Ennen Kuin olen 30

 1. Ennen Kuin Olen 30

Listamaisesti kokoan tähän asioita joita tämän ja ensivuoden aikana tulen itseni ja itseni kanssa tekemään. Tietysti perhettä unohtamatta, he kulkevat rinnalla kaikessa. for better or worse..

1. Osallistun Voice of Finlandiin. Rakastan laulamista ja harrastankin sitä vain lähinnä karaokessa harvoin..Kaudelle haettu.   CHECK


20190505_101434.jpg

2. Hyppään Benjihypyn. Missäs näitä voi hypätä? kuin jossain festareilla? Mä pelkään ihan helvetisti korkeita paikkoja. Siksi tämä. Ilmeisesti Seinäjoella ja Tampereella voi näitä hypätä (Kiitos vinkistä Sanna) Tänne siis kesällä.

3. Lähden ulkomaille perheen kanssa.Tämä ei ole ollut listallani edes vuottakaan, ajattelin vielä hetki sitten että en halua ulkomaille. Tänä on nyt muuttunut. Ei olla yhdessä käyty missään Norjaa tai Tallinnaa kaempana. Josko talvella vaikka lämpöiseen. Mihin sinä lähtisit?

4. Tapaan Ivan Moodyn. (Five Finger Death Punch). Ollut aina mun lempibändi. Tai ainakin käyn heidän keikallaan. Se on varma! Ivan Moody olisi niin ihanaa nähdä! Varmasti pyörryn jos tämä toteutuu! Vinkatkaa jos saatte tietoonne bändin esiintymisen Suomessa, olen yrittänyt bongailla mutta ei ole vielä vastaan tullut.

5. Saan tavata idolini Noora Rädyn. Tässä on sellainen nainen,että! Olen aina ihaillut häntä. Onhan hän maailman paras naisjääkiekkoilija! ( huom siis maailman paras maalivahti)

6. Osallistun festareille bloggarina. Otan videoita yrityksille ja muille yhteistyötahoille.

7.  Saan itseni läpi bloggarina. 

8. Hankin itselleni kunnon harrastuksen. Salilla käyminen on ollut nyt hieman heikkoa ranteen ongelmien takia mutta äkkiäskös sitä huomaa että samanlainen se on kuin ennen (De quervain ja pieni murtuma) Nyrkkeily tai jotkut itsepuolustuslajit. hmm. tai jopa jääkiekko?Monia harrastuksia voisi kokeilla ja ottaa niistä videoita. Myös muut voisivat innostua uusista harrastuksista sen myötä että näkevät mitä se käytännössä on.

9. Hankin itselleni ammatin, Tähän tulee lisäys koska sain paikan ja aloitan sen syksyllä! Kone- ja tuontantotekniikka. Here i gome! Nyt loppuu lähihoitajan hommat.
CHECK!

10. Hakeudun epämukavuusalueille. Näitä on paljon. Varsinkin sosiaaliset tilanteet ovat näitä. Ehkä johonkin jumpparyhmään? Tai haastattelemaan muita? Olen itseni mielestä kehittynyt tässä kamalasti nyt vuoden aikana. En olisi vielä vuosi sitten kuvitellut ottavani itsestäni videoita ja jakavani niitä instagramissa ja Facebookissa.

Tässä nämä ainakin tällä kohtaa.
Lista päivittyy päivittäin.
Mitä sun listassa olisi?

Kommentit (2)
 1. Hei tää olikin mielenkiintonen listaus! Täytyy varmaan itsekkin laittaa ihan paperille ylös omia tavoitteita. Itellä ei oo ollut mitään järjestelmällisyyttä, oon vaan viime vuosina lähtenyt kokeilemaan kaikkea uutta pää kolmantena jalkana. Toi Voice of Finland on kyllä rohkee veto! Niin ja hei Helsingistä ainakin löytyy kesäsin noita benjihyppy paikkoja, (ne on sit ilmeisesti aika korkeitakin :D)

  1. Mirkakarita
   10.5.2019, 11:23

   Kiitokset!Kannattaa laittaa ylös omat tavoitteet ja listat, niitä on mukava toteuttaa ja katsoa sitten jälkeenpäin mitä onkaan saanut tehtyä 🙂 mukavia muistojakin ovat sitten!
   The voice of on kyllä aika kova sana itelleenkin, enkä olis vielä hetki sitten sinne kuvitellut hakevani, vaikka onkin ollut aina haaveissa 😀
   Pitää katsoa tässä missä hyppäisi, tässä lähistöllä Mikkelissä on myös paikka jossa hypätä, mutta ei tuo helsinkikään ole poissuljettu vaihtoehto. kiitos vinkistä ja kommentista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *