Ladataan...
EricaK

Jo kesällä sitä mietin, mutten kaiken pendlaamisen keskellä jaksanut asialle mitään tehdä.

Sitten tuli syksy. Ja vieläkin täyttyvät päivät töistä ja opinnoista. Tuossa järjestyksessä, koska töitä on ollut ihan pirusti, eikä aikaa opiskelulle ole jäänyt lainkaan niin paljon kuin mitä haluaisin ja toivoisin.

Siispä oli aika tehdä ryhtiliike ja saada edes tämä juttu haluamalleni tolalle. Nimittäin paluu bloggeriin.

Sieltä löytyi edelleen vanha vaihtoblogini (<3) kaikkine elämää suurempine kommelluksineen. Olo oli hetkessä kodikas, vaikkei reilun 200 postauksen copy/pastella lisääminen mitään herkkua ollutkaan. Postauksia kun ei ilmeisesti saa Lilyn toimesta siirrettyä. Ainakaan tällainen omaksi ilokseen touhujaan kirjaava naputtelija. Toisaalta on siis ajoitukseni mitä parhain - urakka oli vielä pieni verrattuna johonkin vuosia täällä roikkuneeseen.

Vähän olen vielä vaiheessa tämän siirtoni kanssa (sivu on kuin pommin jäljiltä), mutta ilmoitan täällä heti kun olen saanut homman kunnialla päätökseen. Jos saan. Heh, katsotaan vaan niin täällä minä roikun kun en saa teknisiä seikkoja ratkottua. 

Vauhtia tähän urakkaan antoi kaverini Elina (kiitti Ellu siitä ja viime viikon leipäpussi per päivä-meiningistä).

// So...I'm moving on my own. Not physically, but the blog is moving back to blogger. Not the least because of this whole English thing. It just sometimes doesn't feel right to write in English on a Finnish magazine's site. 

I'll post the new address in here when I'm done, at the moment the new site is too much of a hazard (help is one the way, yay).

Have a lovely Sunday <3

Ladataan...
EricaK

Enemmän on enemmän, mutta keittiössä tykkään yksinkertaisuudesta. Vaivattomuudesta ja helppoudesta. Sellainen on tämä kuvan kasvispiiraskin - helppo ja nopea.

Pohjaan tulee spelttijauhoja, oliiviöljyä ja ruususuolaa. Aineita en koskaan mittaa, tunnustelen vain.

Täytteeksi laitoin tällä kertaa kesäkurpitsaa, tomaattia ja kalamata-oliiveja. Sekoittelin keskenään pari desiä kaurakermaa ja kaurapohjaisen creme fraichen, ja maustoin seoksen suolalla ja erilaisilla pippureilla. Ja curryjauheella, sitä tulee lähes poikkeuksetta suolaisen piirakan mausteeksi.

Maun lisäksi antaa curry piirakalle ihanan syksyisen värin. Sen saman josta saamme nauttia ulkona, vai mitä olette mieltä tuosta upeasta syysmaisemasta.

// Fall pie with zucchini, tomatoes, kalamata-olives, oat cream and oat-based creme fraiche. Oh, and lots of curry. Simple as that.

Follow

Pages