one happy thing

EricaK

jeans / Monki, shirt / Filippa K, jacket / Burberry, flats / Chloe, bag(s) / Chanel & Marimekko

Ihanaa vappua kaikille! 

Täällä yksi iloinen kassialma. Raahaan päivittäin mukanani kangaskassia - vesipullo, kalenteri ja muut tilpehöörit kun eivät aina tahdo käsilaukkuun mahtua. Sain viime viikolla vihdoinkin hankittua kivan kangaskassin Marimekolta. Tähän asti olen käyttänyt milloin mistäkin ilmaiseksi tulleita kangaspusseja ties missä sateenkaren väreissä (milloin milläkin hassulla logolla). Tuo kyseinen Marimekon kuosi on aivan ihana, meiltä löytyy myös koristetyyny samasta kankaasta.

Toivottavasti aurinko hellii tänään eilisen lailla, ainakin aamu näyttää lupaavalta. Juoksulenkki ja puistotreeni tuli tehtyä aamuauringossa - ihan parasta. Kuvat ovat eiliseltä, olin koko päivän yhtä suurta hymyä. Aurinko ja aamupäivän kiva puhelinsoitto nostivat mielen korkealle. 

Nauttikaahan kauniista ilmasta! <3

// Dear Mr Sun, we had missed you.

Follow

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Aww ihana hyvän mielen postaus! Pitäis varmaan itekin hankkia joku kunnollinen kangaskassi just niiden perus saamien ilmaiskassien tilalle, kesällä kangaskassi on niin cool!:-)

EricaK
EricaK

Kiva jos piristi <3 Marimekolla oli vaikka mitä kivoja kuoseja, kannattaa käydä kurkkimassa! Piristävät huomattavasti enemmän kuin ne hassut mainoskassit :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.