current favorites

EricaK

Blogiini on turha klikkailla erilaisten meikki- ja hiustutoriaalien toivossa. 

Fanitan kuitenkin luonnonkosmetiikkaa, ja aina vanhan tuotteen loppuessa pyrin hankkimaan tilalle vastaavan luonnonkosmetiikan puolelta. Vaikken meikeistä niin perusta (eikä niitä itseltäni paljoa löydykään), pyrin pikku hiljaa uusimaan myös kaikki meikkini luonnollisiksi vastaaviksi.

Korresin tuotteet eivät kuulu niihin 100% luonnollisiin, mutta niitäkin olen muutamia kokeillut niiden kröhömmm tyylikkään ulkomuodon vuoksi. Shampoosta ei ole mitään pahaa sanottavaa, ja tuota water lily -kosteusvoidetta tykkään käyttää toisinaan hajuveden sijaan.

Nuxen tuotteet eivät myöskään ole täyttä luonnonkosmetiikkaa, vaikka niissäkin erilaisia luonnon antimia hyödynnetään. Voiteiden koostumuksen takia huomaan kuitenkin toistuvasti rynnistäväni Nuxen hyllylle. 

Madaran tuotteet (kerää koko sarja, heh) ovat mielestäni olleet erinomaisia. Paras tuote on varmaankin tuo jo kulttimaineen saavuttanut puhdistusvaahto, joka ei kirvele tämänkään herkkiksen silmiä. Myös kasvoöljystä on yllättäen tullut lempparini. Yllättäen siksi, että suhteeni erilaisiin öljyihin on ollut aika kaksijakoinen. Levittämishetkellä tuntuu maailman parhaalta vaihtoehdolta, mutta jälkeenpäin iskee se ikävä kiristävä tunne. Kaappasin kuvaan vain osan merkin tuotteista jonkinlaisen tasapainon säilyttämiseksi (kaapista löytyy myös merkin shampoota ja hoitoainetta, sekä eri kasvovoiteita ja naamioita).

Madaran deodorantista en kuitenkaan ole täysin vakuuttunut, eli hyviä luonnollisia dödöjä saa vinkkailla.

Mikäs olisikaan muuten toilettilaukulleni parempi nimitys kuin vanity case. Ihanan turhamaista.

Follow

Kommentoi