Ladataan...
En suostu jäähylle

Nyt tuntuu, että suhteesta Älykkömieheen on ikuisuus. On tuntunut jo pitkän aikaa. Jokin aika sitten ystävä kysyi miehestä käyttäen hänen etunimeään. En aluksi edes tajunnut, ketä hän tarkoittaa. Sen verran kauan tuntuu henkisesti siitä suhteesta olevan. En siis kaipaa miestä enkä sitä suhdetta. Se puolestaan, mitä puolestaan kaipaan, on seksi. Ei mikä tahansa satunnainen seksi, vaan sellainen oikeasti hyvä parisuhdeseksi, jota meillä ehti hetken aikaa olla. Sen voisin ottaa takaisin, kiitos.

Tänään taas kun olin matkalla töihin, tajusin miten paljon vanheneminen mua pelottaa. Ei vanheneminen sinänsä eikä sairaudet eikä siihen liittyvät haasteet, vaan pelko siitä, että seksi on sitten mun kohdalta ohi. Ennenkuin se on ehtinyt kunnolla alkaakaan. Että aikaa on tosi vähän enää jäljellä. Tällä hetkellä tunnen katkeruutta pitkästä seksittömästä avioliitosta, johon tottakai minä olen vähintään 50 %:sesti syyllinen. Kaikki ne vuodet, jolloin olisin voinut elää normaalia parisuhde-elämää ja vaikkapa harrastaa seksiä puolison kanssa siten kuin oletan, että tavallisissa avioliitoissa tai parisuhteissa puolisot tekevät. Niitä ei saa takaisin ja nyt olen jo keski-ikäinen. Apua! Onko enää mahista saada elämäänsä seksiä muuten kuin satunnaisten kumppanien kautta tai että ryhdyn semikivaan tai puolivillaiseen parisuhteeseen saadakseni parisuhdeseksiä?

Eräs ystäväni kysyi yksi päivä, että miksi haluaisin parisuhteen. Vastasin spontaanisti, että haluan seksiä. Hän toisti kysymyksen monta kertaa ja joka kerta vastasin samoin. Vähän eri sanoin, mutta pääpointti parisuhteessa mulle olisi seksi. En kiistä, etteikö parisuhde voisi olla muutenkin mukavaa ja antoisaa, mutta muuta mulla on tällä hetkellä muutenkin. Joten kyllä, seksi olisi mun päämotiivi ryhtyä parisuhteeseen. En koe, että "olis kivaa, kun olis joku". En koe, että multa puuttuu mitään. Tai että mun elämä olisi jotenkin ihanampaa, jos olisi parisuhde. Elämä voisi olla ihanampaa, jos olisi parisuhde, tai sitten ei. Mun mielestä se ei takaa mitään. Elämä voi olla myös paljon kurjempaa, jos on parisuhde. Näin sanoo nainen, jolle parisuhde on ollu myös tosi kurjaa.

Mutta se seksi. Sitä kaipaan. Sellaista seksiä, jossa oikeasti tykkäisin siitä kumppanista, ja se musta. Että meillä olisi henkinen yhteys, joka sytyttää, niin älyllisesti, sosiaalisesti kuin seksuaalisestikin. Se on se juttu, mitä kaipaan. Ja tajuan samalla, mitä juuri kirjoitin edellisessä postauksessa. Jep, voin joskus haluta vain seksiä, fyysistä osuutta siitä, ilman mitään henkistä yhteyttä. Tai sitten on fiilis se, mikä nyt, että henkinen yhteys on The Juttu. Muuten ei oo mitään muutakaan.

Joten seksiä kiitos, henkisellä yhteydellä. Ei kai se voi nyt olla niin vaikeeta, eihän?!?