viikko kuvina

EricaK

Kuvia kuluneelta viikolta.

Kävin torstaina ensi kertaa the Cock-ravintolassa sovittuani sinne ystäväni kanssa treffit. Päädyttiin molemmat tilaamaan tuo ensimmäisen kuvan veef caesar - näin vältyttiin annoskateudelta. Suosittelen.

Muutoin koko viikko on vietetty töissä, työmatkalla ja nukkuen. Jep. Kyllä se pendlaaminen vaan vaatii veronsa. Aikaa oikealle elämiselle ei jää oikeastaan lainkaan, kun istuu työpäivän lisäksi nelisen tuntia bussissa. En suosittele.

Aloin viikko sitten katsomaan Suitsia - kaikkea sitä tekee kun on tylsää. Tai niin luulin, mutta kyseessä on (oli) itse asiassa aika hyväkin sarja. Oli siksi, että kaikki Netflixistä löytyvät neljä tuotantokautta on nyt katsottu. Viikossa. Binge watching? En suosittele.

Eilen sattui onneksi niin mukavasti, että päädyin kotimatkalla kamun kanssa samaan bussiin. Matka kului siivillä, kun vaihdettiin viimeisimmät kuulumiset.

Viikonlopun suunnitelmat ovat aika hurjat, ajattelin nimittäin lähteä mummolaan yöksi. Sinne höpöttelemään ja pelaamaan Rummikubia. Ja selailemaan vanhoja valokuvia. Suosittelen.

// Hello from a no-lifer. Binge watching Suits to spend my commuting hours on the bus.

Follow

Kommentit

somewhere

Suits on kyllä uskomattoman koukuttava! Kauniita ja älykkäitä ihmisiä + toimistodraamaa = olen myyty. Inspiroidun aina myös ihan mielettömästi Suitsin henkilöhahmojen pukeutumisesta, niillä on aina niin upeat asukokonaisuudet. Etenkin Rachelin asut saa aina sydänsilmäemoji-efektin aikaan.

EricaK
EricaK

Niin on!! Yllätyin kovasti, innostun niin kovin harvoin mistään sarjoista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.