Lilith kesäilee ja Lyhyet likaiset jatkuu uudella tarinalla

Hei!

Viime aikoina olen käynyt vähän hitaalla. Luulen, että se johtuu lämmöstä – hiki pisaroi, tukka kostuu, vaatteet liimaantuvat päälle.

Olen aina ollut todellinen hikipelle, eikä ikä näytä tuovan helpotusta lämmönsietokyvylleni. En minä silti valita. Onhan se ihan mahtavaa, kun koulut on loppu, lomat vasta alussa ja aurinko paistaa. Kolmenkymmenen asteen pakkasella kehoni vain voi paremmin niin outoa kuin se onkin.

Pyydän anteeksi, kun teasasin viime viikolla, että Lyhyet likaiset ehtii jo viikonloppuun. Ei pitäisi luvata, jos ei tiedä, mutta viikonloppu vain karkasi jotenkin kokonaan käsistäni, kun oli koulujen loppumista, muuta ohjelmaa ja jopa pussikaljan juomista puistossa, mikä ei ole minulle mitään tavanomaista herkkua (ehkä se on kuitenkin hyvä juttu).

Edellä mainituista syistä Kruunukin etenee hitaammin kuin tarinani tavallisesti. Siihen vaikuttaa myös se, että koneeni pääsee vihdoin korjaukseen. Olen huhtikuusta lähtien odotellut uutta akkua, mutta kävikin ilmi, että kauppa oli unohtanut tilata sen. Nyt pojat panivat kuitenkin liikettä niveliin ja kärttyisän puhelun jälkeen kesti puolitoista päivää, kun sain ilmoituksen, että korjaus voi alkaa, kunhan tuon rakkineen paikalle.

Pyydän siis kesälomalukemista odottavilta kärsivällisyyttä. Jos tuhmat tarinat sytyttävät, ainakin nyt alkaa viimeinkin uusi Lyhyt likainen, jota minun piti päästä vähän muokkaamaankin ennen julkaisua.

Asiaa koskevaan tiedotteeseen ja tarinalinkkiin pääsee tästä:

Lilith kesätunnelmissa & Lyhyet likaiset: Sijoittaja

Ja sitten palaan taas yhden herkullisen muiston kanssa, kun olen vähän totuttautunut tähän kesäelämään!

t. Lilith

www.eroottisiatarinoita.fi

 

Kommentit (0)