Ladataan...
En suostu jäähylle

 

En tiedä, sainko Tekstimiehen kanssa riittävästi seksiä vai onko arki lamaannuttanut mut, mutta ajatukset ovat olleet tämän viikon ja edellisen viikonlopunkin ajan niin arkiset että ei tosikaan. Tavallista arkea. Tätä kaipaa silloin, kun rämpii keskellä kriisiä ja tuntuu, että voimat ei riitä iltaan asti, saati seuraavaan päivään. Kriisien takia olen alkanut pitää arjesta. Se on sellaista suvantoa huippujen ja kuoppien välissä, että mitään sen kummempaa ei ole mielessä. Nyt on just sitä.

Tekstimies on jossain hollilla, mutta ei olla pahemmin viestitelty, koska molemmilla on se arki. Ja huikeasta seksistä huolimatta lempi ei leiskahtanut mitenkään älyttömästi, joten voin suhtautua rauhallisesti niukkaan viestittelyyn. Varmaankin tavataan vielä ja katsotaan, mihin ollaan menossa, mutta mitään stressiä tai painetta ei ole mihinkään suuntaan. Jos ei tavata, niin sitten ei. Ja omituista kyllä, en ole juurikaan ajatellut seksiä moneen päivään! Toki vähän, tietty..

Ilmeisesti kuitenkin mun alitajunta on ahkeroinut. Näin nimittäin niin kuuman unen viime yönä, että riemua on riittänyt vielä pitkälle tähän päivään. Unessa tapasin jossain juhlissa yllättäen erään miehen, jonka kanssa viestittelin jonkin aikaa, mutta jota en kuitenkaan koskaan livenä treffannut. Siis oikeassa elämässä viestittelin ja nyt unessa tapasin. Mies oli älyttömän viehättävä ja hot, ja jostain syystä piiritimme toisiamme juhlissa pitkin iltaa. Lopulta päädyimme juttelemaan pidemmän tovin ja kävi ilmi, että kipinät lentää - mikä sinänsä on unessa hassua, koska viestittelyn ja kuvien perusteella en ollut päätynyt tähän tulokseen. Unimies oli kuitenkin yllättäen paljon kuumempi kuin mitä tekstiviestitse olin aavistanutkaan. Päädyimme juhlien jossain vaiheessa talon (?) yläkertaan. Kävin jo suht kuumana siinä vaiheessa, kun mies astui suutelemaan mua. Ja PING! Lapsi herättää mut, koska hänellä on pissahätä. Arggghhh!!! Mikä ajoitus.. Uni ei valitettavasti jatkunut pidempään, mutta mielikuvitus ei meinannut pysähtyä millään.

Sinänsä huvittavaa, koska en juurikaan näe seksiin liittyviä unia. Tai en ainakaan muista niitä. En ylipäätään näe paljoa unia - tai ainakaan en muista. Nyt tietty muistin, kun heräsin kesken unen. Ja oli kivaa! Mä nautin kaikesta, mikä liittyy seksiin, seksuaalisuuteen, naiseuteen - jopa unissa. Se, että tämä puoli on mussa hereillä ja heräilee kokoajan lisää, on mahtavaa. Jankutan tätä niin paljon, että ulkopuolista voi alkaa jo kypsyttää, mutta mulle tämä on niin iso asia. Vaikka ei ole nyt treffejä eikä seksiä tiedossa anytime soon, niin näköjään voi puuhailla sitten unissani. Loistavaa! Ehkä vähän odottelen jo, että Tekstimies saattelee lapsensa äidilleen ja viestittelee sitten mulle.. ;)

Ladataan...
En suostu jäähylle

Lounastreffit Tekstimiehen kanssa kummittelivat mielessä, kun odotin meidän ihan oikeita treffejä. Olimme sopineet, että kyläilen Tekstimiehen luona töiden jälkeen. Käydään saunassa, harrastetaan seksiä ja vietetään kivaa iltaa. Ei jännittänyt enää niin paljon kuin ennen lounastreffejä, koska oli jo selvää, että meillä on mukavaa yhdessä.

Mua alkaa jo nyt etukäteen ujostuttaa, että kehtaanko kirjoittaa treffeistä kovin yksityiskohtaisesti. Mieli tekisi, koska olisi mukava palata ajatuksissa illan tapahtumiin. Mutta sitten mietin, onko se asiatonta ja tarpeetonta kuvailua. Pieni siveydensipuli siis nostaa päätään näköjään näin jälkikäteen. No, kohta nähdään, mihin päädyn.

Sovittiin Tekstimiehen kanssa päivällä tekstarilla, että hän hakee mut töistä. Olin siitä vaikuttunut, koska se on jotenkin ihanan vanhanaikaisen romanttista, että mies hakee naisen treffeille. Ei kotoa tällä kertaa, mutta kelpaa. Yhtä hyvin minäkin voisin hakea miehen tai osaisin käyttää myös julkisia kulkuneuvoja tarvittaessa, mutta kuljetuspalvelu oli oikein mukavaa.

Tekstimies kurvasi autolla paikalle ja hyppäsin kyytiin. Sanottiin pikaisesti moi ja huristeltiin pois. Kumpikin oli ihan hiljaa. Olin juuri kysymässä, että miksi mies on niin hiljaa, kun hän kysyi, että mikäs mut niin hiljaiseksi saa. Jotenkin ujostutti (!!!), mikä ei kyllä ole mulle yhtään tyypillistä. En vaan keksinyt mitään sanottavaa. Loputtomalta tuntuvan hiljaisuuden jälkeen sain kakistettua, että kiva kun tulit hakemaan. Mies hymyili ja otti mua reidestä kiinni. Vihdoin suudeltiin nopeasti. Liikennevaloissa suudeltiin lisää. Miehen käsi vaelsi mun reidellä ja mies kysyi, tuntuuko kivalta. Nyökkäsin. Mies jatkoi sisäreisien hyväilyä ja siirtyi jalkoväliin. Sitten käsi etsiytyi paidan ja rintaliivien alle ja alkoi hiljaa puristella ja hyväillä nännejä. Minä kurkottelin kuljettajan puolelle ja hyväilin miehen reisiä ja tunnustelin farkkujen päältä ilmiselvästi pullottavaa kalua. Automatka alkoi tuntua melkoisen pitkältä, vaikka käytännössä se kesti ehkä 20 minuuttia.

Lopulta pääsimme perille. Miehellä oli kivannäköinen talo ja iso piha. Sisällä etsin keittiön ja laitoin ostokset jääkaappiin - mies oli siis jo aiemmin käynyt kaupassa ja ostanut suunnittelemaansa ruokaan tarvikkeet etukäteen. Mahtavaa suunnitelmallisuutta ja huomaavaisuutta! Sitten kaikki pakolliset puuhat oli tehty ja seisoimme hetken eteisessä vastakkain. Tuijotimme toisiamme silmiin ja hyökkäsimme suutelemaan. Mies nosti mut syliinsä ja kantoi olohuoneen sohvalle. Ihan täyttä muistikuvaa mulla ei tapahtumien kulusta ole, koska olin tätä hetkeä odottanut monta päivää ja nyt vain hyppäsin tunnelmaan mukaan ja annoin asioiden tapahtua. Vaatteet lensi jossain vaiheessa pois. Suutelimme, mies suuteli rintoja, hellästi puri nänneistä, siveli vatsaa, häpykumpua ja sisäreisiä. Raotti häpyhuulia ja kosketti klitorista hellästi. Kysyi "eihän satu?" No ei! Tätä tässä on odotettu! Mies hyväili klitorista piinaavan pitkän ajan. Olisin halunnut, että sormi olisi jo löytänyt tiensä mun sisälle. Löysihän se lopulta ja se tuntui aivan mielettömän hyvältä. Voihkasin äänekkäästi, mikä kannusti miestä kokeilemaan toistakin sormea. Peukalo klitoriksella ja kaksi sormea mun sisällä - i h a n a a . Mies tunnusteli sormillaan mua sisältä ja etsi paikkaa, josta erityisesti tykkäisin. Tykkäsinhän minä, paljonkin. Sitten mies käänsi mut vatsalleen ja työnsi uudelleen kaksi sormea sisään. Sormien eri asentojen kokeilu kiihotti ihan älyttömästi, voihkin ääneen ja kiemurtelin miehen hyväillessä mua. Olisin jo halunnut tuntea miehen kalun mun sisällä, mutta hän halusi vielä jatkaa mun hyväilyä. Mies liikutti sormiaan ja kättään voimakkaasti ja hieroi melko kovakouraisesti. Se ei suinkaan sattunut, vaan tuntui ihan tautisen hyvältä. Siinä liikkeessä oli sellaista varmuutta ja peräänantamattomuutta, että orgasmi ei olisi tuntunut yhtään epätodennäköiseltä. Välillä mies varmisti, että "eihän satu"? Mikä oli huomaavaista, koska hyväily oli hyvin voimakasta ja tosiaan jopa hieman kovakouraista. Ja ei sattunut. Se osui juuri oikein ja tuntui ihanalta. Minä huohotin ja voihkin sohvatyynyyn ja aloin olla jo malttamaton, että saisinko kohta miehen kalun sisälläni. Mies pysäytti liikeen, veti sormet ulos ja alkoi hellästi hyväillä koko jalkoväliä. Kädet hyväilivät myös pyllyä ja pyllyreiän ympäristöä. Olimme keskustelleet aiemmin siitä, että saisiko toista hyväillä pyllystä tai että olenko koskaan harrastanut anaaliseksiä ja voisinko harrastaa. No, en ole harrastanut enkä ole kokeillut edes sormea pepussa. Jostain omituisesta syystä ajatus on kiihottava, mutta epäilin sen olevan käytännössä inhottavaa.

Nyt olin kuitenkin niin kiimainen, että miehen kädet pepun ympäristössä kiihottivat entisestään ja kun mies kysyi "saako?", nyökkäsin ja sain sanottua että joo. Mies työnsi sormea varovasti sisään. Se ei ollut ollenkaan inhottavaa, päinvastoin tuntui hyvältä. Ja todella kiihottavalta. Mua kiihottaa se jopa nyt kun kirjoitan tätä. Mies työnsi sormea varovasti syvemmälle ja murahti kiihottuneena. Mies veti sormen pois ja jatkoi toisella kädellä klitoriksen hyväilyä. Tutut kaksi sormea työntyi sisään ja lisäksi vielä yksi sormi pyllyyn. Olin mielettömän kiihottunut ja melkein toivoin, että mies kokeilisi kaluaankin pyllyyn, mutta se tuntui tässä kohtaa liian hurjalta. Mies haki kortsun ja mä käännyin selälleen sohvalle. Mies laittoin vielä tyynyn pepun alle, että pääsi työntymään vaivatta mun sisään. Taas kerran on pakko sanoa, että seksi on niin kivaa!! En voi tajuta, miksi ei avioliitossa ollut enempää seksi?!? Tai tottakai voin ja tiedän syyt ja blaablaablaa.. Tämä nyt vaan on niin mahtavaa, että enää en suostu elämään ilman tätä!

Olin kertonut miehelle aiemmin, että tykkään todella paljon seksistä takaapäin. Mies käänsi mut kontilleen, asetti kalun häpyhuulille, otti lantiosta kaksin käsin kiinni ja työnsi kalun voimakkaasti mun sisään. Muutaman työnnön jälkeen miehen käsi vaelsin mun pepulla ja sormi alkoi hyväillä taas peppureiän ympäristöä. Sitten mies työnsi sormeaan varovasti sisällä samalla, kun työnteli kalua rytmikkäästi. Sormi upposi pyllyyn kokonaan ja aloitti edestakaisen pumppaavan liikkeen samassa rytmissä kuin mies pani mua kalullaan. Olin niin kiihottunut, että ääntelin todella kovaäänisesti. Tuntui jotenkin tuhmalta! Voi apua! Ei sillä hetkellä nolostuttanut, mutta nyt kirjoittaessa tuntuu siltä, että ei voi siveyden sipuli tuollaista tehdä ja vielä nauttia siitä. Eka seksikerta vieraan miehen kanssa ja sormi pyllyssä. Seksi joka tapauksessa tuntui älyttömän hyvältä. Aivan uusi kokemus ja mahtava sellainen. Seksin jälkeen juteltiin, että olipa tuhmaa - ei ollut mieskään ennen laittanut sormeaan kenenkään pyllyreikään. Jotenkin hihitytti molempia se, että ihan kuin oltaisiin salaa tehty jotain kiellettyä. Ja musta tuntui kivalta myös se, että miehelle se oli yhtä jännää ja "hurjaa" kuin mullekin, ja silti se vaan luontevasti tapahtui, kun molemmat halusivat.

Sitten mentiin keittiöön ja mies laittoi meille ruokaa. Rupateltiin mukavia ja vihjailtiin seuraavasti seksituokiosta. Tekstimies näytti, miten huojuva keittiönpöytä on, että siinä ei voi harrastaa seksiä. Tästä kun olimme jutelleet aiemmin. Minä katsoin ruokailuhuoneeseen ja kysyin, että "entä tuo iso ruokapöytä", ja kävelin pöydän luo. Mies tuli mun taakse ja painoi mun hartiat pöytää vasten. "Ai että jos sä olisit siinä ja mä tulisin tähän sun taakse, niin olisko se kivaa?" No joo, olishan se.. Siitä lähti sitten uusintakierros. Ensin takaapäin ruokapöytää vasten. Miehen sormi hyväilee pyllyreiässä samalla, kun kalu tulee muhun tapaapäin. "Uuuuh, sä tunnut tiukalta", mies urahtaa. En tiedä, mikä irstailija musta yhtäkkiä kuoriutuu, mutta mua kiihottaa ihan älyttömästi se, että makaan vatsallaan ruokapöydän päällä, mies panee mua takaapäin kalullaan ja työntelee samalla sormeaan mun pyllyyn. Välillä aika rajustikin. Se tuntui todella hyvältä ja nautin tästä "tuhmuudesta" todella. Siis mun mittapuussa tämä on pervoa ja tuhmaa. Mutta kuumaa! Että tällaisia uusia temppuja voi vielä keski-ikäisenäkin oppia. Jälkikäteen mies sanoi, että "kyllä se venyis niin, että mun munakin mahtuis sinne, jos haluat kokeilla joskus?" Jotenkin jäi himottamaan sekin vaihtoehto.

Tämän seksisession jälkeen menimme saunaan. Saunassa otin miehen kalun suuhuni, nuolin ja suutelin ja imin ja hyväilin käsillä. Tämä on tutumpaa puuhaa, mutta ei ollut tällä kertaa kovin kivaa. Miesten kalut ovat tietenkin erilaisia ja Tekstimiehellä on voimakkaasti limaa erittävä malli. Se on hyvä pitkissä panotuokioissa, mutta suihinottamisessa mua vähän ällötti se liman määrä. En tiedä, miksi sanoin siitä ääneen, en muista enää miten sanoin, mutta mies ei siitä näyttänyt hätkähtävän. Otti vaan vettä kiulasta ja pesi kalunsa puhtaaksi limasta. Problem solved! Ihanan mutkatonta ja iisiä, taas. Vähän lisää seksiä saunassa ja sitten suihkuun. Suihkussa suutelua ja pari päivää sitten puhelimessa käymämme keskustelun toteuttamista pesukoneen päällä. Pieni hetki olympialaisia sohvalla ja yläkertaan nukkumaan. Tai no, ensin seksiä sängyssä, sitten vasta nukkumaan. Tuon kyläilyn viidestä seksikerrasta viimeinen oli sängyssä. Nukahdettiin kainalokkain ja nukuin kuin tukki. Ei anaaliseksiä tällä kertaa, nämä kerrat riitti hyvin. Mutta ehkä joku toinen kerta..

Edelleen mua jaksaa kummastuttaa kaikki tämä helppous. Ei mitään vaivaannuttavaa, nolostelua, häpeilyä tai muuta sellaista. Ihanaa seksiä, luontevaa, luonnollista. Tätä lisää!

 

Ladataan...
En suostu jäähylle

 

Jotain päiviä sitten alkoi yllättäen kuuma viestittely Tekstimieheksi nimittämäni miehen kanssa. Entuudestaan tuntematon, emme ole tavanneet koskaan, mutta tekstiviestit vain lähtivät lapasesta. Sitten siirryimme puhelinseksiin ja tunnelma vain kuumeni. Tätä jatkui ehkä n. 4-5 päivää. Yhtenä päivänä emme ehtineet soitella, koska molemmilla on paljon myös muuta elämää, kuten äitinä ja isänä toimiminen. Olin niin älyttömän hyvällä tuulella kaikesta seksin määrästä, vaikka mitään siitä ei ollutkaan yhtään realisoitunut, että normaalisti kiukkua aiheuttavat asiatkaan eivät juuri heilauttaneet. Lasten kanssa touhusin iloisena koko viikonlopun ja energiaa tuntui riittävän. Tämä on juuri sitä mahtavaa seksiin liittyvää energiaa, mistä oon niin pitkän aikaa ollut paitsi. Vasta avioeron jälkeen seksuaalinen energia on palannut - tai en tiedä, onko sitä oikein koskaan aiemmin tässä mittakaavassa ollutkaan. Vaikka siis emme ole tavanneet, niin olen saanut valtavasti iloa ja mielihyvää ihan vain siitä, että olen saanut puhua seksistä miehen kanssa, nauttia siitä, että himottaa ihan hulluna, jutella tuhmia ja tuntea jotenkin naiseutensa ryöpsähtävän esiin voimalla.

Selvää oli alusta asti, että haluamme tavata heti kun se on mahdollista ja että ei siis ole tarkoitus jättää tätä vain virtuaaliselle tasolle. Ensimmäinen yhteinen aika lopulta löytyi ja sovimme lounastreffeistä työpäivän lomassa. Ei siis seksitreffeistä, vaan ihan yhteisestä lounashetkestä syömisen merkeissä. Eilen tämä h-hetki sitten koitti. Olin aamusta asti aivan pistoksissa ja mua jännitti ihan kamalasti. Muuten oon melko cool enkä montaa asiaa jännitä, mutta nyt olin aivan hyppiä seinillä Tekstailin parille ystävälle, että mä saan kohta paniikkikohtauksen, kun jännittää niin pirusti! Pelotti, että jos Tekstimies ei tykkääkään musta tai että mä en tykkääkään siitä. Ja sitten alkoi pelottaa, että jos tykätäänkin toisistamme. Ja ylipäätään olin niin jännittynyt, että en muista milloin olisi ollut vastaava tunne.

No, olimme sopineet tapaamisen ravintolan ulkopuolelle. Kävelin katua pitkin ja ylitin tien - ja tunnistin miehen jo kaukaa. Pitkä, raamikas, oikeastaan hyvin isokokoinen, komea. Ja pukeutunut ihanan rennosti. Työnsä puolesta hänellä voisi olla myös puku päällä tai muuten vähän virallisemmat vaatteet, mutta kuulemma näin ensimmäisenä työpäivänä loman jälkeen ei ole asiakastapaamisia, joten toimistolla voi pyöriä vähän enemmän casula lookissa. Mies ei heti nähnyt mua ja niinpä menin hänen viereensä seisomaan ja odottamaan, että hän huomaa. Ei jännittänyt enää niin paljon, sillä pidin niin paljon näkemästäni. Erityisesti miehen ryhti ja yleinen habitus miellytti mun silmää. Moikattiin ja mentiin ovesta sisään.

On käynyt aiemmin ilmi, että olemme molemmat hyvin puheliaita, mutta nyt ei kumpikaan saanut oikein sanaa suustaan. Tekstimies vain kysyi, että no, mikset sano mitään. Ja mä vastasin, että en keksi yhtään mitään. Päässä tuuttasi tyhjää ja mua vain hymyilytti. Lisäsin vielä, että nauti while you still can, koska se tilanne ei tule toistumaan. Miksi aina pitääkin lohkaista jotain tollasta typerää?? En vaan saa pidettyä kielenkantoja kiinni, vaan aina pitää olla viisastelemassa jotain muka-nokkelaa. Perhana.

Sitten yhtäkkiä Tekstimies pussasi mua. Täysin yllättäen. Suulle ja vähän vilahti jo kielikin suussa. Oon ollu sen verran virittynyt tässä viime päivät, että yllätyksellisestä pususta huolimatta olin välittömästi mukana ja olisin voinut syödä miehen elävältä samantien. Pusu oli lyhyt, mutta sitäkin kiihkeämpi ja todellakin jäi selvästi kesken. Kertoi vahvasti, että tästä haluaisi molemmat jatkaa. Tekstimies sanoi, että no, tämmönen mä oon, kelpaako. Sanoin, että kelpaa. Ei vieläkään puhuttu mitään muuta. Mies otti mut kainaloon ja puristi salaa vähän pepusta. Ihanaa! Mä en edelleenkään saanut sanaa suustani. Hymyilin vaan typerää hymyä ja lisäksi mun olis tehny lähinnä mieli tirskua vähän.

Haettiin lounaspöydästä ruuat ja valittiin pöytä, jossa pääsimme vierekkäin sohvalle istumaan. Juttelimme niitä näitä ja samalla silitimme toistemme reisiä vaivihkaa. Välillä piipahdin miehen kainalossa ja sanoin, että sä tunnut tosi tutulta. Se oli omituinen tunne. Tekstimies tuoksui hyvältä, ei liikaa miltään, hyvältä omalta itseltään. Ja sillä oli vahvat käsivarret ja olkapäähän oli hyvä nojata. Absurdi olo. Pussattiin nopeasti pari kertaa, mutta sitten jätettiin toistemme koskettelu kokonaan, koska alkoi molemmista luultavasti tuntua siltä, että jos tämä jatkuu, emme voi enää lopettaa. Söimme nopeasti ja sovimme, että pääsen hänen kyydillään takaisin työpaikalleni. Matkaa oli naurettavat pari-kolmesataa metriä, mutta autossa olisi mahdollista suudella lisää aiheuttamatta niin paljon pahennusta kuin lounasravintolassa.

Tekstimiehen auto oli parkkihallissa ja menimme sinne hissillä. Uuuups. Jäimme hissiin kahdestaan heti alkumatkasta. Ehkä sekunti kesti tajuta, että muutaman kerroksen ajan olemme kahden, ja sen jälkeen syöksyimme toistemme kimppuun. Intohimoista suutelua, takapuolesta kourimista. Tekstimies otti mun päästä kiinni ja suuteli kiihkeästi. Minä kuljetin sormiani miehen hiuksissa ja vastasin suudelmaan vähintään samalla intohimolla. Hissimatka oli nopeasti ohi ja hissin ovien avautuessa suoristimme paitaa ja takkia, minä yritin sukia pitkiä hiuksiani johonkin järjestykseen ja molemmilla oli typerä virne naamalla. Autossa jatkoimme siitä, mihin hississä jäimme. Välillä huohotimme toistemme suuhuna, välillä taas tuntui, että syömme toisemme elävältä. Tekstimies laittoi käden mun paidan alle ja vapautti toisen rinnan rintsikoista. Mies puristeli nänniä ja hieroi rintaa. Se tuntui aivan älyttömän hyvältä ja äännähdin voimakkaasti. Mies sanoi, että ihanan kiimainen sä oot, ja siirsi kätensä mun jalkoväliin. "Nyt kun sulla olis hame..." Niinpä. Vaan eipä ollut. Housut. Harmi. Mies raotti housunkaulusta ja sai kuin saikin työnnettyä kätensä mun housujen ja pikkuhousujen sisälle.  Pari sormea ylettyi klitorikselle ja voihkaisin. Koko asetelma oli niin kuuma ja intohimoinen, että päässä vaan pyöri ajatus "tää on niin siistiä!!!". Suudeltiin kokoajan ja mies hieroi mun klitorista. Minä kokeilin kädellä miehen kalua farkkujen läpi ja kyllähän se suht kovana siellä oli.

Sitten oli pakko lopettaa, ettei menisi ihan autossa panemiseksi. Olimme kuitenkin edelleen siellä parkkihallissa, missä oli reipas trafiikki kokoajan. Tietenkin, lounasaikaan. Ajomatka mun työpaikalle, se huima 200-300 metriä, sujui kuumissa tunnelmissa. Hyväiltiin toistemme reisiä ja kädet etsiytyivät kokoajan toisen jalkoväliin. Tekstimies sanoi, että tää on niin kiihottavaa, että tässä me vaan ajellaan muina miehinä ja hyväillään muilta salassa toisiamme. En ollut eri mieltä.

Hyppäsin pois kyydistä toimiston edessä ja mies ajoi matkoihinsa. Kun pääsin työhuoneeseeni, oli mieheltä tullut viesti "oli tosi mahtavaa". Mahtavaa indeed!

Jälkikommentti. Luin tekstin uudelleen, jotta saisin pahimmat kirjoitusvirheet korjattua. Nyt kun vähän ulkopuolisen silmin lukee tekstiä, se tuntuu musta ihan uskomattomalta. Siis että näin voi käydä. Mulle. Kunpa se mun tiukkapipoinen siveydensipuli ja seksittömässä liitossa elämä minä olisi nähnyt pilkahduksen tästä. Tai ylipäätään elämästä, jota nyt elän. Uskomatonta. Tuskin itsekään tajuan. Tämä on hienoa! Ei kiihkeä pussailu lounastauolla itsessään, vaan se, että tämä puoli minusta on olemassa ja hengissä ja elossa. Ja että en olekaan vielä puolikuollut, toinen jalka haudassa. Miltä on monet vuodet tuntuneet. Enkä tarkoita nyt vain seksiä. Kaikkea. Mutta myös seksiä.

 

Pages