Ihmisen elämä on arkea

En suostu jäähylle

 

En tiedä, sainko Tekstimiehen kanssa riittävästi seksiä vai onko arki lamaannuttanut mut, mutta ajatukset ovat olleet tämän viikon ja edellisen viikonlopunkin ajan niin arkiset että ei tosikaan. Tavallista arkea. Tätä kaipaa silloin, kun rämpii keskellä kriisiä ja tuntuu, että voimat ei riitä iltaan asti, saati seuraavaan päivään. Kriisien takia olen alkanut pitää arjesta. Se on sellaista suvantoa huippujen ja kuoppien välissä, että mitään sen kummempaa ei ole mielessä. Nyt on just sitä.

Tekstimies on jossain hollilla, mutta ei olla pahemmin viestitelty, koska molemmilla on se arki. Ja huikeasta seksistä huolimatta lempi ei leiskahtanut mitenkään älyttömästi, joten voin suhtautua rauhallisesti niukkaan viestittelyyn. Varmaankin tavataan vielä ja katsotaan, mihin ollaan menossa, mutta mitään stressiä tai painetta ei ole mihinkään suuntaan. Jos ei tavata, niin sitten ei. Ja omituista kyllä, en ole juurikaan ajatellut seksiä moneen päivään! Toki vähän, tietty..

Ilmeisesti kuitenkin mun alitajunta on ahkeroinut. Näin nimittäin niin kuuman unen viime yönä, että riemua on riittänyt vielä pitkälle tähän päivään. Unessa tapasin jossain juhlissa yllättäen erään miehen, jonka kanssa viestittelin jonkin aikaa, mutta jota en kuitenkaan koskaan livenä treffannut. Siis oikeassa elämässä viestittelin ja nyt unessa tapasin. Mies oli älyttömän viehättävä ja hot, ja jostain syystä piiritimme toisiamme juhlissa pitkin iltaa. Lopulta päädyimme juttelemaan pidemmän tovin ja kävi ilmi, että kipinät lentää - mikä sinänsä on unessa hassua, koska viestittelyn ja kuvien perusteella en ollut päätynyt tähän tulokseen. Unimies oli kuitenkin yllättäen paljon kuumempi kuin mitä tekstiviestitse olin aavistanutkaan. Päädyimme juhlien jossain vaiheessa talon (?) yläkertaan. Kävin jo suht kuumana siinä vaiheessa, kun mies astui suutelemaan mua. Ja PING! Lapsi herättää mut, koska hänellä on pissahätä. Arggghhh!!! Mikä ajoitus.. Uni ei valitettavasti jatkunut pidempään, mutta mielikuvitus ei meinannut pysähtyä millään.

Sinänsä huvittavaa, koska en juurikaan näe seksiin liittyviä unia. Tai en ainakaan muista niitä. En ylipäätään näe paljoa unia - tai ainakaan en muista. Nyt tietty muistin, kun heräsin kesken unen. Ja oli kivaa! Mä nautin kaikesta, mikä liittyy seksiin, seksuaalisuuteen, naiseuteen - jopa unissa. Se, että tämä puoli on mussa hereillä ja heräilee kokoajan lisää, on mahtavaa. Jankutan tätä niin paljon, että ulkopuolista voi alkaa jo kypsyttää, mutta mulle tämä on niin iso asia. Vaikka ei ole nyt treffejä eikä seksiä tiedossa anytime soon, niin näköjään voi puuhailla sitten unissani. Loistavaa! Ehkä vähän odottelen jo, että Tekstimies saattelee lapsensa äidilleen ja viestittelee sitten mulle.. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.