breakfast nook

EricaK

Voi veljet miten hyviä nuo reissun aikana hotellihuoneessa aamiaiseksi nautitut jugut olivatkaan. Ihan lemppari oli Harvest Moon-merkin sitruunainen (<3) kookosjugu. Koskakohan mahdetaan saada moisia herkkuja myös Suomeen. Aamupalaksi haettiin näiden jugujen lisäksi appelsiineja ja avokadoja. Myös niitä täydellisen kypsiä avokadoja taitaa olla hieman ikävä.

Tuolla sinivalkoisessa tiilikulmauksessa kelpasi nauttia aamuauringosta ja puhtaasta kylpytakista. Joskin siivoojatäti vei kolmantena päivänä takkimme pois, eikä uusia enää loman aikana ilmaantunut. Muutoin boutique hotellimme oli tavattoman kiva erinomaisen rauhallisine sijainteineen ja sinitiilisine kattoterasseineen.

Tässä kohtaa on tosin pakko myöntää, että bakteerikammoisena inhoan suunnattomasti hotellien päiväpeitteitä ja koristetyynyjä. Myös näinkin kauniin sinisiä. YÖK.

// The cutest hotel breakfast nook. Even though I must admit my phobia of bacteria - gotta hate hotel beddings and decorative pillows.

Follow

Kommentit

Minkak (Ei varmistettu)

Toi sininen nurkkaus on ihana! Mut tiedän kyllä ton bakteerikammon, sama vika mulla. :D En voi ikinä laittaa edes vaatteita hotellin päiväpeitteelle tai istua niille yöpuvussa, hyih. Mutta tuolleen aamutakissa kyllä, myös.

EricaK
EricaK

Eikö olekin! Ja hotellien päiväpeitot hrrrrr... Olkoon miten siisti hotelli tahansa on ajatus päiväpeitoista aina yhtä puistattava :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.