Fiilis siitä että lopulta kaikki järjestyy

Maanantai kolmastoista tammikuuta, vuosi 2020. Kevään ensimmäinen päivä jolloin tuntuu että sisimmässäni läikkyy pieni varovainen valon pilkahdus. Tätä hyvän olon tunnetta en oo kokenut pitkiin aikoihin, valehtelematta moneen moneen kuukauteen. On ihanaa kun tavoitan tätä tunnetta nyt, juuri tällä hetkellä. On ihanaa istua hälyisessä kahvilassa vastamelukuulokkeet päässä, uppoutua omaan ajatusmaailmaan. On kiehtovaa nähdä ympärillä kulkevia ihmisiä, vain äänet ja taustamelu puuttuvat. On niin mukavaa ja rauhoittavan onnellista kadota omiin ajatuksiin luurieni avulla.

Mä olen sinun vaikka hajoat.., laulaa Happoradio.

Ulkona paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta. On ihana muutaman asteen pakkassää, ulkona liikkuessa on niin ihanan raikasta hengittää. Ja mikä mahtavinta; huomenna alkaa uusi elämänvaihe elämässäni uunituoreen harrastuksen muodossa! 🙂

Olen varmaan viimeisen viiden vuoden ajan haaveillut esiintymisestä; sekä laulamisesta että näyttelemisestä. Olen siirtänyt haavettani, koska olen omasta mielestäni liian heikko kyseiseen harrastukseen. Olen ajatellut etten uskalla heittäytyä, olla jotain niin suunnattoman spontaania ja näkyvää. Nyt kuitenkin lopulta olen päättänyt haastaa itseni, hypätä isolla loikalla omalle epämukavuusalueelle. Huomenna se siis alkaa, mahdollinen teatteriharrastukseni.

Jospa saisin teatterin ja esiintymisen avulla itselleni lisää rohkeutta olemiselleni. Lisäksi toivon saavani henkistä voimaa ja vahvuutta, olla välittämättä mitä muut minusta ajattelevat.

Huomenna on siis teatterin lisäksi kohteena myös vahvemman minän kasvattamisen aloittaminen.

Wish me luck 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *