HOTWIFE 9

Seksisessioni Pablon kanssa teki tehtävänsä. Manuelista ei kuulunut sanaakaan sen päivän jälkeen kun hän oli suuteli minua hyvästiksi. Muistutin itselleni, että siihenhän minä juuri olin tähdännytkin. Se ei silti parantanut oloani tippaakaan.

Olin kyllä tuhonnut tietoisesti suhteeni Manueliin ja vieläpä nauttinut touhuistani sitä tehdessäni, mutta sydäntäni särki enemmän kuin halusin oikeastaan itselleni myöntääkään. Hukutin suruni töihin, kotitöihin, kokkaukseen, ulkoiluun Hugon kanssa ja aika usein iltaisin seurasin kiinnostuneena, miten innoissaan Sakari kelasi videoita minusta ja Pablosta. Olin näyttänyt hänelle pari videota minusta ja Manuelistakin, mutta lopulta olin tuhonnut ne ja väittänyt Sakarille, että se oli ollut vahinko. Mieheni tuskin uskoi sanaakaan, mutta hän piti suunsa kiinni.

Videot saivat minut aina osittain hämmentyneeksi, osittain villin kiihottuneeksi. Olinko se todella minä?, mietin monta kertaa. Nainen, joka rukoili lisää huomattavasti vanhemmalta mieheltä, joka ei enää mitenkään ollut elämänsä kukoistuksessa muutoin kuin mieskuntonsa puolesta. Katsoin Sakarin kanssa silmät lasittuneina, kun Pablo nussi minua silmät himosta palaen perseeseen samalla kun minä voihkin ja ulisin nautinnosta. Katsoin, kuinka ratsastin miehen suurella kullilla tämän paksut sormet puristuneina rintojeni lihaan. Katsoin, kuinka Pablo nai minua, puri minua, nuoli pilluani ja pani minut laukeamaan uskomattoman monta kertaa.

Oli kulunut viikkoja ja kesä oli kääntynyt jo selvästi syksyn puolelle, kun tuttu kutina alkoi taas vaivata minua. Aika oli tehnyt tehtävänsä, eikä Manuel pyörinyt enää jatkuvasti päässäni. Itse asiassa aloin olla ylpeä siitä, että olin osannut lopettaa suhteen ennen kuin se oli käynyt vaaralliseksi minulle ja perheelleni. En ollut käynyt vieraissa Manuelin ja Pablon jälkeen, vaikka aina silloin tällöin vaihdoinkin likaisia viestejä Jarin tai Antin kanssa.

Kasvavasta kärsimättömyydestäni huolimatta olin silti järkyttynyt, kun Pablolta tuli viesti työpostiini eräänä keskiviikkoaamuna. En ollut antanut miehelle mitään yhteystietojani, mutta sitten käsitin, ettei vaatinut paljonkaan aivotyötä saada selville sähköpostiosoitetta, jos tiesi nimen ja yrityksen, jossa työskentelin. Viesti oli lyhyt, rivo ja häpeämätön, mutta samalla niin houkutteleva, että tiesin, etten enää pystyisi vastustamaan kiusausta.

Rakas pieni lutka, 

oletko selvinnyt jo viime kerrasta? Olen tulossa Suomeen parin viikon päästä ja voisin ottaa viikonlopun vapaaksi. Haluaisin naida sinut tainnoksiin. 

Pablo

Päätin järjestää sekä itselleni että miehelleni pienen yllätyksen sen lokakuisen viikonlopun kunniaksi, jolloin Pablo oli tulossa Suomeen. Ilmoitin vanhemmilleni hyvissä ajoin, että olin aikeissa viettää ”romanttista viikonloppua” Sakarin kanssa ja vein Hugon heidän luokseen varhain perjantai-iltapäivänä. Sakaria olin pyytänyt tulemaan kotiin ajoissa sillä varjolla, että lähtisimme kaupungille syömään ja ehkä drinkeille. Pablolle, Jarille ja Antille olin viestittänyt jo aiemmin ja antanut osoitteen.

Kuten aina, itsetuntoani kohotti se into, jolla miehet vastasivat. Antti ilmoitti kiroillen ja vihaisten emojien kera, että olisi itse työmatkalla, mutta kutsuin itseni hänen luokseen myöhemmin seuraavalla viikolla. Kun oikein ajattelin asiaa, totesin mielessäni, että saattoi olla aivan hyvä, ettei kimpussani olisi ehkä jopa neljää miestä. Ajatus saattoi tuntua seksikkäältä, mutta en ollut varma, olisiko fysiikkani kestänyt sellaista irtiottoa. Joka tapauksessa Pablo ja Jari olivat tulossa jo ennen kuin Sakari ehtisi kotiin.

Laitoin tarjolle pientä purtavaa ja juotavaa ja sitten aloin laittautua. Föönasin ruskeat suortuvani mahdollisimman kiiltäviksi, laitoin korviin suuret, kultaisina killuvat korvarenkaat, meikkasin silmäni mahdollisimman tummiksi ja utuisiksi ja punasin huuleni niin vietteleviksi kuin osasin. Sitten puin päälleni netistä tilaamani olemattoman lyhyen ja läpikuultavan viininpunaisen silkkiaamutakin ja asettauduin odottamaan.

Pablo saapui ensimmäisenä. Tiesin odottaa häntä, sillä hän oli laittanut antamaani numeroon viestiä taksista. Kun avasin oven, mies miltei täytti oviaukon järkälemäisine olemuksineen. Vatsanpohjassani leimahdellut tiukka kuumuus alkoi kuplia entistä polttavampana, kun näin miten espanjalainen katsoi minua päästä jalkoihin.

-Tyttö on järjestänyt itselleen orgiat vai mitä? Ja oikein kotonaan, Pablo totesi kiusoitellen ja astui sisään.
En kommentoinut väittämää mitenkään vaan kysyin vain hiukan hermostuneena:

-Ottaisitko jotain syötävää tai juotavaa?

Mies kääntyi sisäänkäynnille ja napsautti ulko-oven lukkoa että se jäi auki.

-Myöhemmin. Nyt minä otan sinut.

-Mutta muut…, aloitin, mutta en ehtinyt tehdä muuta, kun Pablo nykäisi aamutakkini vyön auki ja tarttui toisella kädellä hiuksiini.

-Sinähän täällä pääruoka olet vai mitä?, hän tokaisi ja silmäili nälkäisesti vartaloani.

En sanonut mitään, mutta nyökkäsin pienesti ja henkäisin kiihottuneena, kun mies veti minut itseään vasten ja liu’utti aamutakin päältäni.

-Mennäänpä sitten sisään kulta. Sitten saat riisua minut, hän totesi ja työnsi minua edellään.

Kävelin olohuoneeseen sohvapöydän ääreen, mutten ehtinyt enempää, kun Pablo tempaisi minut itseään vasten ja hänen kätensä painui lujasti jalkoväliini. Mies huokaisi tyytyväisen kuuloisena, kun hän tapasi märän häpyni ja sisäreiteni.

-Oletko sinä ollut kärsimätön, tuhma rouva ja sormeillut itseäsi, hän murahti.

Vinkaisin, kun tunsin hänen paksun sormensa erottavan häpyhuuleni ja tunkeutuvan pilluuni.

-En, en ole, minä vain…minä vain haluan…, sopertelin kun pilluni nytkähti nautinnosta ja yritin samaan aikaan hankkiutua eroon Pablon puvuntakista ja paidasta.

-Sinä haluat munaa, narttu, mies sihahti, kun sain käteni hänen karvaiselle, tummana omaa vaaleaa ihoani vasten hohtavalle iholleen.

-Niin, myönsin nöyrästi ja kiskaisin Pablon vyön auki.

-Riisu sitten nopeasti. Minä panen sinua tässä lattialla niin että tulijat saavat ensiluokkaiset näkymät, kun saapuvat.

Pudotin miehen housut ja alushousut maahan.

-Ensin minä haluan nähdä tuon punaisen suun kullini ympärillä, Pablo komensi ja minä polvistuin tottelevaisesti ja innokkaasti maahan.

Otin miehen suuren kalun suuhuni ja mielihyvän värähdys lävisti minut, kun Pablo ähkäisi ja mutisi:

-Voi vittu että tekee hyvää.

Mies pumppasi kulliaan suuhuni yhä syvemmälle ja minä tuijotin häntä silmiin, kun sylki valui suupielistäni ja vedet alkoivat vuotaa silmistäni.

-Juuri noin, ota syvälle, tosi syvälle, Pablo mutisi ja survaisi kalun nieluuni niin että aloin kakoa.

Puristin toisella kädelläni Pablon kiveksiä ja mies alkoi hengittää entistä kiivaammin. Hän kiskaisi tukastani että suuni lopsahti irti hänen jo mahtavana seisovasta kyrvästään ja komensi:

-Pysy polvillasi. Nojaa tuohon sohvapöytään.

Aloin olla hirvittävän kiimainen, eikä mieleenikään olisi tullut kieltäytyä. Konttasin pari askelmaa pöydän ääreen ja nojasin käsivarsiani raskaan  täyspuisen pöytäpinnan päälle. Tunsin Pablon polvistuvan taakseni. Hän painoi itsensä selkääni vasten niin, että tunsin suuren, tynnyrimäisen mahan ja kivikovan kullin samalla, kun hän tarttui rintoihini takaapäin.

-Tässä on loistava paikka, mies murahti ja tajusin hämärästi, että eteisestä oli suora näkymä sohvapöytään ja meihin sille, joka vain sattuisi tulemaan ovesta sisään.

En ehtinyt ajatella asiaa sen enempää, kun Pablo irrotti toisen kätensä rinnoiltani ja alkoi kiusata pilluani kullinkärjellään.

-Kumpaan reikään nuori rouva haluaa ensin?, mies jatkoi murinaansa ja hieroi litimärkää vakoani niin, että aloin pyörittää takamustani ja vingahdella häntä vasten.

-Pi-pilluun ensin, voihkaisin äänekkäästi ja mies naurahti kumeasti.

-Saatana, mikä kiimavittu sinä olet. Olen kuule runkannut enemmän kuin yhden kerran tätä muistellessani.

Minä huohotin jo pillu sykähdellen, sillä mies hivutti valtavaa terskaansa sisääni. Se tuntui juuri niin ihanalta ja saastaiselta kuin viimeksikin ja kun Pablo eteni syvemmälle, sitä syvemmälle ruumiini himokkaisiin tuntemuksiin upposin. Nojasin sohvapöytää vasten avuttomana, kun raskas miehen vartalo painoi minua sitä vasten, toinen käsi kupertuneena kivistävälle rinnalleni ja toinen lantiollani. Kun Pablo alkoi naida, olin jo puolimatkassa kohti orgasmia. Olin kaivannut sitä niin hirvittävästi. Raakaa seksiä, vierasta kullia, törkeitä kehuja. Mies jyskytti sisääni, pujotti sormensa klitorikselleni ja mutisi minulle hävyttömyyksiä.

-Kullinkipeä lutka. Manuel ei puhunut minulle viikkoihin, kun kuuli meidän pienestä seikkailustamme, mies ähisi tyytyväisen kuuloisena.

Miehen sanat sähköistivät ruumiini, kun inho ja kiima kiitivät pitkin suoniani ja alkoivat kipinöidä myrkyllisen suloisena sekoituksena ihoni alla. Tunsin paineen kasvavan jalkovälissäni, sähköpurkausten lähtevän liikkeelle ja täyttävän turpeana sykkivän pilluni, vatsanpohjani, rintani ja lopulta koko vartaloni niin, että se tärisi kuin horkassa.

Samaan aikaan ovi kävi ja sekä Sakari että Jari saapuivat ulko-ovelle. Inahdukseni kasvoivat nussimisen tahdissa purkautuviksi parkaisuiksi ja kun Pablo tervehti tulijoita ärähtämällä ”Katsokaa kun Raakelilta tulee!”, vartaloni repesi sisällä paisuneesta nautinnosta.

-Yes! Yes! Fuck me, yes!, kuulin ääneni huutavan kimeästi samalla, kun tunsin Pablon tarraavan minuun entistä tiukemmin vartaloni hakatessa holtittomasti häntä vasten.

Pablo laukesi miltei heti, kun sanat olivat päässeet suustani ja katsoin silmäluomieni raosta Sakarin ja Jarin ilmeitä, jotka vaihtelivat alun hämmästyksestä ilmiselvään kiihottuneisuuteen. Pablon kulli ampui spermaa sisääni ikuisuudelta tuntuvan ajan ja kun mies viimein irrottautui minusta, Sakari oli ilmeisesti saavuttanut tasapainonsa ja virnisti minulle pahanilkisesti.

-Tämäkö on sinun käsityksesi romanttisesta viikonlopusta, hän kysyi suomeksi.

-Eikö tämä ole sinun makuusi?, kysyin edelleen hengästyneenä.

-Enhän minä sitä sanonut, mieheni vastasi ja viittasi Jarille.

