best of today

EricaK

Mökillä on mukavaa.

Täällä pysyy itselläni balanssi. Tulee treenattua ahkerasti, ja toisaalta loikoiltua lukemassa milloin terassilla, milloin laiturilla. Tulee syötyä paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia (kesäisin oman kasvimaan), ja sitten vastapainoksi niitä äidin leipomia pullia.

Ja kuinka ihanaa onkaan, kun mökkinaapurit pöllähtävät paikalle mukanaan pussillinen aamulla tuosta mökkirannasta nostettuja ahvenia valmiiksi perattuina?

Lenkille tulee lähdettyä ilman musiikkia, jotain mitä ei kaupunkioloissa tule tehtyä juuri koskaan. Täällä saa juostessa ihmetellä maisemia, ja kuunnella linnunlaulua ja tikan koputuksia.

Ja mökkisauna, sitä ei voita mikään. Tälläkin hetkellä odottelen jo innolla, että iskä laittaisi saunan lämpimäksi. Muutoin en ole kummoinen saunoja, mutta täällä rakastan istua löylyissä ja joogata juoksemisen kangistamia koipiani. Vähintään pari kertaa tulee pulahdettua mereen löylyjen välillä. Mikäs siinä saunassa ollessa merta katsellessa.

Lintuja ja muita eläimiä pyörii siellä täällä. On pelloilla käyskenteleviä kurkiparvia, ja metsän kallioaukeilla päivää paistattelevia käärmeitä. Joutsenparvet seilaavat edessä aukeavalla lahdella, ja hanhet tepastelevat rannassa. Merimetsoista me ei kyllä tykätä, niitäkin täällä näkyy.

Varmaan parasta on se, miten aika pysähtyy. Ei katsota kelloa, ja kännykkä unohtuu helposti koko päiväksi kaapin perälle. Nyt on vähän pöllähtänyt fiilis; olen viettänyt koko päivän aurinkoisella terassilla lukien. Bikineissä. Rusketusrajat - check!

// Been tanning my cheeks all day at the deck. Life is pretty smooth waiting for the sauna.

Where did I leave that cinnabun...

Follow

Kommentit

nakedtruth
naked truth

Oih miten ihana teksti. Tekee mieli lähteä töistä lompsimaan, hypätä autoon ja suunnata mökille samantien!

EricaK
EricaK

Jos se vaan suinkin on mahdollista, suosittelen pikimmiten suuntaamaan mökin rauhaan! :)

Kommentoi