canadian rockies

EricaK

Home away from home. Pidän kännykkäni muistissa muutamaa Kanadassa napattua kuvaa mahdollisen koti-ikävän varalta. Miten aika rientääkään, pienessä vuoristokaupungissa vietetystä vuodestani alkaa jo olla aika monta vuotta. Jopa viime visiitistäni tulee kohta kuluneeksi kaksi vuotta. Kävi silloin aikoinaan ihan mieletön säkä, että päädyin juuri näihin kauniisiin maisemiin. Ja kuten tapana on, on minunkin rakkaallani monta nimeä. Canmore. Manmore. Valley of three sisters.

Meillä on tällä hetkellä viikon verran kylässä aivan erityinen vieras Kanadasta. Sellainen ihana tyttö, joka asui perheeni luona minun huidellessani Kanadassa. Ihanaa istuskella yhdessä tuntikausia, päästä viimein tutustumaan toisiimme. Ollaan kuultu toisistamme niin paljon, mutta vasta nyt päästään toden teolla ottamaan toisistamme selvää.

Katsoin hiljattain netflixistä lords of dogtownin ja voi miten sekin toi mieleeni muistoja noilta vaihtoajoilta. Ei nyt sentään 70-luvulta, siihen olen ihan liian junnu, mutta kuitenkin. Skeittilautoja ja pitkiä liehulettejä. Neil Young ja Pink Floyd. Meni vähemmästäkin tällä teinillä conversejen nauhat solmuun. 

Niin monta taianomaista muistoa vaalittavana. Ne on niitä hölmöjä salaisuuksia, mitkä pistävät vielä vuosienkin päästä virnuilemaan typerästi. Niitä, mitä ei ihan kenelle tahansa kerrotakaan. Ja vaikka toisinaan tulee noita muistoja jaettua, ei niitä kuitenkaan voi kukaan koskaan oikeasti ymmärtää. Korkeintaan sen maagisen tunteen minkä muistot tuovat tullessaan voivat ymmärtää ne, jotka sen itse ovat kokeneet. 

Eli jos sinulle joskus tulee eteen tilaisuus lähteä kauas pois, lähde.

Peyto lake. Sen väri on luonnossa ihan yhtä uskomaton.

Kommentit

ainomathilda
Johaino

Reissailu on <3

EricaK
EricaK

Se todellakin on <3 mikään ei opeta samoja asioita mitä reissaamalla oppii!

ainomathilda
Johaino

Exactamente!

Anita E
Suoraan Soulista

Vau, mitkä maisemat! :o Olen kyllä samaa mieltä tuosta, että aina kannattaa lähteä pois tutusta ja turvallisesta kun siihen on mahdollisuus. Niitä päätöksiä ei kadu koskaan. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.