-Raakelin tuntien hän on varmaan valmis jatkamaan, hän sanoi englanniksi.

-Oletko sinä?, Jari kysyi silmät kiiltäen ja nyökkäsin raukeasti.

-Minä olen Pablo, Pablo pisti väliin samalla, kun hän hieroi pillustani vuolaana virtana vuotavaa siemennestettään takapuoleeni ja reisiini.

Miehet esittäytyivät toisilleen kuin ei olisi ollut lainkaan outoa, että minut oli tavattu panemasta vierasta miestä omassa kodissani ja että sama vieras mies nojasi yhä alastomaan vartalooni. Pablon tahmaiset kädet hieroivat rintojani ja hän totesi:

-Nyt sinä olet valmis seuraavalle kierrokselle, eikö vaan?

-Jooh, minä henkäisin ja ojensin käteni, kun Jari tarjosi sitä minulle.

-Vai haluat sinä tahrata kotisikin, senkin tuhma pervoilija, Jari kehräsi minulle ja jatkoi:

-Mennään sitten aviovuoteeseen, kun Pablo kerran pääsi nussimaan sinua ensimmäisenä.

Katsahdin Sakariin, mutta näin, että hän oli jo niin kiihottunut, että hän olisi antanut miesten panna minua vaikka keskellä pihaa.

-Antakaa minulle muutama minuutti kaksin Raakelin kanssa, Jari sanoi.

Pablo näytti siltä, että aikoi protestoida, mutta Sakari nyökkäsi ja kiljaisin, kun Jari yhtäkkiä tempaisi minut olkapäälleen palomiesotteeseen. Mies ei sanonut sanaakaan – etsi vain oikean huoneen ja pudotti minut sitten vuoteelle selälleni. Hän nykäisi sääreni auki ja antoi katseensa liukua kasvoiltani pitkin vartaloani avoimeen pilluuni.

-Vittu mikä näky sä olit ton äijän käsittelyssä. Tuntuiko hyvältä?, Jari kysyi hiukan uhkaavasti.

-Joo, huokaisin ja levitin reisiäni entistä avoimemmiksi.

-Mutta sä tarviit lisää, niinhän?, mies kysyi muka pohtivana.

-Joo, vakuutin taas ja kysyin:

-Haluatko sä, että mä riisun…?

Jari alkoi riisua vaatteitaan ja pudisti päätään.

-Makaa sä vaan siinä, missä oot. Just tossa asennossa.

Hetken kuluttua Jari oli hankkiutunut eroon vaatteistaan ja katsoin himokkaasti hänen valtavaa kulliaan, joka nytkähteli innokkaasti minuun päin. Mies kiipesi sängylle ja pyöräytti minut nopeasti kyljelleen.

-Pikku lelu Raakelille, hän huomautti karhealla äänellä ja hänen hymynsä oli himon vääristämä.

Mies kuljetti tylppää, paksua esinettä vuotavassa pillussani ja arvasin jo, mitä oli tulossa. Tarjosin takapuoltani anteliaasti esille ja Jari kirosi vaimeasti.

-Sun kaltaiset jakorasiat rakastaa tällaisia. Molempiin reikiin jotain…, hän mutisi ja työnsi anustapin peräaukkooni.

-Niin, myönsin vaimeasti, mutta parahdin äkkiä yllätyksestä, kun esine alkoi värähdellä sisälläni.

-Uuuuhhh, minulta pääsi ja Jari naurahti, kun hän pyöräytti minut takaisin selälleni.

-Mä ostin tän ihan sulle, kun sä lähettelit niitä kiimaisia viestejäs mulle viime viikolla. Mulla oli vahva tunne, että me nähään pian.

Anustappi värisi sisälläni ja lähetti nautinnollisia aaltojaan pilluuni, selkärankaani ja uskomattoman raskailta tuntuviin rintoihini. Aloin vääntelehtiä ja livautin sormen jo uudestaan valmiina tykyttävälle klitorikselleni. Jari katseli minua keskittyneenä ja nojautui sitten ylleni. Hän imaisi toisen nänninnipukan suuhunsa ja alkoi pyöritellä toista sormissaan.

-Käytetty narttu, sä maistut sen Pablon spermalta, mies henkäisi rintaani vasten ja puraisi nänniäni.

Kiljaisin nautinnosta ja hieroin itseäni vatsaani painunutta kovaa kyrpää vasten. Miehen käsi lipui vatsalleni ja hääti oman käteni pois jalkovälistäni. Olin unohtanut, miten kiduttavan hitaasti Jari halusi edetä. Minulla ei ollut mitään sitä vastaan, mutta kun hänen sormensa alkoivat sivellä häpyäni ja märkiä reisiäni, suustani pääsi pitkä valitus ja änkytin:

-Mu-mul-ta voi tulla…mä…mä..tuntuu niin hyvältä…

-Shh.., Jari komensi ja painoi sitten suunsa suulleni.

Aistin hämärästi liikettä makuuhuoneen ovella, mutta en avannut silmiäni. Uppouduin suudelmaan ja tutkin Jarin suun sisäpuolta samalla, kun miehen kädet kulkivat vartalollani tutkien joka kohouman ja notkon. Hänen sormensa ja suunsa tuntuivat olevan kuin palkeet, jotka puhalsivat sisikunnassani raivoavaa tulta entistä mahtavammaksi, kuumemmaksi, hehkuvammaksi. Hän tuntui niin hyvältä, hän kosketti minua niin harkitun hellästi, hän venytti jokaista hekumallista hetkeä niin pitkälle, että kun hänen sormensa alkoivat nussia minua hitaasti mutta varmasti, päästin nyyhkäyksen ja laukesin. Nautinto tuntui purkautuvan jokaisesta ihohuokosestani, pilluni kouristui Jarin sormien ympärille ja kun mies irrotti suunsa huuliltani, hampaani iskeytyivät hänen kaulaansa niin että hän ähkäisi.

Siinä samassa tunsin, että miehen pitkä, nyt jo raudankova kyrpä tunkeutui sisääni. Huohotin, kun edellisen orgasmin aallot sekoittuivat uuteen, jo tulossa olevaan kliimaksiin. Raotin silmiäni ja näin Pablon – edelleen ilkialastomana – ja Sakarin katselemassa minua ja Jaria silmät yhteen kietoutuneissa vartaloissamme.

Tajusin, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun joku toinen pani minua aviovuoteessani. Se oli itse asiassa ensimmäinen kerta, kun siinä vuoteessa oli joku muu minun ja Sakarin lisäksi.

Tunsin olevani paheellinen ja häpeämätön ja kiima, joka oli tahmaista ja tarttuvaa kuin siirappi ui kehossani yhä makeampana, mitä tiukempaa tahtia Jari minua nai. Kiedoin sääreni hänen lantionsa ympärille ja kun mies nousi käsivarsiensa varaan ja iski vielä syvemmälle ja kovempaa, anustappi peräaukossani ja uskomattoman syvälle uppoava kulli alkoivat hajottaa minua uudestaan.

Läähätin nautinnosta, vääntelehdin Jarin alla ja kaarsin selkääni, kun orgasmin ensisäteet paisuivat sisälläni kuin nouseva aurinko. Äkkiä tunsin vierestäni liikettä ja sitten kovat kädet tarttuivat rintoihini. Vinkaisin ja näin hämärästi Pablon suuren hahmon vierelläni.

-Pikku huoralta tulee taas, mies sihisi minulle tyytyväinen välke silmissään ja huikkasi sitten Sakarille:

-Katso miten sinun vaimosi ottaa vierasta aviovuoteessa.

Aurinko sisälläni häikäisi minut kokonaan ja sukelsin siihen samaan aikaan, kun kuulin Sakarin vaimean äänen, joka sanoi:

-Minä katson.

Vartaloni nousi joka lihas jännittyneenä sängystä Jarin vartaloa vasten ja mies ärjäisi, kun pilluni puristui nytkähdellen hänen kullinsa ympärille kerta toisensa jälkeen . Käsivarteni kiristyivät miehen niskan ympärille, sormeni nykivät lyhyttä vaaleaa tukkaa ja Pablon luja ote rinnoistani vain lisäsi pyörryttävää, miltei kipeältä tuntuvaa mielihyvää.

Kun havahduin hekumallisesta horteestani siihen, että Jari kierähti päältäni, kuulin taas Sakarin äänen.

-Menkää syömään ja juomaan. Me tulemme kohta perästä.

Katsoin miestäni silmiin ja tiesin, että lisää oli tulossa.

_________________________

Lähetin Pablon ja Jarin matkoihinsa lauantai-iltana. Jos joskus olin mielestäni irstaillut, se ei ollut ollut mitään, mitä kotini seinien sisällä oli parina päivänä tapahtunut. Olimme syöneet, nukkuneet ja aina välillä jopa keskustelleet, mutta suurimman osan aikaa olimme vain naineet. Asunnossa tuskin olin paikkaa, mihin minua ei olisi taivutettu tai istutettu ja kun perjantai-iltana olimme juoneet hieman viiniä, miehet olivat innostuneet myös sitomaan minua. Sakari oli saanut kuvata minua ja miehiä sydämensä kyllyydestä ja minä arvelin, että en edes muistanut kaikkea hänen tallentamaansa – niin usvaisessa, seksinhuuruisessa maailmassa olin viettänyt viimeiset 24 tuntia.

Olin nauttinut suunnattomasti ja viikkojen ajan sisälläni kasvanut tuskainen kiima oli viimein tiessään, mutta olin niin puhkinussittu, että tuskin kaipaisin uutta ilottelua hetkeen. Ainakaan siinä mittakaavassa. Kun olin käynyt perusteellisessa suihkussa ja vaihtanut vaatteet vanhoihin verkkareihin ja t-paitaan, laskeuduin olohuoneeseen, jossa Sakari istui hänkin melko väsyneen näköisenä.

-Piditkö sä yllätyksestä?, kysyin häneltä vaikka asia oli tullut selväksi – joskin sanattomasti – jo aikaisemmin.

Sakari nosti katseensa minuun silmät kimaltaen ja virnisti paheellisesti.

-Että pidinkö? Irstas show, jonka tähtenä on mun oma aviovaimo. Mitäs luulet?

Sujahdin Sakarin kainaloon ja painoin pääni tuttua rintaa vasten.

-Hyvä, huokaisin ja varoitin sitten:

-Tää ei tule tavaksi. Naapurin Eki voi alkaa epäillä jotain.

Sakari nauroi hiljaa.

-Eki voi haluta liittyä joukkoon.

Tirskahdin ajatukselle, että seitsenkymppinen ja melkoisen takakireä naapurin setä ottaisi osaa sellaisiin orgioihin.

-Ekin vaimo tuskin tykkäis. Ja mun kroppa pettää, jos mä alan harrastaa tällasta jatkuvasti.

-Sitähän mä en halua, Sakari mutisi ja suukotti poskeani.

Sitten hän katsoi minua silmiin ja silitti hiuksiani.

-Kiitos että sä lopetit sen jutun Manuelin kanssa, hän sanoi hiljaa.

Ajatus Manuelista oli enää vain vaimea ja nopea vihlaisu rinnassani ja nyökäytin päätäni.

-Mä oon iteki ilonen, että mä tein sen ennen kuin…no, ei sillä oo väliä.

Sakari tutki kasvojani hetken ja jatkoi sitten:

-Kiitos siitäki, että sä annoit tällaselle mahdollisuuden.

Virnistin miehelleni ja vastasin:

-Mä olin ihan paskat housussa alussa. Mutta sä taisit tehdä meille ison palveluksen. Sä teit mulle ison palveluksen. Ja nyt, kun mä tiedän, että mä osaan asettaa asiat tärkeysjärjestykseen…tää sopii mulle yllättävän hyvin.

Sakari virnisti takaisin.

-Sun ei olis tarvinnu vääntää tota rautalangasta. Mä oon nyt todistanu, millanen tuhma narttu susta tulee, kun sä pääset miesten kans vauhtiin.

Kiehnäsin lähemmäs Sakaria ja kiersin käsivarteni hänen rintansa ympärille. Sitten kuiskasin hänelle:

-Mutta tällanen mä oon vaan sun kanssa. Sun kanssa mä voin mässäillä pizzaa, istua sohvalla vanhoissa verkkareissa ja villasukissa ja päästää vaikka haisevan pierun.

-Se on totta, Sakari vastasi muka vakavana ja jatkoi:

-Avioliiton turvallisessa satamassa on joitain todella mahtavia etuja.

Aloin nauraa ja sitten ehdotin jotain, mitä emme olleet tehneet pitkään aikaan.

-Pelataanko Trivial Pursuitia?

-Pelataan vaan, Sakari tuumasi.

-Mä rakastan sua, huokaisin miehelleni ja yritin nousta hakeakseni pelin.

Sakari tarttui käteeni ja vastasi:

-Ja mä rakastan sua. Seksin jumalattaren ei tartte nousta. Mä haen sen pelin.

Kommentit (0)