Odotusta ilmassa, treffit jännittää, millaista seksi on jne jne

En suostu jäähylle

Älykkömiehen ja mun juttu, treffailu or whatever, on jatkunut edelleen. En varsinaisesti ole edelleenkään huolissani, mutta nyt mulla ei myöskään ole enää mitään tienviittoja tai ohjeita mitä seurata. Exän kanssa tässä vaiheessa oltiin jo päätetty lähes naimisiinmenosta. Ei ääneen sanottu mitään, mutta hyvin alusta lähtien oli molemmille selvää, että tosissaan ollaan ja naimisiin päädytään ennemmin tai myöhemmin. Se suhde sitten kestikin lähes 20 vuotta. Tästä seuraavat treffit, tapaamiset tai niitä muistuttavat jutut ovat olleet kepeitä enemmän tai vähemmän satunnaisia treffejä tai seksitapaamisia. Suhdemiehen kanssa pidempi vatvominen, mutta hieno ja opettavainen juttu. Jota en kuitenkaan ehdoin tahdoin halua toistaa kenenkään kanssa.

Mutta siis. Tämä, mitä nyt on mulla meneillään, on mulle uppo-outoa ja täysin uutta. Hän, vapaassa suhteessa elävä mies ja minä, täysin vapaa sinkku. Ollaan tunnettu, ei, tiedetty toistemme olemassa olosta parisen kuukautta, josta tapailtu/treffailtu ehkä 1,5 kuukautta. Ei olla nähty kovin montaa kertaa, mutta tapaamiset ovat olleet intensiivisiä yön yli treffejä kivoine jutteluineen ja höysteineen päivineen. Nyt vaan mietin, että miten kauan tämä voi jatkua tällaisena. Tämä ei ole fwb-juttu - ainakaan mulle. En osaa eritellä, miksi ei, mutta ei vaan ole. Olenko ihastunut? Ehkä vähän. Mutta en tunne olevani pulassa sen tunteen kanssa. Se on iloisen kuplivaa ilman paniikkia tai epäilyjä tai pelkoa. Siis tässä vaiheessa, tällä hetkellä.

Vaikka ollaan nähty siis jo 1,5 kuukauden ajan ja harrastettua seksiä monen monta kertaa, niin siitä huolimatta tämän illan tapaaminen jännittää mua. En ole ihan varma, miksi. Ehkä pelkään, että Älykkömies tuntuukin musta tylsältä ja laimealta ja kiva kesävipinä loppuu. Ehkä mua jännittää, että Älykkömies tuntee mua kohtaan noin. Ehkä putoan johonkin syvempään ihastumisen tunteeseen, josta en osaakaan heti rämpiä ulos. Jossain takaraivossa on kuitenkin sellainen tunne, että tänään mulle selviää mun tunteista jotain, mitä en tällä hetkellä vielä tajua, mutta huomenna tajuan. Ja se jännittää. Voi tietenkin myös olla että mitään ei selviä, harrastamme seksiä ja kaikki jatkuu ennallaan. En tiedä. Mutta jännittää. Ei pelkkä seksi, vaan kaikki.

Täytyy ehkä tarkistaa ajokortista - jep, en ole 16 vee, vaikka tuntuu siltä.

 

 

Kommentit

Holopaiska (Ei varmistettu)

Noh?! Nyt mua jännittää miten meni?!?

TrineH
En suostu jäähylle

Kirjoitin oman postauksen aiheesta, mutta lyhyesti: pulassa olen. :-o

Holopaiska (Ei varmistettu)

O-ou :) luinkin sen jo..
Olen kuule aika samanlaisessa kokonaistilanteessa kuin sinäkin, joten siksi seurailen mielenkiinnolla mitä sun elämän tällä saralla tapahtuu :D

TrineH
En suostu jäähylle

Voi meitä!! =DD

Kommentoi