HAASTE 8

Essi ohjasi minut selälleni vuoteelle ja ryömi säärieni väliin. Hän levitti reiteni ja sitten pitkät, paksut hiukset sivelivät sisäreisiäni kuin turkis, kun Essin suu painautui jalkoväliini. Naisen huulet tuntuivat täyteläisiltä ja hänen kielensä lipoi klitoristani edestakaisin uskomattoman ihanasti. Näin Larsin asettuvan vaimonsa taakse ja Essi ähkäisi, kun mies työntyi hänen sisäänsä. Huokaisin ääneen ja nostin lantiotani.

Ripsieni välistä näin, että Markus oli tullut makuuhuoneen oviaukkoon, mutta hän ei tehnyt elettäkään tullakseen lähemmäs. Ei hänen tarvinnutkaan. Hänen kasvoillaan oli ilmeetön naamio ja hänen kehonsa näytti jännittyneeltä. Hyvä. Kaikki kehoni erogeeniset pisteet huusivat pirullista hoosiannaa, kun tiesin miehen katsovan. En tiennyt aivan tarkalleen, olivatko suuttumus ja kostonhimo ajaneet minut suostumaan neljän kimppaan ja oliko se kovin järkevää, mutta minä olin tullut tänne harrastamaan seksiä Markuksesta huolimatta ja sen myös tekisin.

-Lars oli oikeassa. Täällähän on ihan…puroja, Essi henkäisi ja nuolaisi nestevanaa, joka oli valumassa kohti pakaravakoani.

Nainen kuljetti kieltään edestakaisin ja tunsin kastelevani sekä itseni ja Essin kasvot. Olin alkanut jälleen huohottaa ja pieniä inahduksia pääsi huuliltani, kun Essi alkoi painella kieltään rytmikkäästi pillunaukkoani vasten ja imaista silloin tällöin klitoristani. Aika ajoin nainen huokaisi jalkoväliäni vasten ja näin hänen vartalonsa liikkuvan Larsin työntöjen rytmissä.

Äkkiä näin Antonin ilmaantuvan näköpiiriini. Mies asetti niskani ja yläselkäni alle pinon tyynyjä, niin että ylävartaloni lepäsi korkeammalla. Hän oli vielä pukeisssa, mutta hän oli ottanut paksun, tummanpunaisena seisovan kalunsa esiin, ja kun hän oli asettanut minut mielensä mukaan vuoteelle, hän alkoi hivellä kalullaan huuliani. Vilkaisin Markuksen suuntaan, avasin suutani ja tattimainen, pullea terska tunkeutui sisään välittömästi.

Imaisin kalun kärjen suuhuni ja henkäilin laukeamaisillani sitä vasten, kun Essi nuoli, imi ja nussi minua kielellään. Naisen pitkäkyntiset sormet raapivat vatsaani ja sitten toinen käsi kurottautui nipistämään rintaani. Uikutin nautinnosta vieras kulli suussani, ja kun Essi taas imaisi valtavaksi paisunutta klitoristani, vartaloni lävitse iski salama ja laukesin korahtaen ja vääntelehtien.

Hiuksilleni laskeutui käsi, joka piteli päätäni niin, etten voinut irrottaa suutani. Ähkin epätoivosta ja mielihyvästä ja kuulin tukahtuneet äännähdykseni samalla, kun kliimaksi säkenöi ihoni alla ja otin Antonin kullia syvemmälle suuhuni. Essi siirtyi päälleni. Hänen rintansa hieroivat omiani, hänen huulensa painautuivat kaulalleni ja hän ohjasi sormeni klitorikselleen. Se oli outoa mutta nautinnollista ja kun oma orgasmini laantui, yritin kiihottaa Essiä parhaani mukaaan, kuten hän oli minua kiihottanut.

Nainen läähätti päälläni ja silmäkulmastani näin, kuinka hänen miehensä porasi hänen sisäänsä täyttä vauhtia. Pyöräytin sormiani kosteissa poimuissa ja painalsin klitorista, kun hän voihkaisi äänekkäästi lauetessaan. Heti, kun Essi lakkasi nytkimästä päälläni, hän pyörähti sivuun ja Anton asettui reisieni väliin.

-Huono arpaonni, Lars…, mutta kyllä meidän uuden tytön suukin on nussimisen arvonen, Anton hekotti, kun Lars asettui vuorostaan pääni eteen.

Vanhempi mies puisti päätään.

-Pihlan suu näytti niin hyvältä sun ympärillä, että ihan sama saanko mä ekana vai tokana.

Kiima sisälläni kiemurteli uusiin ulottuvuuksiin ja vilkaisin Markusta ovella. Miehet olivat arponeet, kumpi sai ottaa minut ensin. Niin likaista. Niin törkyistä. Ja Markus näki kaiken. Avasin suuni alastomalle Larsille, joka työnsi keskikokoisen, mutta paksun kullinsa suuhuni. Imaisin ja aloin työstää jo toista miestä suussani. Lars asetti kämmenensä molemmin puolin poskiani.

-Just noin, ota oikein syvälle. Mä haluun nähdä kun sä tahraat mun kullin noilla punaisilla huulilla.

Otin Larsia syvemmälle suuhuni, niin pitkälle kuin kakomatta pystyin ja nautin, kun mies sihisi kirosanoja ja antoi minun imeä ja nuolla häntä omaa tahtiani. En pystynyt kunnolla kääntämään päätäni, mutta näin sumuisen nautintoni lävitse Antonin reisieni välissä – ja Markuksen ovella.

Anton oli riisunut paitansa, mutta housuistaan hän oli avannut vain vyön ja sepaluksen. Hän nosti sääreni olkapäilleen, tarttui pakaroihini ja survaisi kyrpänsä sisään niin rajusti, että koko vartaloni nytkähti kohti sängyn päätyä. Kuulin kovan, epäselvän kurkkuääneni kaikuvan huoneessa ja suuni ote Larsista löyhentyi hetkeksi. Anton oli varmasti yhtä suuri kuin Markus, ja pilluni tuntui herkullisen levitetyltä ja kireältä, kun mies alkoi nussia minua.

Katsoin hänen lihaksikasta, rotevaa vartaloaan, kun hän pumppasi edestakaisin armotonta tahtia. G-pisteeni leimahteli ja jalkovälini nytkähteli ja tunsin kuinka uusi hekuman aalto kasvoi sisälläni. Antonin silmät kiilsivät ja hänen huulillaan leikitteli irstas hymy, kun hän katseli vartaloani, jota hän piteli paikoillaan lantiostani ja suutani, joka päästeli epäselviä äännähdyksiä samalla, kun se imi toisen miehen kalua.

-Kiimainen pikku huora, hän henkäisi minulle ja jatkoi:

-Näkisit ittes.

-Vitun ihana jakorasia.

Hän ei painautunut minua vasten tai hyväillyt minua. Tunsin vain hänen sormiensa puristavan kuin pihtien ja valtavan kalun jyskyttävän sisääni raivokkaalla voimalla samalla, kun hän lateli minulle törkeyksiä. Pilluni kouristeli ja sykki väkivaltaisesta, rajusta kiimasta ja kun Lars tarrasi tukkaani, imaisin vanhemman miehen kullia lujasti samalla, kun tunsin hallitsemattoman rajuilman tulevan kohti.

Lars voihkaisi, minä läähätin ja kuolasin hänen kulliinsa ja sitten, vain minuutteja ensimmäisen orgasmin jälkeen, sisälläni räjähti valkoinen, sokaiseva valo ja koko vartaloni jäykistyi taipumattomaksi kuin kallio, ennen kuin rysähti sätkimään ja vääntelehtimään sietämättömän törkyisestä, mustasta kliimaksista. Anton huudahti käheästi, veti kalunsa sisältäni ja tunsin, kuinka lämmin sperma syöksyi rinnoilleni ja vatsalleni.

Larsin ote tiukkeni minusta ja äkkiä tunsin, kuinka hänen kalunsa alkoi nytkähdellä suussani, ja toisin kuin hän ilmeisesti oli suunnitellut, hän laukesi ähkäisten suuhuni. Pidin huuleni tiukasti miehen kalun ympärillä ja otin vastaan jokaisen siemenpurkauksen ja nielin kuten tuhman tytön pitääkin.

