ONNENONKIJA 6

Olin päättänyt jäädä Alin huoneeseen. Vaikka mies oli seksin perään siinä missä muutkin, hän oli vanhin ja vaikutti ihmisenä analyyttiselta ja rauhalliselta. En ollut mennyt enää alakertaan, sillä pelkäsin rupeavani pillittämään kuin mikäkin typerä hanhi, jos näkisin Taylorin. Olisi parempi, jos en näkisi miestä lainkaan. Ali oli tuonut minulle ylös paistettua kanaa, hedelmiä ja juotavaa ilman, että minun oli tarvinnut edes pyytää.

Kun päivä kääntyi iltaan, Ali käväisi huoneessa pesun jälkeen ja hymyili minulle oudon vaisusti.

-Pojat odottavat innolla. Ovat korkanneet jo viskipullon, ja sinulle on samppanjaa ellet välitä viskistä.

Minulla oli päällä yhdet mitättömistä sortseistani – farkkukangasta tällä kertaa ja punainen toppi, mutta niissä en aikonut esiintyä. Nyökkäsin päättäväisesti ja hymyilin Alille aivan aidosti, sillä mies oli käynyt erikseen vielä kysymässä, olinko ollut tosissani illan ohjelman suhteen.

-Voisitko tuoda minulle ison viskin tänne ylös. Minä laittaudun.

Olin varma, että pääsisin kyllä vauhtiin miesten kanssa – niin sekasortoiset tunteeni olivat. Olin yhtä aikaa vihainen, pettynyt, häpeissäni ja surullinen. Tunteeni vain kärjistyivät ja terävöityivät, kun tajusin joka toinen sekunti ajattelevani Tayloria ja miettiväni, mitä hän tekisi tänä iltana. Tunsin itseäni jo sen verran, että tässä tilassa ja tässä oudossa maailmassa ajatukseton parittelu useiden miesten kanssa ja heiltä saamani orgasmit todennäköisesti helpottaisivat oloani – edes vähän.

Ali nyökkäsi mietteliäästi ja minä riisuin itseni.

Koristelin itseni taas Claudelta saamillani koruilla – kaulapannalla, timanttivyöllä, napakorulla ja ranne- ja nilkkaketjuilla. Räpyttelin tiukasti silmiäni ja pakotin itseni olemaan muistamatta rubiininauhaa, jota olin rakastanut sen pienen hetken, kun sitä olin saanut pitää. Katselin rintojani, joiden punoitus oli kyllä laskenut, mutta joita koristivat edelleen pienet mustelmat ja jotka olivat edelleen selvästi turvoksissa.

Päätin jättää hiukset auki ja rintani paljaiksi ja sitoa lanteilleni vain ohuen, vihreän silkkihuivin sillä tavalla, että se peitti juuri ja juuri jalkovälini muttei täysin pakaroitani. Huivi oli pitkä ja kun solmin sen oikealle lantiolleni, sen päät putosivat kauniisti polviini asti. Katsoin itseäni peilistä takaapäin ja näin osan toisesta pakarastani paljastuvan ennen kuin vihreä kangas peitti loput takamuksestani.

Ali tuli huoneeseen kunnioitettava viskiannos mukanaan ja hän katsoi minua aivan eri tapaan kuin aiemmin.

-Tyttö näyttää upealta. Todella pantavalta.

Heräsin vasta siinä huomaamaan, että miehet puhuttelivat minua useimmiten pelkäksi tytöksi. Oliko se merkki asemastani? Siitä, etten ollut kenenkään henkilökohtainen tyttöystävä tai ylipäänsä henkilö, jota noteerattaisiin muuten kuin seksin suhteen? Taylor oli sanonut minua Lilaksi, muistin yhtäkkiä – ja heti kun muistin, nostin lasin huulilleni ja kulautin kaiken viskin kurkkuuni.

