Ladataan...
EricaK

jeans / Monki, shirt / Filippa K, jacket / Burberry, flats / Chloe, bag(s) / Chanel & Marimekko

Ihanaa vappua kaikille! 

Täällä yksi iloinen kassialma. Raahaan päivittäin mukanani kangaskassia - vesipullo, kalenteri ja muut tilpehöörit kun eivät aina tahdo käsilaukkuun mahtua. Sain viime viikolla vihdoinkin hankittua kivan kangaskassin Marimekolta. Tähän asti olen käyttänyt milloin mistäkin ilmaiseksi tulleita kangaspusseja ties missä sateenkaren väreissä (milloin milläkin hassulla logolla). Tuo kyseinen Marimekon kuosi on aivan ihana, meiltä löytyy myös koristetyyny samasta kankaasta.

Toivottavasti aurinko hellii tänään eilisen lailla, ainakin aamu näyttää lupaavalta. Juoksulenkki ja puistotreeni tuli tehtyä aamuauringossa - ihan parasta. Kuvat ovat eiliseltä, olin koko päivän yhtä suurta hymyä. Aurinko ja aamupäivän kiva puhelinsoitto nostivat mielen korkealle. 

Nauttikaahan kauniista ilmasta! <3

// Dear Mr Sun, we had missed you.

Follow

Ladataan...
EricaK

Näin kesän alkamisen kynnyksellä (siksihän sitä vappua on alun alkaen vietetty) sopii haaveilla tulevasta kesästä. Varsinkin kun eilinen päivä kului pitkälti koneen ääressä puurtaessa - päivän saldona 8 sivua seminaarityötä aiheesta the invalidation of the safe harbour regime, minkä lisäksi naputtelin taukoja pitäessäni kolme hieman pidempää blogipostausta.

Kyllä se pääkopan vaivaaminen vaan on kuulkaa palkitsevaa puuhaa, illalla oli fiilis mitä parhain.

Päivät ennen vappua kuluvat töiden parissa, joten vappuna olisikin tarkoitus ihan vaan ottaa iisisti. Voisin jopa haluta huomenna tivoliin. Jos vaikka ostettaisiin pussillinen metrilakua, ja nautittaisiin ne yläilmoissa maailmanpyörän kyydissä. Voi pojat.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on vapuksi?

// all things pretty for the sake of summer celebrations (from my pinterest folders, as usual)

Follow

Ladataan...
EricaK

Olen koko alkuvuoden sinnitellyt ilman mustia farkkuja. 

Tammikuussa edellisten farkkujeni vetoketju meni lopullisesti rikki. Sitä ennen olin sen jo kaksi kertaa korjannut. Mustien farkkujen mentävää aukkoa ei ole tullut paikattua, joskaan näin kesää kohti mentäessä ei kovin akuutista tarpeesta ole kyse. Myös talvipukeutuminen oli aiempaa vaihtelevampaa lempipöksyjen jäätyä pois valikoimasta.

Culottesähkyä en silti onnistunut välttämään. Siihen saadaan toivon mukaan pian helpotusta, kun hameet, mekot ja paljaat sääret tekevät paluun. 

// Can it be summer. Please.

Follow

Pages