Lopulta valahdin vuoteelle voimattomana ja kuuntelin huoneessa kaikuvaa huohotustamme.

-Anna mulle muutama minuutti…, Lars aloitti, mutta päättäväinen, pehmeä ääni keskeytti hänet ovelta.

-Mulla on asiaa Pihlalle.

Kuulin Antonin naurahtavan.

-Vai asiaa. Pane sitä perseeseen niin se on saanu kaikkiin reikiin samana iltana. Ihan helvetinmoinen panohan se on.

Helvetinmoinen pano. Juuri kuten Markus oli sanonut.Värähdin Antonin karkeaa sävyä, mutta olin itse antanut luvan puhua rumia. Tosin en ollut varma, ulottuiko se lupa seksin ulkopuolellekin.

Syntyi tauko, mutta sitten kuulin Markuksen puhuvan niin kylmällä äänellä, että se olisi jäädyttänyt helvetinkin.

-Nyt se turpa kiinni. Mäkin oon puhunu rivoja sun vaimolle, mutta vain silloin kun mä panen sitä. Haluutko sä, että mä meen huoritteleen sitä tonne olkkariin? Tai sanon sulle, että sä oot pelkkä isolla munalla varustettu idiootti?

Huoneeseen laskeutui hiljaisuus, ja näin miesten tuijottavan toisiaan kehonkieli niin jännittyneenä, että pelkäsin sen räjähtävän tappeluksi. Kuulin Larsin äänen vierestäni ja huomasin, että hän oli vetänyt housut jalkaan.

-Nyt rauhotutaan. Ja Markus on oikeassa. Sä tiedät sen itekin Anton.

Koko kohtauksen ajan mielessäni oli raksuttanut, mitä Markus mahdollisesti halusi. Jos se oli pelkkää seksiä ilman minkäänlaista keskustelua, sitä hän ei ainakaan täällä ja tällä kertaa saisi. Olin liian vihainen hänen käytöksestään. Ja mitä hän tuli tänne keskeyttämään minun touhujani? Itsehän hän oli vieraillut sessioissa jatkuvasti.

Toivoin, että olisin halunnut jatkaa siitä, mihin olimme jääneet Markuksesta huolimatta, mutta kaikki kiihko oli kadonnut verestäni. Minusta alkoi tuntua, että olin repinyt nautintoni Markukselle esiintymisestä enemmän kuin halusin myöntääkään, ja nyt kun hän ei enää ollut tarkkailemassa ja halusi puhua, minua ei huvittanut jatkaa. Mekkoni oli jossain lattialla, mutta huomasin yöpöydällä pinon pyyhkeitä. Ne oli varmasti jätetty siihen tarkoituksella, joten nappasin yhden ja peitin itseni.

Anton kääntyi minua kohti ja sanoi vastahakoisesti:

-Anteeksi toi äskeinen. Mä taisin innostua vähän liikaa.

En sanonut mitään, nyökkäsin vain ja äännähdin melkoisen välinpitämättömänä. En saanut katsettani irti Markuksesta ja yritin kerätä sisälleni tarpeeksi raivoa, jotta pysyisin puolustuskykyisenä. Minun pitäisi olla kuin linnake. Korkealla vuorella, vallihaudan ympäröimänä, täynnä salaisia pakoreittejä.

Liikahdin sängyllä niin, että istuin sen reunalla ja kun muut olivat poistuneet huoneesta, sanoin niin ylimielisellä äänellä kuin osasin:

-Mitä sä luulet tekeväs? Mikset sä hae muuta seuraa? Mä en ollu lopettanu.

-Jos sä haluat vielä jatkaa, niin jatka. Mutta mun pitää sanoa sulle jotain.

Markus kuulosti ärtyneeltä, mutta näytti jotenkin vaivaantuneelta. Minua kuitenkin kaihersi pettymys, mustasukkaisuus ja kiukku ja ärähdin:

-Älä vaan tuu moralisoimaan mitään. Mä tiedän, että sä oot ravannu näissä bileissä joka helvetin viikonloppu. Ja sulla on ollu kolme viikkoa aikaa sanoa mulle ”jotain”.

Markus haroi lyhyitä, tummia hiuksiaan ja kun hän istahti viereeni, alkoi todellinen taistelu. Yritin ylläpitää puolustusvarustustani epätoivon vimmalla. Yritin sulkea kaikki aistini ajatuksen voimalla. En halunnut haistaa hänen päihdyttävää tuoksuaan. En halunnut haluta painautua hänen kylkeensä. En halunnut katsoa hänen upottavan kullanruskeisiin silmiinsä. Olin juuri harrastanut melkoisen roisia ryhmäseksiä, mutta orgasmeista huolimatta se ei ollut ollut mitään verrattuna siihen, miltä tuntui vain istua Markuksen vieressä. Tuijotin tiukasti eteeni, mutta tunsin jo, kuinka heikkous hiipi jäseniini ja muurini alkoivat murtua.

-Mä oon käyny täällä, mutta mä en oo ekan kerran jälkeen pannu ketään. Mä haluun keskittyä mun kulloiseenki partneriin tai partnereihin, mutta mä ajattelin koko ajan vaan sua. Mä oon käyny täällä vaan kattomassa, josko sä ilmestyisit paikalle. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

Sisälläni kävi ryminä, kun linnakkeeni alkoi horjua kuin maanjäristyksen kourissa. Purin kuitenkin hammasta haluttomana antamaan heti periksi.

-Mä en pane sua. Mä panen näissä bileissä vaikka kaikkia muita, mutta en sua, henkäisin vihaisesti ja jatkoin:

-Siinä sulle lapsellista pimua. Ja mikä sua esti soittamasta? Ei mikään. Kolme viikkoa! Ja sitte sä laitat jonku mahtikäskyn tekstiviestillä, kun mä oon tulossa tänne!

Markus näytti epävarmalta, mutta sitten hän selitti haparoiden:

-Me sovittiin, että nähdään vaan näissä…

-ME ei sovittu mitään! Sä sanelit, mitä tehdään ja häivyit paikalta!, karjaisin niin vihaisena, että melkein tärisin.

Olin saanut voimaa syytäessäni ulos kivuliaitten viikkojen patoutuneita tunteita. Nousin vuoteelta ja mietin, missä olisi lähin vessa tai suihku, jotta voisin peseytyä edes vähän. Markus tarttui käteeni, ja vaikka olin saanut lietsottua itseni hetkeksi raivoon, petollinen lämpö levisi hänen kädestään omaani ja siitä kaikkialle vartalooni. Sain kiskaistua käteni irti, mutta sitten erehdyin katsomaan hänen silmiinsä ja näin niissä…tuskaa? Horjahdin ja sydämeni lähti pelottavaan laukkaan.

-Mä tiedän, että mä munaan koko ajan kaiken sun kans. Mutta sun täytyy käsittää, että Henriikka on mulle tärkeä, enkä mä halua menettää sitä sen jälkeen, kun mä vuosien jälkeen oon taas saavuttanu sen luottamuksen.

Kuuma surun möykky kuristi kurkkuani ja nielaisin, ennen kuin sain sanottua hiljaa:

-Kyllä mä sen ymmärrän. Ja senki, että sä et harrasta suhteita. Mutta sä loukkasit mua, etkä ees viestittäny mulle mitään. Mä en pysty jatkaan enää…

Markus tarttui hellästi ranteeseeni uudestaan ja nykäisi kevyesti. Sitten hän sanoi suloisen pehmeällä äänellään, jossa oli rukoileva sointi:

-Sä olit oikeassa. Mua pelottaa. Sä oot ryöminy mun ihon alle, enkä mä oikein tiedä, mitä mun pitäis asialle tehdä.

Se oli sitten siinä. Linnakkeeni romahti kuin korttitalo ja valahdin voitettuna Markuksen syliin.

-Mä yritin pitäytyä säännöissä…, hän aloitti.

Avasin taas suuni kertoakseni, mitä mieltä olin hänen säännöistään, mutta mies puisti päätään ja painoi sormensa huulilleni.

