hair talk

EricaK

Olen jo vuosia käynyt samalla kampaajalla. Sillä samalla, jonka käsittelyssä vanhempani, ja toisinaan myös veljeni käyvät. Hän on nähnyt, kuinka sotkuisesta ja huonokuntoisesta (vaihtovuoden jälkeisestä) hamppukasasta on saatu aikaan kiiltävä ja hyväkuntoinen kuontalo.

Jopa niinkin hyväkuntoinen, että minun oli ihan pakko käydä ottamassa viime kuussa raitoja kuuden vuoden värjäämättömyyden jälkeen. Hiuksiini laitettiin omien hiusteni värisiä raitoja (kuulostaa varmaan hölmöltä), jotta ne saisi edes joskus pysymään aloillaan. Edes pienen hetken ajan.

Miten ihmeessä päästin hiukseni niin hyvään kuntoon ?!

- Syömällä päivittäin biotiini & sinkki -nappeja.

- Msm -jauhe (erityisesti sellainen sitruunanmakuinen) veteen sekoitettuna kuuluu aamurutiineihini.

- Pesemällä hiukset päivittäin. En kuitenkaan koskaan käytä fööniä, enkä muotoilurautoja.

- Tämä kohta on henkilökohtainen suosikkini, nimittäin hiusharjani. Minulla on käytössä se sellainen äitiyspakkauksen mukana tullut pehmeä vauvaharja, jolla jo pikku - Erican hiukset aikanaan harjattiin.

Myös sillä, mitä suuhunsa laittaa on ihan suunnaton merkitys. Avokadon sisältämä rasva, viikunoiden rauta ja sitrushedelmien c-vitamiinit pitävät hiukset hyväkuntoisina. Bonuksena saat vahvat kynnet.

I regret taking such good care of my hair 

- said no one ever.

Follow

Kommentit

ainomathilda
Johaino

Vitsi oon kans kelannu että noita biotiininappeja vois kokeilla, ärsyttää nii sikana että vaikka mun hiukset on ihan ok-kuntoiset niin niitä putoo päästä aivan hervottomasti!!! Ahdistanu joskus mun lähitulevaisuuden kaljuuntumisen vaara!!!

Mut iha tällee btw, mitä kameraa / kuvanmuokkausohjelmaa käytät? :) sulla on myös ihana valo sun kuvissa.

Terkkuja turkuun <3

EricaK
EricaK

Mulla oli kanssa viime syksynä hiustenlähtöaika, piti ihan soittaa apua kylppärin tukoksen avaamiseksi krhmmm.. Eli suosittelen, veikkaan että ne on olleet mulla se suurin apu!

Mulla on ikivanha (okei, about kahdeksan vuotta vanha) Nikonin järkkäri. Oon tähän saakka mennyt automaattiasetuksilla, mutta veli koitti vähän opettaa manuaalin käyttöä, niin nyt on viime aikoina tullut harjoiteltua sitä! Ja muokkausohjelma on ihan macissa valmiiksi oleva, hups. Oon harkinnut lightroomia, vois tehdä muokkaamisesta vähän mielekkäämpää :D Mutta joo, valo on ihan kameran manuaaliasetuksilla saatu aikaan! :)

Kiitos, ja nauti sinä täysillä Afrikan seikkailuista, niitä on niiiiiiiin ihana lukea! <3

 

ainomathilda
Johaino

Joo, pakko hoitaa itellee noita joko pyytämäl porukoita tuomaan (kun ne sit joskus päättää lomapäivistään) tai sit hyökkään nappihyllyille ku palaan lokakuussa :) kreisii et oon viel nii pitkään täällä, hui!

Mulla oli nimittäi ennen ihana Canonin eos 1100D mut se varastettii Kolumbiassa, nyt on yks aika kökkö vanhempi Canon ja haluisin kituu sen kanssa mut joku muokkausohjelma ois ehk aika jees. Tosin ehkä vois ees yrittää muutaki ku automaattiasetuksia (hups hehe).

Ja kiitos blogin lukemisesta <3

EricaK
EricaK

Eikä, voi kökkö! Toi macin oma muokkausohjelma on aika onneton, mutta kyllä sillä jotain pientä valo/varjo-säätelyä saa aikaan. Ehkä raaskin piakkoin hankkia sen paremman ohjelman :) 

Ihanaa kun sulla on siellä vielä niin paljon aikaa jäljellä, varmaan ihan MAHTAVA kokemus! <3

ainomathilda
Johaino

Tosi kasvattava ainakin! Kauhistuttaa vaa ajatus palata turkuun puolentoista vuoden poissaolon jälkeen (first peru, then internship in helsinki, now here)................ Pitäs vielä päättää opinnotki voi kökkö oikeesti :D ei inspaa hirveesti!

Mulla oli joskus photari ja se oli kyl yks <3

 

Kommentoi