Ladataan...
EricaK

bag / Celine, flats / Chloe, shirt & skirt / Zara

Iiiiiik! Tänään saan pariksi päiväksi vieraita Kanadasta. 

Ohjelma on vielä ihan auki ja hioutuu lähinnä sen mukaan, mitä vierailla on toiveissa. He kun ovat sellaisia seikkailuhenkisiä ihmisiä Kalliovuorten kupeesta. Kiertääkö linnat ja taidemuseot vai lähteäkö ajelemaan saaristoon ja mökille. 

Täksi illaksi on ainakin pöytä Mamista varattuna. Loistava sijainti Aurajoen varrella yhdistettynä takuuvarmasti loistavaan ruokaan. 

// Visitors from Canada, (eh) <3

Follow

Ladataan...
EricaK

Tänään kuljetan mukanani uusia ja vanhoja lemppareita. 

Ja oikeastaan joukossa on myös uusivanha lemppari - eipä ole tullut käytettyä tuota Celinen laukkua tuolla tavoin koskaan aiemmin. Ihan kuin olisin saanut uuden laukun.

Kävin eilen hankkimassa pari uutta kirjaa, toisena tuo Winners. Raportoin myöhemmin pidinkö vai en. Goodreadsin mukaan siitä oli ainakin moni tykännyt, mutta se nyt ei vielä kerro itselleni mitään. Ihan parasta kun voi muutaman kuukauden ajan lukea vain ja ainoastaan oikeita kirjoja.

Uusi lemppari on myös ystäväni suosittelema Dr. Hauschkan aurinkopuuteri. Olisin mieluusti kokeillut myös merkin ripsiväriä, mutta ruskean värin puuttuessa päädyin nappaamaan vanhan lempparini Hypnosen. Sen voittanutta ei vielä toistaiseksi ole tullut vastaan.

Ja pitäähän sitä nyt jotain syötävää mukana kuljettaa. Tuo tuossa lasipurnukassa on tämän hetken vakkariaamiaiseni - mustikoita, chia-siemeniä, voimaruoan 360 wholefood kookosta ja päälle muutama saksanpähkinä.

// Old & new favourites. Since I've never worn my Celine like that it sure feels like I just got a new bag.

Follow

Ladataan...
EricaK

bra / Patagonia, pants / Nike, yoga mat / KESS InHouse, water bottle / S'well, candle / Byredo, kuva täältä

Voi miten toisinaan haaveilenkaan niillä ihan oikeilla joogatunneilla käymisestä. On se nyt vaan ihan eri juttu käydä ohjatulla tunnilla kuin keksiä omia sarjoja (ja aivan ikiomia asanoita) omasta päästään.

Toivottavasti viimeistään ensi syksynä tapahtuu tämän asian suhteen muutos, vaikka sitten ihan oman joogaopen (<3) johdolla. 

On tässä toki puolensakin. Voi treenata juuri silloin ja siten kuin itselle parhaiten sopii.

Eilen illalla pizzaa ja leffa, tänään joogaa. 

// Head in the clouds but my gravity's centered.

Follow

Pages