-Mä tulin tänne tänään, kun mä näin, että sä olit ilmoittautunu ja toivoin, että me…että mä saisin jutella sun kans ja pyytää anteeksi.

Markus naurahti kolkosti.

-Taas kerran. Mä en varmaan koskaan oo pyytäny niin monta kertaa keltään anteeksi niin lyhyen ajan sisällä. Ja kyllä mä toivoin, että mä saisin sut edes kerran, vaikka mä en todellakaan sitä ansaitse. Mutta mä myöhästyin ja kun mä näin sut noiden muiden kans, mä…

Markuksen käsivarsi puristui tiukemmin ympärilleni ja hänen kätensä nousi poskelleni.

-Mä en halua nähdä sua vaan tämäntapaisissa bileissä. Joissa joku muu pääsee panemaan sua. Vaikka mä olisin mukanakin. Mä haluun enemmän.

Hengitys juuttui kurkkuuni hetkeksi ja sitten kysyin:

-Entä Henriikka? En mäkään halua hiiviskellä sen selän takana. Ehkä jos me vaan kerrottais…

Markus irvisti, sitten hän puisti päätään.

-Mitä se hyödyttäis? Mä oon melko varma, että siitä syntyis hirveä mekkala ja miksi? Sä oot niin nuori, että sä haluut vielä vaihtaa miestä ja maisemaa monta kertaa ja nauttia elämästä, ennen kuin sä asetut. Usko mua. Mutta ehkä…pari kuukautta…ehkä me voidaan olla varovaisia ja pystytään pitään tätä salassa vähän aikaa. Se ei takuulla oo järkevää, mutta mä haluun palata alkuperäiseen suunnitelmaan. Mä haluun sut mun kotiin kokonaisiksi päiviksi ja öiksi. Ilman ketään muuta.

Mieleni teki panna hanttiin ja kertoa, että kaksi kuukautta ei riittäisi mihinkään. Ei ainakaan minulle. Olin ehkä nuori, mutta kukaan ei ollut koskaan saanut minua tuntemaan itseäni niin eläväksi kuin Markus. Olin saattanut juuri harrastaa tyydyttävää seksiä muiden ihmisten kanssa, mutta kukaan ei hallinnut ajatuksiani kuten hän tai saanut minua niin hulluksi himosta.

Tarjous oli kuitenkin niin paljon parempi kuin ei mitään, että purin kieleeni. Ehkä sietäisin pari kuukautta hiiviskelyä ystäväni selän takana. Samalla minulla ja Markuksella olisi mahdollisuus tutustua toisiimme paremmin. Emmehän me mitään laitonta sentään tehneet.

Ja sinä rakastut häneen entistä päättömämmin.

En ollut kuulevinanikaan korvissani kaikuvaa varoitusta. Nojasin päätäni Markuksen olkapäätä vasten ja kysyin käheästi:

-Lupaatko sä, että sä et muuta mieltäs?

Mieheltä pääsi syvä hengähdys ja hänen vartalonsa rentoutui.

-Lupaan, Markus vakuutti tummalla äänellä.

-Milloin?, kysyin seuraavaksi.

-Tänään? Mulla on varahammasharja.

-Mä oon likainen. Mun pitää peseytyä.

-Mä voin auttaa siinä.

_______________________________

Tuntia myöhemmin astelin sisään Markuksen asuntoon. Mies oli kuljettanut minut suihkuun, pessyt minut sentti sentiltä niin, että olin kiihottunut räjähdyspisteeseen ja jättänyt minut sitten ilman sitä, mitä kehoni niin kovasti tarvitsi. Olin vastustellut ja anellut Markusta ottamaan minut kuin olisin ollut ainakin vuoden ilman seksiä, mutta vaikka Markuksen kalu oli painautunut alavatsaani vasten kivikovana, mies oli puistanut päätään  ja todennut tiukasti:

-Myöhemmin.Mä haluun sut ulos täältä, ennen kuin sä haluat ottaa uusintakierroksen kenenkään muun kanssa.

Mieleni oli tehnyt sanoa, että pääni ja kehoni oli niin täynnä Markusta ja hänen kosketustaan, että siitä ei ollut pienintäkään pelkoa, mutta nautin liikaa hänen mustasukkaisesta sävystään.

Niinpä olimme lähteneet matkaan heti suihkun jälkeen ja nyt olimme Kauklahdessa. Kun mies räpsäytti valot päälle, näin minimalistisesti kalustetun huoneiston, jossa oli avara olohuone, joka yhdistyi keittiöön. Melkein koko vastapäinen ikkuna oli lasia, jonka takana vain metrien päässä liplatteli meri. Merenlahden asutuksen valot heijastuivat pimeästä vedestä ja vaikutelma näytti siltä kuin yksi seinistä olisi ollut alati elävä taideteos.

-Tää on kaunis. Vähän…miesmäinen, mutta…

-Jos sä et oo vielä huomannu, niin mä olen mies, Markus kommentoi takaani huvittuneena samalla, kun ripusti takkiaan eteisen naulakkoon.

-Voi kyllä mä oon, kehräsin välittömästi ja painauduin tiukasti miehen rintaa vasten.

-Mä en oo mikään sisustaja. Mä annoin yhden sisustussuunnittelijan tehdä tän. Ainoa, mitä mä sanoin, että mitään pitsejä ja hörhelöitä mä en siedä enkä mitään sateenkaarenkirjavia huoneita, Markus mumisi hiuksiini.

Hamusin miehen kaulaa huulillani ja tunsin, kuinka hänen kätensä aukoivat takkini nappeja, kulkivat lantiolleni ja nostivat hameenhelmaani.

-Ei kaikki oo niin mustavalkoista. Viihtyisä voi tarkottaa monia asioita, henkäisin.

Markus tarttui takkiini, riisui sen ja heitti sen sohvalle. Sitten hän nosti minut syliinsä. Henkäisin yllätyksestä, mutta kiersin käsivarteni miehen niskaan ja sääreni hänen ympärilleen ja annoin hänen kuljettaa minut olohuoneen perällä olevasta ovesta sisään.

-Eli miesmäinen on yhtä kuin ei viihtyisä?, Markus kysyi ilkamoivasti.

-Eiii…en mä sitä…, aloitin, mutta kiljaisin kesken lauseen, kun kaaduimme molemmat sängylle.

-Mä lupaan, että ainakin tää sänky tuntuu susta maailman viihtyisimmältä paikalta aamuun mennessä. Itse asiassa tää sänky on susta niin viihtyisä, että sä et halua tästä pois ollenkaan, Markus kuiskasi korvaani ja asettui viereeni lepäämään.

-Aika kova lupaus varsinki kun mä oon saanu tänään jo monta orgasmia, väitin heikosti vastaan.

-Sä sait niin monta orgasmia siksi, että mä katoin sua, Markus täräytti ja riisui kultaisen mekon ja sukat tehokkaasti päältäni.

-Ehkä. Osittain…toi on kyllä aika itserakasta, henkäilin, kun miehen sormet silittivät sisäreisiäni ja suu laskeutui rinnoilleni.

-Okei. Sä oot sitten nyt täysin tyydytetty?  Sä et siis oikeestaan ollu tosissaan, kun sä suihkussa rukoilit mua panemaan sua?

Markus nuolaisi kovaksi kivettynyttä nänniäni ja hänen kätensä siveli höyhenenkevyesti häpyhuuliani.

-Oh…kyllä mä…

-Ehkä sä lähdit mun mukaan vaan päähänpistosta. Sä olisit voinu lähteä jonku muunki matkaan, Markus ehdotti vasten huuliani.

-En mä sitä…

-Ehkä sä halusit vaan sen suosittelun, kun sä sanoit, että että seksi mun kanssa tuntuu niin oikealta. Ehkä ne sun kyyneleet oli vaan krokotiilinkyyneliä, Markus mutisi tummalla äänellä.

Sain vihdoin ääneni kulkemaan ja älähdin miehelle kipakasti joskin hyvin hengästyneesti:

-Pää kiinni. Pää kiinni ja suutele mua.

Kommentit (0)