisi.

Mä oon kuitenkin tosi kiitollinen kaikista ihmisistä keitä oon tän viikon aikana saanut taas tavata. On naurettu ja itketty yhdessä. Nyt koitan kovaa vauhtia saada porukkaa Toijala Lentikseen ja koitan saada nukuttua huomista liikenneturvallisuus testiä varten. Sen kun täytyy mennä joka vuosi läpi jos haluaa junia edelleen ajella. Maanantaita kohti!

Emmi 

PS. Tällä hetkellä kuuntelen repeatilla Kasmirin Mökkitie biisiä. Ai että. Se on pelkkää rakkautta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *