Ladataan...
En suostu jäähylle

 

Jäi viimeksi vähän kesken aloittamani postaus vuoden viimeisestä yöstä. Se oli kuitenkin niin mahtava, että pakko se on nyt vielä viimeistellä, vaikka aikaa onkin kulunut jo pari viikkoa.

Vuosi siis vaihtui. Kirjoitushalu nousi siitä, että haluan käydä mielessäni läpi vuoden kaksi viimeistä päivää. Ja erityisesti viimeisen yön.

Minulla ja eräällä eronneella isällä on lähtenyt tässä syksyn aikana hämmentävä ja erikoinen "suhde" liikkelle. "Suhde" lainausmerkeissä siksi, että kyse ei ole parisuhteesta sen perinteisessä mielessä. Haa, keksinpä samalla nimittään häntä "Suhdemieheksi". Onhan meillä toki jonkinlainen "ihmissuhde", vaikka välttelemme termiä "parisuhde". Meillä on ystävyys pohjana ja olemme ystävinä hyvin läheisiä. Mutta parisuhde ei viehätä kumpaakaan ajatuksena yhtään johtuen raskaista eroista, lapsista, kaikesta. Molemmat tarvitsemme elämän tässä vaiheessa enemmän juuri sitä ystävyyttä, joka ei ole niin raastavaa kuin mieletön ihastuminen, seurustelu yms kaikkine tunteineen. Ystävyyden lisäksi meitä yhdistää ihan mieletön kemia. Tästä voisin melkein kirjoittaa romaanin mittaisen postauksen. Se kemia, seksi ja kaikki siihen liittyvä kun on ollut elämässäni niin marginaalissa avioeroon saakka, niin eron jälkeen seksi on suuressa roolissa. (Vähän naurattaa, kun näköjään jokaisessa blogipostauksessa aina uudelleen ja uudelleen mainitsen, että seksi on aiemmin ollut marginaalisessa roolissa mun elämässä - eiköhän se ala nyt olemaan jo suht selvä asia.) Anyway, se on tärkeää ja mahtavaa ja iloitsen jokaikisestä seksikokemuksesta, kipinästä, vatsanpohjassa tuntuvasta halusta ja himosta kaikkien niiden vuosien edestä, joista nuo ovat puuttuneet joko kokonaan tai lähes kokonaan.

Taustaksi minun ja Suhdemiehen alkuun on pakko muistella meidän tapaamista. Kaikki klikkasi täysin heti alusta. Tapasimme kesällä pari vuotta sitten. Olemme molemmat tosi puheliaita ja meitä yhdistää samanlainen huumori. Oli helppo olla yhdessä. En tuntenut mitään erityistä vetovoimaa häntä kohtaan, mutta juttua ja naurua riitti, vaikka olimme täysin ventovieraita toisillemme. Sitten kun oli nauttinut pari lasia skumppaa ja kulki käsikädessä kesäyössä, niin kyllähän siinä hormonit alkaa väistämättä hyrrätä. Suuteleminen johti asiasta seuraavaan ja yhtäkkiä olimmekin hänen luonaan. Seksi oli ihan mieletöntä, vaikka kyseessä oli vieras ihminen. Halu ja himo ei laantunut ollenkaan, vaan koko yö sujui seksin merkeissä. Välillä juttelimme ja nauroimme ja sitten taas katseesta näki, että kohta on pakko saada toista uudelleen.

Mulle tuo kokemus oli täysin uusi. Onhan toki elämään mahtunut intohimoa eikä mun avioliitto aina ollut yhtä seksitön kuin loppuvaiheessa, mutta siitä huolimatta täytyi näköjään elää keski-ikään saakka, että tapaan miehen, jonka kanssa harrastan seksiä tunnista toiseen ja kolmentaan. Koko yön. Ei edes torkahtelua välissä, vaan pienimmästäkin kosketuksesta heräsi halu uudelleen. Ja uudelleen. Aamulla joskus kuuden-seitsemän aikaan simahdimme muutamaksi tunniksi. Aamupäivällä heräsin siihen, että Suhdemies suuteli mua taas, levitti mun jalkoja ja tuli vaivatta sisälle. Taas. Huhhuh, vähän pyörryttää nyt kirjoittaessakin, kun muistelen tuota yötä parin vuoden takaa.

Paljon on tuon yön jälkeen ehtinty tapahtua. Meillä oli noiden treffien jälkeen deittailua, sitten platonista ystävyyttä, joka lipsahti seksiin, fwb-touhua, melkein puolen vuoden tauko kaikessa yhteydenpidossa. Sitten aloimme jossain vaiheessa taas pitää yhteyttä, tällä kertaa oikeasti vain ystävinä, sillä molemmilla oli meneillään treffailua toisaalla ja vähän ihastumistakin tahoillamme. Molempien treffailut jäivät jossain vaiheessa ja meidän ystävyys sai taas seksikäänteen. Ei olla nyt hirveästi analysoitu, että mikä "suhde" tämä nyt on vai onko. Nautitaan ystävyydestä ja mielettömästi seksistä. Kummallakaan ei ole nyt intoa hakea seksiä muualta, koska meidän seksi on niin hienoa. Ei nähdä kovin usein, koska molemmilla on lapsia ja oma vaativa ja kiireinen elämä. Mutta kun nähdään, on seksi aivan taivaallista. Molemmat ovat käyneet parille treffeilläkin tässä "suhteen" aikana eikä siitä ole ollut haittaa tai pahaa mieltä. Treffit eivät ole johtaneet mihinkään, koska kemia on puuttunut tai jotain. Motivaatio treffi-elämään on lopahtanut, koska tämä ystävyyden ja kemian yhdistelmä nyt vaan toimii niin hyvin. Ainakin tällä hetkellä.

Kuten vuoden viimeisenä yönäkin. Lähdimme yhdessä lyhyelle yhden yön reissulle, pois kotikuvioista, hotelliin minilomalle. Ei siivoamista, ruuanlaittoa eikä muitakaan kotitöitä. Ei arjen velvoitteita. Tsekkauduttiin hotelliin ja suudeltiin hissimatka romanttisen rauhallisesti, mutta niin intohimoisesti, että oli vähän vaikeuksia kävellä vetelillä jaloilla hotellihuoneeseen. Sovimme, että käymme ensin syömässä, koska on nälkä ja koska jos nyt jatkamme suutelemista, niin ei ehkä ehditä syömään ollenkaan. Kuin näytteeksi, että miten voi olla vaikea enää lähteä, Suhdemies painoi mut seinää vasten, tuli ihan kiinni, otti mun käsistä kiinni ja nosti ne ylös ja suuteli niin, että taju meinas lähteä. Pääsimme vielä irti toisistamme ja lähdimme syömään. Illallisella meillä oli hauskaa niinkuin aina. Huumori osuu täysin yksiin ja posket on kipeinä kaikesta nauramisesta. Välillä pysähdyimme katsomaan toisiamme silmiin. Halu kouraisee vatsassa samantien.

Syötyämme kävelimme hissiin. Hississä ei ole muita ja suutelu ei ole enää romanttisen rauhallista, vaan vaativaa ja määrätietoista. Pääsemme jotenkin siirtymään hissistä huoneeseen. Huoneen eteisessä käännyn katsomaan Suhdemiestä, hän pysähtyy hetkeksi. Tuijotamme toisiamme muutaman sekunnin verran. Tuossa muutamassa sekunnissa on niin paljon kemiaa ja kipinää, että sitä ei melkein kestä. Melkein alkaa itkettää, kun haluan häntä niin paljon. Suhdemies ottaa muutaman askeleen mua kohti, painaa mut taas seinää vasten, suutelee ja sanoo, että tajuutsä miten paljon mä haluun sua. En pysty vastaamaan. Hyvä että pysyn tajuissani. Suhdemies työntää mut sänkyä kohti ja kaataa mut sängylle. Riisuu paitansa ja tulee mun päälle. Saamme pyristeltyä jotenkin vaatteet pois päältä. Huohotamme toistemme suuhun. Suudellaan. Suhdemies kysyy "haluutsä että mä tuun sun sisään?". Oi kyllä! Suhdemies kiskaisee mun alushousut pois, levittää mun jalat ja tulee yhdellä työnnöllä sisään. Voihkaisen kovaan ääneen, koska se tuntuu ihan mielettömän hyvältä. "Voi vittu sä tunnut hyvältä", hän sanoo. Seksi on rajua, nopeaa, ihanaa. Suhdemies kääntää mun vatsalleen ja tulee muhun takaapäin. Se tuntuu niin hyvältä, että melkein taas itkettää. Voihkin ja Suhdemies murisee jotain. "Levitä sun jalat mulle", kuuluu käsky. Mä levitän ja Suhdemies pääsee työntymään tosi syvälle. Tuntuu aivan mielettömältä. Eka kerta on suht nopeesti ohi. Nopea ja raju. Ei ehditty eikä maltettu hellitellä.

Tykkään meidän seksissä kaiken muun lisäksi siitä, että me aina puhutaan seksin lomassa. Ei paljon, mutta se ei ole hiljaista seksiä. Ehkä kun ollaan molemmat aika puheliaita ja verbaalisia ihmisiä, niin seksissäkin on luontevaa, että on ääntä ja puhetta. Tämä(kin) asia on mulle suht uusi. Exä ei ollut äänekäs eikä liiemmin tykännyt sanoa seksin aikana mitään. Eikä se silloin mustakaan tuntunut luontevalta. En ollut oikein edes ymmärtänyt, mikä järki siinä puheessa ja äänessä on. Nyt ymmärrän. Se on todella kiihottavaa. Se jää päähän pyörimään ja sanat voi tulla myöhemminkin mieleen ja herättää mieluisan muistikuvan. Puheen lisäksi Suhdemies ääntelee seksin aikana muutenkin. Murahtelee tyytyväisenä ja aina kun tulee, pitää myös ääntä. Tykkään siitäkin.

Mulla ei ole ihan tarkkaa muistikuvaa, mitä kaikkea tapahtui missä järjestyksessä, mutta seksiä oli paljon. Ekan kerran jälkeen lörpöttelimme sängyssä tovin, kunnes Suhdemies otti musta kiinni ja suuteli. Tuli päälle ja kuiskasi "haluun sua taas". Mua ei paljoa tarvitse lämmitellä. Suhdemies suutelee rintoja, nuolee nännejä, siirtyy alaspäin. Levittää häpyhuulia ja nuolee joka paikasta. Hitaasti, pitkin vedoin, nopeasti, suutelee, imee, työntää sormia mun sisään samalla. Voihkin ja hoen "älä lopeta, älä lopeta". Suhdemies nuolaisee sormeaan ja työntää sen rauhallisesti peppureikään. Tästä voisin niinikään kirjoittaa pitkän postauksen, miten sormi peppuun -jutusta tuli osa meidän seksiä. Ehkä haluan palata siihen joskus.

Suhdemies kääntää mut vatsalleen, nostaa lantion ylös ja levittää jalkoja. Kiusoittelee sormillaan klitorista. Puristelee pakaroita ja levittää niitä. Kumartuu nuolemaan mua takaapäin, nuolee myös peppureiän ympäristöstä. Hieman kavahdan sitä, mutta olen niin kiimassa, että sekin tuntuu vaan ihan mielettömän hyvältä. Suhdemies sylkäisee pepulle ja nuolaisee sormiaan ja työntää yhden sormen sisään. Sitten hän ottaa sormen pois ja alkaa työntää kahta sormea peppuun sisälle. Musta se tuntuu jotenkin tuhmalta ja kiihottaa ihan mielettömästi. Suhdemies ottaa sormet pois ja laittaa kalunsa mun peppureiälle. Mä vaan odotan halusta sekaisin, että se työntäis kalunsa mun peppuun. Suhdemies pitää kalua suuaukolla ja alkaa työntyä hitaasti sisäänä. Mä vähän jännityn ja se sattuu. Voihkaisen ääneen "au". Suhdemies hyssyttele ja rauhoittelee, ihan hitaasti, ota ihan rauhassa. Miehen rauhallinen ääni ja sen määrätietoinen, mutta erittäin hellä toiminta kiihottaa mua ihan älyttömästi ja haluaisin jo, että hän työntyisi vauhdilla sisään. Tiedän, että se sattuisi, joten annan hänen edetä rauhallisesti ja hitaasti. Kalu työntyy lopulta kokonaan sisään ja on hetken ihan paikallaan. Tunne on ihan mieletön. Olen niin kiihottunut, että pelkään kohta poksahtavani siihen paikkaan. Suhdemies vetäytyy hieman ja työntyy uudestaan. Ooooh, tuntuu niin hyvältä. Mä huohotan jännityksestä, kiimasta, hyvästä olosta ja kaikesta. Voihkin kovaa, hautaan pään tyynyihin, että ääni ei kuuluisi niin paljon. "Anna tulla, ääntä, miltä mun kyrpä sussa tuntuu". Mua kiihottaa noi sanatkin. Suhdemies työntää kalua pari kertaa rauhallisesti edestakaisin ja alkaa sitten kiihdyttää tahtia. Ei satu yhtään, vaikka mies panee mua melko rajusti peppuun. Se tuntuu ihanalta, tuhmalta, kiihottavalta. Toisen käden sormet leikkivät mun klitoriksella ja toinen käsi pitää mua lantiosta kiinni. "Saanko mä laueta sun sisälle?" kysyy Suhdemies. Ajatus on musta todella hot ja sanon, että saat. Suhdemies kiristää tahtia, painaa mun vatsamakuulle patjalle ja tulee mun selän päälle. Asento on tosi kuuma ja kiihkeä pumppaus pepussa tuntuu aivan taivaalliselta. Suhdemies laukeaa ja mä työnnän peppua sen lantiota vasten ja pyöritän lantiota ikäänkuin yrittäisin puristaa kaikki viimeiset pisarat ulos. Tämä ei ollut meidän ensimmäinen peppuseksi-kerta, siksi harjoitusta ja kokeilua ei paljon vaadittu. Suhdemies on kuitenkin ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa mies, kenen kanssa olen harrastanut peppuseksiä. En montaa kertaa, mutta ne kerrat kun olen, se on ollut mahtavaa. Se tuhmuuden tunne tekee siitä kiihottavaa ja samoin se luottamus, mikä toiseen pitää olla, että voi päästään jännityksestä irti ja rentoutua täysin. Lisäksi se tuntuu tosi hyvältä. Erilaiselta kuin tavallinen seksi.  Ja sitä voi tehdä ilman kumia, kun tautitartunnan pelkoa ei ole.

Toinen hetki tässä hotelliseksissä jäi mieleen myös. Suutelimme sängyllä kylpytakit päällä. "Haluutko kokeilla jotain", Suhdemies kysyy. "Luotatko muhun?" Luotan, tottakai. Suhdemies alkaa kiskoa mun kylpytakista vyötä irti. Sitten hän nostaa mun kädet pään päälle ja sitoo ne ranteista yhteen. Harmillisesti hotellihuoneen sängyssä tai sen läheisyydessä ei ole mitään, mihin vyön vois sitoa kiinni, mutta se, että mun kädet on sidottu yhteen, on musta jo todella kiihottavaa. Suhdemies sanoo vielä: "Ne kädet ei sitte liiku tuolta mihinkään". Hän kumartuu suutelemaan mua, näykkii huulia, nuolaisee niitä, leikkii mun himolla, jonka se takuulla näkee mun silmistä ja kuulee äänestä. Suhdemies puristelee rintoja, suutelee niitä, laittaa käden jalkojen väliin, levittää jalkoja, työntää sormia mun sisään, leikkii klitoriksella, levittää häpyhuulia, suutelee nuolee, imee klitorista hellästi, lipoo kielellä klitorista nopeasti. Kiusoittelee. Lopulta Suhdemies nostaa mun lantion sen syliin ja työntyy muhun. Mun kädet on edelleen sidottuina ranteista ja kuuliaisesti olen pitänyt ne pään päällä kuten käsky kävi. Suhdemies kääntää mun vaivattomasti ympäri ja tulee rajusti muhun takaapäin. Tämä on meidän lempiasento. Kalu osuu juuri parhaisiin paikkoihin mussa ja Suhdemieskään ei asennosta ole valittanut. Sitten Suhdemies irrottaa mun kädet ja kysyy, että tykkäsitkö. Tykkäsin, ihan hulluna. En tykkää mistää alistamis-satuttamis-jutuista. Mutta tuollainen pieni kevyt sitominen ja ohjien ottaminen oli kyllä hot. Ja eka kerta mulle. Toivottavasti ei viimeinen.

Pidettiin vähän taukoa ja juteltiin. Meidän seksistä, miten se toimii niin hyvin. Niistä näistä. Kaikesta. Oli kivaa ja hauskaa. Kunnes vahingossa suutelimme ja halu nosti taas päänsä välittömästi. Suutelu muuttui kiihkeämmäksi. Mä kampesin itseni Suhdemiehen päälle hajareisin. Suutelin kaulaa ja niskaa ja näykin korvaa, kun tiedän, että se tykkää siitä. Hyväilin vatsaa ja reisiä. Otin kalun käteen ja puristin vähän. Siirryin alaspäin ja nuolin kalua juuresta päähän. Hitaasti ja rauhallisesti. Tämäkin on uusi juttu mun seksielämässä. En ole aiemmin pahemmin perustanut suuseksistä tai kalun nuolemisesta. On se ollut ihan ok, mutta ei ole kuulunut omiin suosikkeihini. Nyt olen alkanut tykätä siitä. On kivaa tuottaa toiselle nautintoa. Suhdemiehen kalu on mahtava, juuri oikean kokoinen ja maistuu hyvältä. Mikä sekin tuntuu aiemman minän näkökulmasta absurdilta. Nuolen, suutelen, imen, otan kalun suuhun niin paljon kuin mahtuu, pyörittelen kielellä ympäri. Mies voihkii, sanoo "just siitä, just noin, ai vittu, aah", joten tiedän helposti, mistä hän erityisesti tykkää. Nousen uudelleen miehen päälle ja ohjaan kalun mun sisään. Pyöritän lantiota kiusoittelevan hitaasti, katson miestä silmiin, kokeilen erilaista tahtia. Suhdemies tykkää aina lopulta määrätä tahdin, mikä sopii mulle paremmin kuin hyvin. Mies ottaa mua käsivarsista kiinni ja kääntää mut alleen ja työntyy uudelleen sisään. Sitten hän komentaa "nouse ylös" ja ohjaa mut ikkunan eteen. Hotellissa on kapeahko lattiasta kattoon ulottuva ikkuna ja ikkunan takana kaupungin valot. Suhdemies asettautuu mun taakse, nostaa mun kädet ranteista ylös ja työntää mut ikkunaa vasten. Asento on vähän haastava, sillä meillä on aika paljon pituuseroa. Lopulta mies onnistuu työntymään mun sisään, kun mä pinnistelen varpailla ja mies vähän avittaa lantiosta. Mä nojaan pimeään ikkunaan ja mies panee mua takaapäin. Mua jotenkin naurattaa, että miten kliseisen absurdia on panna hotellihuoneen ikkunaa vasten periaatteessa kuin näyteikkunalla. Käytännössä ikkuna on kuitenkin niin kaukana kaikesta muun kaupungin melskeestä, että ei siellä ulkona ole kukaan katselemassa sisään. Mutta kiihkeää se silti on, vaikka yleisö puuttuukin.

Muutakin seksiä sisältyi tuohon yhden yön hotellivierailuun, mutta nuo muutamat kerrat jäi erityisesti mieleen. Ja taas on pakko palata tähän samaan: miten mielettömältä tuntuu, että seksielämä voi ottaa tällaisen käänteen keski-ikäisenä! Jos aiemmin on ollut lähinnä "pimeässä peitonalla" -touhua harvakseltaan, niin harppaus nykyisyyteen on huikea. Muutos on lähtenyt musta itsestä, sisältäpäin, minkä seurauksena olen uskaltanut lähestyä vastakkaista sukupuolta, uskaltanut olla lähestyttävissä ja pystynyt antautumaan seksin vietäväksi. Vaikka parisuhde ei tässä vaiheessa ole kohdalle sattunutkaan eikä juuri nyt ole toiveissakaan. Seksi voi silti olla mielettömän ihanaa ja seksuaalisuutta voi toteuttaa sinkkunakin oikein mainiosti.

Mahtava päätös vuodelle 2016! Tuokoon vuosi 2017 vielä enemmän seksiä tullessaan!

 

 

 

Ladataan...
En suostu jäähylle

 

Hottiksen tapaamisella oli merkittävä vaikutus siihen, miten elämäni eteni heti eron jälkeen. En tosiaan olisi ollut halukas parisuhteeseen enkä mihinkään, mikä millään tavoin rajoittaa sen hetkistä vapautta. Kun elää lähes 20 vuotta hyvin rajoittuneesti, vieläpä enimmäkseen omasta valinnastaan, on pitkä ja kivinen tie opetella sen jälkeen ottamaan vastuu yksin elämästään, tekemään elämästään sellaisen, että tunnistaa sen omakseen, löytämään asioita, joista itse pitää eikä vain kuvittele pitävänsä. Tunnistin prosessin haastavuuden heti alkumetreillä ja samaan aikaan myös olin äärettömän onnellinen siitä, että saan alkaa löytää itseni näköistä elämää. Parisuhde tähän saumaan olisi tuntunut todella ahdistavalta. Tiedän, että olisin sukeltanut siihen taas täysillä, asettanut itseni totaalisen alttiiksi ja valmiina muuttumaan millaiseksi tahansa, jotta parisuhde toimisi. Siis ei, en todellakaan halunnut sellaista.

Ihastuin Hottikseen kuitenkin ihan täysin. En halunnut parisuhdetta tai mitään siihen viittaavaa, vaan SEKSIÄ. Ihastuminen oli silkkaa kemiaa, fyysistä himoa. En kaivannut syvällisiä keskusteluja hänen kanssaan, yhteisiä harrastuksia tai mitään parisuhteeseen liittyvää sinänsä. Mutta sitä seksiä. Sen epäonnistuneen yöpymisen jälkeen, jolloin kieltäydyin seksistä, hakkasin päätäni seinään nonstoppina ja hoin itselleni, miten voin olla niin idiootti.  Olen haaveillut kuumasta yöstä Hottiksen kanssa pitkään ja pitänyt sitä täysin epärealistisena haaveena. Ja sitten kuitenkin tilaisuus tähän koittaa ja minä sanon "kiitos ei". What the fuck is that?!?! Mikä prkle mua vaivaa?? Tavallaan ymmärsin itseäni - olinhan juuri eronnut lähes 20 vuoden suhteesta. En ollut harrastanut seksiä kenenkään muun kuin aviomieheni kanssa tuona aikana. Lienee ymmärrettävää, jos on vähän kynnys ryhtyä seksipuuhiin nuorena ja komean miehen kanssa tuosta vaan. Vai onko... No ei ole!!! Ristiriistaista päänsisäistä pallottelua. Yritin puhella itselleni lempeästi ja olla soimaamatta kieltäytymistäni. Mutta kun seksin puute ja hirveä himo pyöri päässäni lähes yötä päivää, en kerta kaikkiaan pystynyt tavoittamaan tunnelmaa, miksi olin ahdistunut tilanteesta, miksi en ollut pystynyt seksiin. Lupasin, että en enää kieltäydy seksistä, jos seksin tarjoaja on hottis ja itse haluan seksiä. Pelkäsin, että toista tilaisuutta ei Hottiksen kanssa enää tule. Mikä olisi enemmän kuin ymmärrettävää.

Viestittely onneksi Hottiksen kanssa kuitenkin jatkui. Niitä näitä, vitsailua, juttelua lapsista, existä. Sitä normaalia elämää. Jossain vaiheessa viestittelyn flirttaileva sävy lisääntyi. En ollut tuosta aivan varma, mutta varovaisesti yritin jatkaa samalla linjalla. En enää muista tarkalleen, miten viestittely eteni, mutta yhtenä iltana aloimme keskustella seksikkyydestä. Ihan yleisellä tasolla aluksi. Hottis sanoi, että hauskat naiset ovat hänestä todella seksikkäitä. Nokkelat ja hauskat. "Hauskuus antaa naiselle valta-aseman mieheen ja mies on valmis mihin vaan." Tästä sanailimme jotain ja sitten Hottis kommentoi: "sä oot selvästi hauska". Öööö, onko tuo nyt sitä, miksi sen tulkitsen...? En osannut uskoa tuosta vielä mitään, vaan kuittasin sen jotenkin ohimennen. Hetken päästä Hottis sanoi: "Nyt tätä puurokattilaa on kierretty niin pitkään, että en jaksa enää. Tarviin muutakin kuin haavekuvia." Kröhöm.. Lehahdin tahollani tulipunaiseksi. Onko tuo nyt niin suora ehdotus kuin miltä se mun mielestä vaikuttaa..? Viestikenttä ammotti tyhjyyttään enkä keksinyt mitään nokkelaa enkä hauskaa sanottavaa. Lopulta vastasin vain: "Joo, niin mäkin." Sovittiin heti, että nähdään lauantaina. Viestittely päättyi illalla siihen.

Mitä äsken tapahtui? Siis sovinko minä juuri seksitreffit Hottiksen kanssa? Istuin sohvan reunalla, posket punaisina, hengästyneenä. Ehkä jopa huohotin suorastaan. Tapahtuuko mulle todella näin, onko tämä mun elämästä? Vaikka lauantaista juuri sovimme, olin aivan varma, että mitään ei tule tapahtumaan. Ei oikeassa elämässä, eronneille, keski-ikäisille äideille, jotka ovat juuri kieltäytyneet seksi. Ei tule toisia tilaisuuksia. Vai tuleeko? Tällaistako eronneen elämä on? Paljon hämmentyneitä ja epäuskoisia kysymyksiä.

Saman viikon tiistaina, kun meidän oli tarkoitus tavata lauantaina, Hottis soitti illalla. Kyseli niitä näitä. Juteltiin niitä näitä. Sitten yhtäkkiä Hottis sanoi: "tuu tänne." "Ai nytkö heti?" "Nyt." "Hm, en mä oikein ehdi, just tulin jumpasta, laitoin saunan päälle ja huomenna on työpäivä ja ....". "Laita sauna pois päältä, hyppää autoon ja tuu tänne." "Tämä tuli niin äkkiä. Mehän nähään lauantaina? En mä nyt taida tulla." "En nyt jaksa jankuttaa tästä. Mä meen peiton alle oottaan sua. Soita ku oot ovella. Moi." Tuuttuuttuut. Hottis sulki puhelimen. Apua! Mitä mä nyt teen?!?!? Olin ihan hikinen, just olin tullut jumpasta, säärikarvat ajamatta, muista karvoista puhumattakaan. Ei näin äkkiä voi tämmöisiä juttuja tehdä. Perhana, hulluhan mä oon jos en mee! Justhan mä lupasin itselleni, että en enää ikinä kieltäydy seksistä. Äkkiä suihkuun, pahimmat karvat pois, apua, mitä mä teen hiuksille, en ehdi meikata.. Kello oli jo kymmenen illalla tuossa vaiheessa. Pikavauhtia valmiiksi, hyppäsin autoon ja lähdin ajelemaan. Olin jotenkin puoliksi varmaan jossain shokissa, koska en muista yhtään ajatusta, mitä olisin silloin ajatellut. Julmettu kiirus, tuli perseen alla ajoin. Soitin ovelta, Hottis heitti avaimen ikkunasta, mä kolistelin sisälle sen asuntoon.

Se oli sammuttanut valot ja vain katuvaloista loisti valoa sen verran, että ei ollut ihan säkkipimeää. Hottis todella oli peiton alla. Sanoi vain moi. Okei, me ei siis jutella tässä mitään. Oli hämärää ja täysin hiljaista. Mä olin hengästynyt siitä kaikesta kiirehtimisestä, jännityksestä - ja sellaisesta intohimosta, että ajattelin kohta pyörtyväni. Veri kohisi päässä ja sydän hakkasi niin, että tuntui kuin se kaikuisi hiljaisessa asunnossa korviahuumaavasti. Astelin hiljaa Hottiksen sängyn viereen ja kysyin: "joko sä nukut?". Se murahti jotain. Yhtäkkiä mun kaikki epävarmuus, epäilyt, ahdistuksen sun muut oli tipotiessään. Päässä jyskytti vain, että mä haluun tota miestä. Mä haluan nyt seksiä sen kanssa ja aion sitä saada. Kiipesin selällään makaavan Hottiksen päälle, katselin sitä hetken. Silittelin vähän sen tukkaa, kumarruin suutelemaan rauhallisesti korvannipukkaa, kaulaa, suuta. Hottis otti musta kiinni, suuteli intohimoisesti ja vaativasti. Kieräytti mut vaivattomasti alleen ja kiskoi vaatteet mun päältä sellaisilla varmoilla otteilla, että en oikein käsitä, miten se tapahtuikin niin nopeasti. Suutelu oli intohimoista, sen otteet voimakkaita, jopa vähän röyhkeitä, hyvällä lailla.. Varmoja. Sellaisia "otan sut nyt". Edelliskerran ahdistuksesta ei tosiaan ollut tietoakaan. Kaikki oli intohimoista, ihanaa, rajua. Hottis tuli mun päälle ja työntyi vaivattomasti ja voimakkaasti sisään. Mä haukoin henkeä, koska se tuntui niin mielettömän hyvältä. Hottis otti mun ranteista kiinni ja nosti kädet pään päälle. Suuteli kaulaa ja pani mua kovaa ja malttamattomasti. Sitten Hottis käänsi mut vatsalleen, nosti lantion ylös ja tuli mun sisään suorastaan raivokkaasti. Kysyi: "saanko ottaa sun tukasta kiinni?" Se otti hiuksista kiinni voimakkaasti ja piti mua tiukasti paikoillaan samalla, kun työntyi kovaa tapaapäin. Uudestaan ja uudestaan. En muista olleeni koskaan aiemmin sellaisen kiihkon vallassa. Voihkin kovaan ääneen, mitä en myöskään muista koskaan aiemmin tehneeni sellaisella volyymilla. En vaan pystynyt olemaan hiljaa. Kaikki eteni luonnollisesti, varmasti, sulavasti. Siten kuin leffoissa, joita katsoessa heti ajattelee, että no, ei seksi kyllä oikeesti tolleen mee, pahempaa sähellystä se on livenä. Varmaan käytännössä tuokin oli sähellystä, jos sitä joku olisi ulkopuolisena katsellut, mutta tunnelma oli sellainen, että kaikki etenee just niinku pitää ja mikään ei riko sitä mieletöntä himoa, joka siinä hetkessä vallitsi. Hottis huohotti ja äännähteli matalalla äänellä, mikä kuulosti musta ihan mielettömän seksikkäältä. Senkin suhteen olin tottunut vähän hiljaisempaan seksiin. Hottis myös puhui seksin aikana, vähän tuhmia, kysyi miltä tuntuu, kertoi miltä siitä tuntuu. Sanoja, jotka jäi päivä- jopa viikkokausiksi pyörimään mun päähän ja jotka joka kerta muistaessani herätti uudelleen halun Hottista kohtaan.

Seksin jälkeen nukahdettiin molemmat melkein heti. Aamulla kello soi aikaisin ja lähdimme tahoillemme. Okei, eka seksikerta avioeron jälkeen on nyt siis koettu. Miten se oli noin vaivatonta, helppoa, mieletöntä, sulavaa, ihanaa, kiihkeää...? Missä sähellys, vaivaantuneisuus, ahdistus? Ei missään. Poissa. Hymy korvissa ajelin Hottikselta poispäin. En voi voinut ajatella kuin epäuskoisena "wow!".

 

Ladataan...
En suostu jäähylle

Ajatus on ollut tukevasti kiinni arjessa enkä oikeastaan ole edes kokenut tarvetta kirjoittaa pitkään aikaan. Tänään tuli fiilis, että mitä olen viimeksi mahtanut ajatella ja että olisi kiva joku asia käydä näin kirjoitellen läpi. Luin edellisen postauksen ja koska ihan näillä hoodeilla on tuon jännittävän tekstiviestiflirttailun vuosipäivä, tuli tapahtumat elävästi mieleen. Aikaa on kulunut jokunen vuosi, mutta muistissa on edelleen. Hyvinkin tarkasti.

Varsinainen pikkujoulupäivä oli lauantai. Hottis alkoi viestittelemään jo aamusta ja raportoi, miten hänen iltaan valmistautuminen sujuu. Ihan muina miehinä. "Poikien kanssa saunaan, pienet vilvoittelut terassilla" jne. tähän tyyliin. Mä vastailin samaan malliin ja näin pidettiin yhteyttä koko päivä. Niillä oli firman puolesta ensin jotain virallista ohjelmaa ja mä taas olin ystävien kanssa etkoilla. En oikein tiennyt, mitä odottaa, eikä mulla tosiaan ollut mitään suunnitelmaa, että miten pitäisi edetä. Ja onko mitään etenemismahdollisuuksia ja mitä se eteneminen edes tässä tapauksessa tarkoittaa??

Ilta kului ja mulla oli hauskaa. Jossain vaiheessa Hottis viestitteli, että tulkaa tänne - siis baariin, missä he olivat. Mun mielestä se olis ollu jotenkin noloa mennä sinne norkoilemaan, joten sanoin, ettei nyt ainakaan vielä. Jonkin ajan päästä tulin katumapäälle ja viestitin, että nyt tullaan. Hottis vastasi, että ei olla enää siellä. Olin tosi harmistunut ja kiroilin omaa epäröintiäni ja ajattelin, että siinäpä ne mahikset (mahikset mihin, kysyn edelleen..!) meni. Sitten Hottis tekstasi, että "juodaan punkkuu". En ymmärtänyt, vastasin vaan että good for you. "Ei ku mennään me juomaan punkkuu." Tästä oltiin viestitelty edellisiltana flirttailun lomassa, että yksi hyvä päätös pikkujouluille olis päätyä sohvalle mukavan tyypin kanssa juomaan punkkua, kahdestaan. En voinut edelleenkään täysin käsittää, että Hottis yrittää pyytää mua sen kanssa sohvalle juomaan sitä punkkua, koska minä tosiaan olin pullea keski-ikäinen, juuri eronnut, hieman väsynyt äiti ja hän nuori ja komea mies. Vastasin, että en ymmärrä ja että nyt minä olen lähdössä kotiin, viimeinen bussi lähtee ihan just. "Ei ku mennään bussilla mun luo, oota siinä linja-autoasemalla, mä tuun siihen." Pienet ja hämmentyneet herneet mun pääkopassa alkoivat vihdoin kohdata ja tajusin pikkuhiljaa, että se todella tarkoittaa mua ja että minä tulisin hänen kanssaan hänen kotiinsa hänen sohvalleen juomaan punkkua, kahdestaan. Ajatus ja tunteet taantuivat täysin 15-vuotiaaksi. Mua alkoi jännittää ihan kauheasti, pulssi kohosi varmaan maksimiin ja poskia kuumotti, kun odottelin siinä bussin lähtölaiturilla Hottista. Oli todella kylmä pakkasyö, mutta mun kropassa meni sellaisia kuumia aaltoja, että ajattelin tukehtuvani siihen paikkaan. Tilanne oli täysin absurdi. Vain pari kuukautta aikaisemmin olin asunut ja elänyt seksittömässä avioliitossa, väsyneenä ja masentuneena, sinnitellyt päivästä toiseen ja keskittynyt lähinnä olemaan äiti. Enkä todella uskaltanut edes ajatella tulevaisuutta, koska mitään hyvää ei ollut näköpiirissä. Ja nyt seisoin pienessä hiprakassa keskellä yötä, pakkasessa, ja odotin komeaa nuorta miestä, joka halusi mun kanssa sen sohvalle juomaan punkkua. Lapset olivat turvassa isänsä luona enkä sillä hetkellä tuntenut edes syyllisyyttä, että keski-ikäinen äiti täällä vaan humputtelee humalassa kaupungilla keskiyöllä ja meinaa lähteä vieraan nuoren miehen matkaan. No, vieraan ja vieraan, mutta anway.

Hottis tuli ja mua ujostutti aivan naurettavan paljon. Yleensä olen puhelias ja sanavalmis, mutta taaskin meni luu kurkkuun. Hottis höpötteli jotain illan kulusta ja mä vastailin minkä pystyin. Bussimatka kesti piinallisen kauan ja mun päässä vaan takoi, että tää on ihan pimeetä, tää on ihan pimeetä. Se hyppy onnettoman avioliiton aviovaimosta ja pienten lasten arjen pyörittämisestä yöbussiin komean vieraan miehen viereen, matkalla hänen kotiinsa, ei kerta kaikkiaan mahtunut mun päähän. Mä katsoin pimeää kaupunkia ja valoja, kuuntelin Hottiksen juttuja ja imin kaikkea sitä mun tajuntaan. Mieletön vapauden tunne, kihelmöivä jännitys. Muistan sen erittäin tarkasti edelleen. Epäusko ja innostus. Huikea fiilis!

Hyppäsimme bussista pois ja kävelimme Hottiksen kotiin. Kuten olin arvannutkin, sen koti oli upea. Hän oli itse remontoinut siinä jokaisen sopukan, täydellisen tarkasti ja tyylillä. Sisustus oli tyylikäs ja koko asunto ihan naurettavan siisti. Lisäksi kotoisa ja viihtyisä. Vaikuttava yhdistelmä. "Sorry, mulla ei oo viinilaseja, kun exä vei ne", Hottis sanoi. "Nää Muumi-mukit on just jees", vastasin. Istuttiin vastakkain pöydän ääressä ja katseltiin toisiamme. En osannut lukea Hottiksen katseesta, mitä se funtsii. Enkä voinut edelleenkään uskoa, että se tuntis mitään vetovoimaa mua kohtaan. Minä sitä vastoin kuumotuin sen katseesta niin paljon, että piti melkein istua käsien päällä, että en hyökkää sen kimppuun. Tilanne oli ihan mielettömän jännittynyt ja kipinät lensi niin, että tunsin palavani siihen paikkaan. Siis mun puolelta. Vatsaa väänsi ja mun oli todella vaikea pitää hengitys edes etäisesti normaalin rajoissa. Hänen tunnelmat olivat mulle edelleen mysteeri. Mä en uskaltanut tehdä eletäkään siihen suuntaan, että olisin jotenkin viestittänyt että "please take me now", vaikka sitä mun kroppa huusi päästä varpaisiin. Hottis ehdotti musiikkia ja meni valitsemaan jotain. Mä siirryin sen sängylle ja katselin, kun se kumartui stereoiden äärellä. Jösses, mikä perse..! Miten jonkun koko olemus voi olla niin seksikäs! Oli pakko katsoa muualle, etten voihkaise ääneen pelkästään siitä, mitä mä näen.

Hottis nousi ylös ja kääntyi katsomaan mua. Sitten hän käveli määrätietoisesti mun luo, kaatoi mut sängylle ja alkoi suudella. Otteet ja suutelu oli todella kiihkeää, ei mitään hidasta ja lempeää. Tähän asti kaikki oli ollut hyvin, mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta. Mä menin ihan lukkoon ja kaikki himot ja halut katosi sekunnissa. Päässä alkoi jyskyttää, että mä en voi, ei näin voi tehdä, ei näin voi tehdä, tää on väärin, en voi. Tunne oli kamala. Mun oli pakko sanoa ääneen, että anteeksi mutta mä en pysty. Mä en oo ikinä tajunnu tällaisia tilanteita, että tuntee vetoa toiseen, siis ihan mieletöntä eläimellistä halua ja himoa, ja sitten yhtäkkiä ei pystykään. Hottis lopetti välittömästi ja katsoi mua silmiin. Mä tunsin taas älytöntä himoa, mikä varmaan näkyi mun silmistä, ja Hottis alkoi suudella ja hyväillä mua uudestaan. Ei, taas sama. En pysty. Paniikki, halut katos täysin. "Sorry, mä en oikeesti pysty". Nousin istumaan. Tunnelma oli kamala. Mua hävetti, nolotti, vitutti ja vähän pelotti. Vitutti minä itseni. Haluan tuota komistusta ihan hulluna, ilmeisesti sekin mua, ja mä en pysty. Siis miten niin en pysty?!?!? Mikä vittu mua vaivaa?!?!? FUUUUUUCCCKKK!! Kävin päänsisäistä puhelua nopeasti läpi. Ryntäänkö ulos, yritänkö avata jonkun keskustelun, mitä perhanaa tällaisessa tilanteessa pitää tehdä..?? Lopulta sanoin, että en tiedä, mikä mua vaivaa. "Sä oot ihan superhottis ja haluan sua todella paljon, mutta en pysty. En vaan pysty. Ymmärrän, jos mun on syytä nyt lähteä kotiin." "Ei se mitään, ihan ok. Ja voit sä silti tänne jäädä yöksi, ei sun tartte ryhtyä mihinkään, mihin et halua." Näin, että Hottista harmitti, mutta hyvin se sitä yritti piilottaa. Sukelsin Hottiksen kainaloon. Pienen hetken jälkeen alettiin jutella. Kerroin enemmän mun avioliitosta yms. traumoista ja että veikkaan niiden olevan nyt syynä, miksi en pysty hyppäämään suorilta seksiin, kun edellisestä kerrasta on niin paljon aikaa ja kaikkea kamalaa on ehtinyt tapahtua siinä välissä. Hottis kuunteli ymmärtäväisenä. "Tää on musta silti kivaa", sanoin lopulta. "Niin on", Hottis vastasi. Kumpikaan meistä ei juurikaan nukkunut sinä yönä. Hottis oli mun takana ja tunsin sen kovana mun selkää vasten koko yön. Musta tuntui, että tukehdun himoon, mutta aina kun edes ajattelin edetä siihen suuntaan, tuli ahdistus ja fiilis, että en pysty. Aamulla ei paljoa juteltu. Mä lähdin aika nopeasti. "Oli kivaa, kaikesta huolimatta", sanoin eteisessä. "Oli. Saa soittaa", Hottis sanoi. "Nähään", se huikkasi vielä perään. Mä hyppäsin taksiin ja olin niin pyörällä päästäni, että en ollut vähään aikaan ollut. Aika paljon tapahtumaa kolmen kuukauden sisään.

Iltapäivällä viestiteltiin Hottiksen kanssa. Tuli selväksi, että ainakaan tämä ei katkaissut meidän välejä. Viestittely jatkui tuttuun malliin. Jännä flirttaileva sävy myös.