-Kiitos, ähkäisin kurkku palaen ja laskin lasin lipaston päälle.

Työnsin jalkani vihreisiin sandaaleihin, joissa oli kahdeksan sentin korko, ja jotka sattuivat sopimaan huiviin. Ne olivat omat kenkäni, jotka olin ostanut viime kesänä.

-Mennään sitten, sanoin Alille pää viskistä kevyenä ja nyökkäsin häntä menemään edellä.

Olin oppinut äidiltäni – ja sivusta seuraamalla – näyttävän saapumisen taidon. Kun laskeuduin portaat, hätkähdin hiukan, sillä miehet olivat Alia lukuun ottamatta ilkosen alasti. Mutta niinhän minäkin käytännössä olin. Olohuoneen sohvapöydän tilalla oli kahden hengen vuode, joka oli tuotu jostain – ehkä jonkun miehen huoneesta. Miehet istuivat kuitenkin sohvilla ja Ali istuutui nojatuoliin, jossa Taylor oli aiemmin istunut.

-Pannaan tyttö kiertämään, Hasan ehdotti ahne katse silmissään.

-Minä menen Amirin syliin ensin. Ja hän saa minut ensin muutenkin, sanoin kuin paraskin haaremin valtiatar.

Ääneni värisi ja ryhtini uhkasi romahtaa, mutta kun näin miesten nyökyttelevän, uusi rohkeuden puuska täytti minut.

-Se on vain reilua, Ali kommentoi.

Minä kävelin vasemmanpuoleisella sohvalla lähempänä istuvan miehen luo. Hän oli kaikista pisin ja hänen suurehko, paksu kullinsa seisoi jo niin, että se sojotti hänen vatsaansa vasten. Mies oli karvainen ja lihaksikas ja kuten Alilla, hänelläkin oli tuuhea musta parta. Viina pehmitti hiukan aivojani ja ruumistani, ja eläimellinen himon ailahdus käväisi vatsanpohjassani, kun ajattelin sellaisen luolamiehen ottavan minut.

Pujottauduin lantio keinuen Amirin reisien väliin ja kysyin:

-Miten sinä haluat, että minä istun?

Amir ei sanonut mitään, veti minut vain poikittain syliinsä niin, että pääni painautui hänen kaulaansa vasten ja lantioni kovaa kalua vasten. Mies alkoi yllätyksekseni hieroa minua hellin ottein ja muistin, että juuri hän oli nuollut minulle keittiössä orgasmin. Hänen kätensä käsittelivät käsivarsiani, kylkiäni ja vatsaani ja vasta, kun huokailin mielihyvästä, hänen toinen kätensä ryhtyi leipomaan toista rintaani, ja toinen sukelsi huivin alle reisieni väliin.

Hän avasi reisiäni ja samalla, kun tunsin pyörivän liikkeen rinnallani ja suun painautuvan toiselle nänninnipukalleni, hänen kätensä lipui pitkin sisäreisiäni paljaille häpyhuulilleni. Olin näennäisestä päättäväisyydestäni huolimatta ollut epävarma, enkä ollut ollut todellisuudessa yhtä kiihottunut viidestä miehestä kuin olin vannonut mielessäni olevani, mutta Amirin käsi teki taikojaan hellästi ja määrätietoisesti.

Ja sitten tuli Taylor. Ei fyysisesti, mutta hän tunkeutui aivoihini, kuten joka jumalan kerta, kun panin ketä tahansa hänen miehistään. Ajatukseni pyörivät ja mietin hajanaisesti, olisiko Taylor vielä vihaisempi jos näkisi minut nyt. Ehkä hän oli ollut vihainen, koska…koska…ehkä hän oli edes vähän ihastunut minuun?

Reiteni avautuivat enemmän ja vaikka pilluni oli edelleen arka, se alkoi olla myös innokkaan märkä. Amir hymisi tyytyväisenä ja kuiskasi:

-Herkkä tyttö. Niin märkä. Aina niin märkä.

Hän nosti minua hieman ja tunsin kivikovan kullin painautuneena koloani vasten. Huokaisin syvään ja ripustauduin Amirin kaulaan.

-Ei kerrota kenellekään. Mutta minun on testattava edes pikkuisen, hän kuiskutti korvaani.

-Kyllä, minä voihkaisin.

Huivi ja asentomme peitti sen tosiasian, että samalla kun Amir hieroi rintaani ja näytti sivelevän reittäni ja pakaraani, hän liu’utti kullinsa sisälleni. Päässäni pyöri, kun Amirin kalu puski salaa sisääni, ja neljä miestä katsoi vierestä. Pilluni nytkähti himosta, ja Amir ähkäisi korvaani:

-Pojat kertoivat, mutta ei helvetti.

Mies nosteli lantiotani edestakaisin ja voihkin vaimeasti, himosta sekavana, kun karvainen, tumma mies nussi minua hitaasti mutta varmasti ihanan pitkin työnnöin.

-Oh, oh, oh, oh…

Ali päästi äkkiä mahtavan naurun.

-Kiinni jäit, kaveri. Päästäpä tyttö jollekin toiselle halailtavaksi ennen kuin nussit lisää.

Amir ähkäisi pettyneenä, mutta työntyi minuun vielä kerran niin, että selkäni notkistui nautinnosta.

-Ihan kohta kulta, hän lupasi ja työnsi minut sitten tottelevaisesti Emmanuelille.

Emmanuel oli kokemani mukaan kömpelöin rakastaja, mutta kun hän ohjasi minut hajareisin syliinsä ja livautti kätensä huivin alle puristaakseen ja levittääkseen pakaroitani, olin jo innolla mukana. Mies nuoli rintojani, kunnes suljin silmäni. Rintani olivat hirvittävän arat Taylorin ja Hasanin jäljiltä, ja pelkkä nuoleminenkin oli kuin minua olisi hangattu hiekkapaperilla – hyvällä tavalla.

Miehen kädet leipoivat takamustani ja lopulta pari sormea tunkeutui pilluuni. Voihkin pehmeästi silmät kiinni, ja kun sormet eivät liikkuneet mihinkään, aloin puskea itseäni niihin.

-Katsokaa nyt. Tyttö on niin kärsimätön, että ihan kerjää.

Kuulin kaukaa jonkun puhuvan, ja minut kannettiin Jakubin luo.

-Seisomaan, hän määräsi ja lisäsi.

-Nojaa sängyn reunaan.

Nojasin sängynlaitaan, joka oli heti sohvan edessä ja levitin reiteni jo ennen kuin minun käskettiin tehdä niin. Eläimellinen kiima kiemurteli suonissani, ja siihen oli sekoittunut päivän karkeita, vihaisia ja intohimoisia tunteita ja halua näyttää Taylorille, että minä pärjäisin kyllä ilman häntäkin.

Jakub naurahti tyytyväisesti ja kohotti huiviani. Hän tarvitsi nojautua takanani vain hiukan eteenpäin ja hänen suunsa oli pillullani. Hänen kätensä sivelivät vatsaani, reisiäni ja takapuoltani, mutta hänen kielensä lipui pitkin vuotavaa vakoani. Sitten tunsin miehen kohottautuvan ja painavan kielensä peräaukkoani vasten. Uikahdin yllätyksestä ja nautinnosta, ja kun Jakub ujutti sormeaan hiukan anukseeni, se alkoi supistella innokkaasti ja uudet, rajut himon aallot vyöryivät sisääni.

Jakubin sormi paineli peräaukkoani ja painui yhä syvemmälle, ja hänen kielensä paineli vuoron perään pillunaukkoani ja klitoristani. Tajusin voihkivani ja ähkiväni, kuulin hämärästi miesten keskustelevan kiihtyneellä äänellä ja tunsin nautinnollisen paineen paisuvan jalkovälissäni ja peräaukossani. Yhtäkkiä Jakub työnsi sormensa tyveä myöten peräaukkooni ja hieroi kielellään klitoristani. Kuuma paine paisui paisumistaan ja sitten ruumiini pyörähti reunan ylitse.

-Ääh-ääh-ääh…ooh…, valitin nautinnollisella äänellä ja puskin takamustani Jakubin naamaa vasten.

En saanut laskeutua kliimaksistani, kun tunsin Hasanin kovat kädet vartalollani. Hän kiskoi huivin yltäni ja murahti:

-Tätähän me emme tarvitse, vai mitä?

Hän asetti minut syliinsä selin, levitti reitensä laajaan haaraistuntaan niin, että minunkin sääreni avautuivat kaikkien näkösälle ja sitten hän alkoi pumpata sormiaan sisälleni.

-Katsotaan vaikka. Tämä tulee vielä uudestaan ja alle minuutissa, Hasan ärähti karkeasti.

Tuijotin huumaantuneena hänen ruskeaa, lihaksikasta käsivarttaan ja kättään, joka oli sukeltanut pilluuni turhia kyselemättä ja varmoin ottein. Miehen raudankova kulli painoi selkääni, hänen pitkät sormensa nussivat juuri lauennutta pilluani taivaallisesti, ja hänen toinen kätensä puristi taas rintaani, kipeästi.

-Ah! Ah!, parkaisin sekä kivusta että nautinnosta, kun mies rutisti rintaani ja nipisti nänniäni samalla kun nussi minua sormillaan.

Hänen kätensä osui joka työnnöllä klitorikseeni, ja kun katselin ripsieni välistä yleisöäni, kiihotuin uskomattomalla vauhdilla. Viisi miestä. Yksi levitti minua näkösälle ja kiihotti minua ja toiset tuijottivat lamaantuneen kiimainen kiilto silmissään.

-Tyttö tykkää kovista otteista. Sen minä tänään huomasin, Hasan ärisi ja veti taas rintaani niin, että parahdin.

Silmissäni sumeni, kun tajusin, että Hasan oli oikeassa. Kävin niin ylikierroksilla tästä näytelmästä, että minulta tulisi. Taas. Ähkin kivusta ja mielihyvästä, ja lantioni alkoi työntyä Hasanin sormia vasten. Uikutin korkealla äänellä, ja kun tunsin miehen nuolevan olkapääätäni, sävähdin ja tunsin vatsanpohjani kiertyvän kuumalle kerälle.

-Minähän saatana sanoin, mies murahti ja iski hampaansa olkapäähäni.

Kirkaisin kimeästi ja aloin heittelehtiä Hasanin sylissä, kun jalkovälini iski tulta ja laukesi uudestaan niin, että tärisin.

-Seksikone. Se tämä on, Hasan ähkäisi ja hieroi kulliaan hetken läpimärkää, jo kahteen kertaan lauennutta pilluani vasten.

-Anna se panopuu tännekin jo, kuulin Alin äänen, joka oli muuttunut tummaksi ja karkeaksi.

Mies otti minut syliinsä hajareisin, mutta ei alkanut hyväillä minua. Hän kuljetti vain kulliaan pillussani ja huokaisi.

-Esittele itseäsi, kulta, hän kehotti.

En ollut aivan varma, mitä se tarkoitti, mutta vein vaistonvaraisesti käteni kyljilleni ja lantiolleni samalla kun hieroin jalkoväliäni Alin kullia vasten.

-Just noin. Rintoja myös.

Kupersin käteni rintojeni ympärille ja puristin ne yhteen niin, että ne näyttivät tiukoilta ohjusten kärjiltä. Ynisin hiljaa, kun hieroin itseäni Alin kädessään pitämään kulliin ja näin hänen ilmeensä. Hänen katseensa oli lasittunut, kun se vaelsi rinnoillani, vatsallani ja jalkovälissäni.

-Yhdeksäntoista, hän mutisi himokkaalla äänellä, ja kun pyöräytyin lantiotani ja painoin koloni tiukasti hänen kaluaan vasten, hän voihkaisi:

-Miten Amir haluaa tytön? Nopeasti tai minä nussin tyttöä tässä ja nyt.

-Takaapäin. Ensin. Toisin sitten myöhemmin, kuulin miehen äänen sanovan.

Minua ei tarvinnut edes käskeä. Konttasin vuoteelle pää pyörryksissä ja levitin reiteni kuumissani ja kiimasta kireänä. Olin ehkä saanut jo orgasmin kaksi kertaa, mutta ne eivät vetäneet vertoja oikealle panolle. Kunpa Taylor nyt näkisi minut, ajattelin vihaisesti.

Näin Amirin liikkuvan sivullani ja sitten hän kiipesi taakseni.

-Sinä näytit pitävän, kun sinun persettäsi sormetettiin.

Se ei ollut kysymys. Mies uitti yhtä sormeaan nesteissäni ja työnsi sen sitten peräaukkooni. Inahdin nautinnosta. Se oli minulle aivan uutta, mutta Amir oli oikeaassa. Minä pidin siitä.

Sitten hän painoi kullinsa jalkoväliini ja ohjasi sen osittain sisään.

-Ihana tyttö, hän kehui käheällä äänellä ja pumppasi hiukan, ennen kuin tunkeutui syvemmälle.

Hän alkoi naida taas samalla tavalla kuin alussa. Pitkin työnnöin ja nautiskellen. Hän murahteli, työnteli sormeaan anukseeni ja kurottautui ottamaan kiinni hiuksistani toisella kädellä.

Kun hän kiskaisi tukkaani, hän alkoi naida nopeammin ja ihanat, kiimaiset kipinät lentelivät vatsanpohjastani kaikkialle ruumiiseeni. Hänen kalunsa liukui paksuna ja suurena pillussani, ja silmäni toljottivat miehiä ympärilläni, jotka runkkasivat hitaasti – katse vartalossani, jota pantiin niin ihanan kärsivällisesti.

Amir lisäsi toisen sormen peräaukkooni ja suuni valahti auki.

-Noin. Tuhmat tytöt saavat kaikkiin reikiin, eikö niin kulta?

Hän työnsi kalunsa yhtä aikaa syvälle sisääni, kun sormet liukuivat perille asti ja tunsin takapuoleni alavan nykiä epätoivoisesti. Hänen kätensä kiskoi minua hiuksista niin, että selkäni painui kaarelle, hän alkoi nussia niin, että tunsin kipeiden rintojeni heiluvan, ja hänen sormensa pumppasivat peräaukkoni täyteen taivaallista painetta.

Huohotukseni muuttui läähätykseksi ja kuulin jonkun sanovan:

-Tytöltä tulee taas. Katsokaa. Tytöltä tulee.

Se oli kuin laukaisin minulle. Amirin kulli ja sormet iskivät sisääni samaa tahtia, hänen kätensä kiskoi hiuksiani niin, että silmäni vetistivät, ja kun kuulin ihailevat sanat, parkaisin avuttomasti. Vartaloni räjähti täyteen nautintoa, ja se alkoi hakata avuttomasti ja ahneesti Amirin lantiota vasten. Kuulin naurua ja likaisia kommentteja. Kuulin sanan huora. Laukesin entistä rajummin ja nyyhkin, kun koko vartaloni läpi kulki kylmiä väreitä ja kuumia aaltoja.

En edes heti tajunnut, kun mies takanani vaihtui. Tajusin vain, että Amir vetäytyi yhä sykkivästä pillustani ja yhtäkkiä sisään tunkeutui paljon suurempi kulli. Hasan.

-Pikkupillu lypsää tiukasti, Hasan murisi ja alkoi panna minua niin, että silmissäni sumeni.

Hän painoi kätensä häpyni päälle niin, että se painoi klitoristani ja samalla, kun hän aurasi sisääni uskomatonta vauhtia, lantioni tärisi niin, että pelkkä paine klitoriksessani riitti kiihottamaan sitä.

-Tyttöhän hajoaa kohta, Jakub kuului kommentoivan huvittuneella ja kiimaisella äänellä.

Siltä minustakin tuntui. Pääni kellahti sängylle, mutta Hasan ei siitä piitannut. Hän nussi minua, kurottautui nipistelemään rintojani ja painoi sitten kätensä niskalleni, kun toinen pysyi painuneena häpyni päälle. Mies oli niin valtavan suuri, että se teki jo lukemattomia kertoja käytetyssä pillussani kipeää, mutta se eläimellinen asento ja voima, jolla Hasan minua pani, sai minut taas kiihottumaan.

-Minä en anna sinulle orgasmia, lutka. Kyllä minä tiedän, että sinulta tulisi taas, mies ähisi ja puski kuin raivostuneena sisääni.

Hän karjahti, ja kun tunsin Hasanin kullin nytkähtelevän sisälläni, pilluni puristeli valmiina ottamaan seuraavan miehen sisään, epätoivoisena saamaan lisää. Valahdin sängylle voihkimaan ja tunsin Hasanin nykäisevän minut selälleni.

Mies murisi kiimaisessa raivossaan ja ampui rintani ja kasvoni täyteen spermaa.

Haukoin henkeäni ja uikutin:

-Lisää. Lisää. Lisää.

-Kyllä sinä saat lisää, Hasan ähkäisi, teki tilaa ja antoi Alin kiivetä päälleni.

Mies katseli avoinna retkottavia reisiäni ja tahrattua vartaloani ja kehräsi:

-Minä olen aina pitänyt hyvin käytetyistä tytöistä. Syntiähän tämä on, kun minulla on vaimo kotona, mutta en minä kestä kuukausitolkulla ilman. Enkä varmasti, jos tarjolla on tämmöinen teinipillu.

Hän oli kuin eri mies, ja kun muistin taas, että hänellä oli vaimo kotona, orgasmein piesty vartaloni vavahti uudesta innosta. Mies nosti sääreni olkapäilleen ja puski syvälle sisääni.

-Märkä ja täynnä siementä. Niin umpeennaitu, että tännehän tuskin mahtuu, Ali ähki himosta kireällä äänellä ja sitten:

-Ota pojilta suihin samalla.

Joku työnsi sohvatyynyn niskani alle ja avasin suuni tietämättä edes, kuka suuhuni aikoi työntyä. Se oli Jakub. Joku tarttui käteeni ja ohjasi sen puristamaan kullia. Emmanuel. Se tuntui niin rivolta, etten ollut osannut sellaista kuvitellakaan.

Ali alkoi nussia minua paksulla, kivikovalla kullillaan, piteli minua lanteista, ja samaan aikaan imin ja nuolin Jakubin kalua ja runkkasin Emmanuelia.

-Jeesus miten rietasta. Ottakaa joku kuvaa, herranjumala. Tätä on kentällä mahtavaa muistella.

En tiedä, kuvasiko joku videota tai valokuvaa, mutta siinä kiimaisessa usvassa ajatus kiihotti minua suunnattomasti. Pilluni kouristelu kasvoi taas tiukaksi ja vihaiseksi ja suljin silmäni. Annoin kalun suussani työntyä niin syvälle kuin mahdollista ja päästelin avuttomia kurkkuääniä, kun Ali piteli lantiotani ja reisiäni ja nussi ähisten ja muristen. Kuulin Emmanuelin voihkivan kuin tuskissaan, kun runkkasin häntä nopeammin, ja kun Jakub alkoi huohottaa, minulta tuli taas. Terävästi ja nopeasti, niin että tajuntani tuntui hajoavan palasiksi. Ulisin hetken Jakubin kulli suussani, mutta mies vetäytyi ja tunsin valtavan tönäisyn, kun Ali sai orgasmin huutaen ja karjuen voitonriemuisesti.

-Kahdestaan, kuulin Jakubin hengästyneen äänen.

Minut pyöräytettiin taas kontilleni, ja kun Jakub tuli taakseni, tunsin kuinka hän levitti jotain paksua ja liukasta peräaukkoni ympärille. Odotin taas sormia, mutta kun tunsin käden lantiollani ja jonkin koskettavan peräaukkoani, tajusin että se oli kulli. Jakub nosti voimattoman vartaloni syliinsä ja alkoi hivuttaa kaluaan peräaukkooni.

-Ei ole ennen…ensimmäinen kerta…, mutisin avuttomasti ja Jakub nauroi hengästyneesti.

-Minä vien tytön perseneitsyyden!

Kuulin miesten naurua ja kannustusta. En kyennyt puhumaan enempää ja olin niin rento, että kalun liukuminen sisääni tuntui vain hyvältä. Omituiselta, jopa väärältä aluksi, mutta kun miehen kapea, pitkä elin oli juurta myöten sisällä, voihkaisin mielihyvästä. Se ei kuitenkaan ollut kuin alkua. Emmanuel oli kontannut vuoteelle ja työntyi makaamaan selälleen. Jakub nosti minut miehen lantion korkeudelle ja yhtäkkiä minua huimasi. He aikoivat ottaa minut yhtä aikaa. Sitä he olivat tarkoittaneet.

Emmanuel huohotti keskittyneesti ja tuijotti rintojani samalla, kun työntyi pilluuni. Kun hän liukui sisälleni, aloin voihkia jälleen kerran. Se oli uskomaton tunne. Tunsin ohuen lihan läpi kuinka kaksi kullia liukui vastakkain sisälläni, ja kun Emmanuelin vihertävät silmät tuijottivat jalkoväliini nautinnosta sekavana, ja hänen kätensä tarttuivat lanteisiini, minä liikahdin ja kirkaisin.

Olin niin herkkä, niin arka, niin saanut, ja silti tämä oli liikaa.

-Tartu tyttöä rinnoista, joku komensi sivusta ja Jakub kupersi kätensä rinnoilleni ja nosti niitä kuin esille.

He kuvaavat, ajattelin aivot sumussa, kun Jakub painoi minua vähän eteenpäin. Emmanuel alkoi työnnellä lantiotaan rytmikkäästi ylös, ja Jakub ryhtyi nussimaan hitaasti peräaukkoani. Se oli niin liikaa, että parahdin lujaa:

-Niin hyvältä. Tuntuu niin hyvältä!

Miehet hyrisivät ja kommentoivat jotain, mitä en ymmärtänyt, ja nuorten miesten vauhti kiihtyi. Anukseni sykki melkein tiukemmin kuin pilluni, kun Jakub hieroi rintojani ja huohotti:

-Paras hoito ikinä. Antaa varmasti ja kaikille. Ja katsokaa, minkä näköinen.

Minä hajosin. Uikutin ja hoin:

-Annan. Annan. Annan kaikille.

Lantioni nousi ja laski, se vääntyi tuskallisessa rytmissä, ja kun raotin silmiäni, näin että edessäni oli puhelin, joka mitä ilmeisimmin kuvasi siemennesteestä tahmeita, kiimaisia kasvojani. Orgasmi tuli siinä. Likainen ja raju, nopea ja tuskallinen. Kouristelin kahden miehen välissä, pilluni ja anukseni puristelivat niin, että vapisin ja vajosin Emmanuelia vasten. Mies laukesi saman aikaan ja Jakub seurasi perässä työnnellen kaluaan peräaukkooni ja karjuen kuin mieletön.

Huohotin voimattomana sängyllä, kun Emmanuel liukui altani, ja Jakub vetäytyi minusta. Yhtäkkiä tunsin oloni suunnattoman onnettomaksi. Tämä oli niin erilaista. Erilaista kuin viime yö. Nautinto oli puhtaasti fyysistä, eikä sekään vetänyt vertoja Taylorin synnyttämälle. Eikä kukaan pidellyt minua lähellään, kuten hän oli pidellyt, tajusin äkkiä. Kyyneleet yrittivät puskea silmiini väkisin, ja kun hartiani alkoivat vapista ja käperryin sikiöasentoon vuoteella, kuulin yhtäkkiä Taylorin äänen.

-Jatkakaa ihmeessä, jos Lila haluaa, mutta antakaa se puhelin minulle.

-Ei me aiottu sitä jakaa…, kuulin Hasanin nolon äänen.

-Ettepä tietenkään.

En nähnyt mitä tapahtui, mutta kuulin, että jotain paiskautui seinään ja putosi kolisten lattiaan.

-Hups, kuulin Taylorin kylmän äänen.

-Saat pärjätä ilman puhelinta muutaman päivän.

-Mutta muutkin halusivat…, Hasan aloitti kapinallisesti.

-Muutkin halusivat, mutta sinä kuvasit, Taylor vastasi taipumattomalla äänellä.

Päässäni pyöri, ja kuulin korvissani taas: Lila. Taylor kutsui minua Lilaksi,vaikka oli raivoissaan minulle. Ei pelkäksi tytöksi. Vaikka oli kävellyt keskelle tilannetta, jossa annoin koko hänen mieslaumansa panna minua.

Miehet vaikenivat, ja käytin tilaisuuden hyväkseni.

-Saisinko lisää viskiä, pyysin käheällä äänellä.

En aikonut katsoa Tayloria tai luovuttaa, vaikka oloni olikin surkea. Näyttäisin miehelle, että pärjäsin erinomaisesti ilman hänen mielivaltaisia otteitaan. Puhelimen hajottaminen ei ollut tosin kovin mielivaltaista. Se oli itse asiassa…ystävällistä. Ritarillista. Vaikka mies olikin kieltänyt olevansa mikään prinssi Uljas.

Joku työnsi puolilleen täytetyn lasin käteeni, ja join sen kuin se olisi ollut vettä vain.

-Kuka on seuraava?, sanoin äkillisellä keveydellä, kun viina nousi päähäni.

Joku tarttui käteeni ja nosti minua patjalta. Amir.

-Kierros alusta, niinhän, kommentoin hilpeästi.

Amir nyökkäsi hymyillen ja ohjasi minut vapiseville jaloilleni ja selälleni sohvan selkänojalle. Hän levitti reiteni ja tunkeutui sisääni, tarttui rintoihini ja alkoi panna minua jälleen kerran, mutta nyt olin jotenkin täysin irti maailmasta. En tuntenut kiihkoa saati saanut seksistä ruumiillista tyydytystä. Vain henkistä, kun ajattelin, että Taylor saisi huomata, että minua ei haitannut…haitannut…Silmissäni pyöri, ja katselin Amiria kuin itseni ulkopuolelta.

-Lopeta nyt helvetissä!, olin kuulevinani taas Taylorin äänen.

Amir hätkähti ja vetäytyi minusta niin, että aloin pudota sohvalta. Tunsin lujan käden käsivarressani ja tiesin katsomattakin, kenelle se kuului. Olin sen verran humalassa – join yleensä todella vähän – ,että kaikesta huolimatta painauduin Tayloria vasten.

-Etkö sinä näe, että hän on aivan lopussa ja taju kankaalla?, Taylor ärähti.

-Mutta hänhän itse halusi…

Tunsin, kuinka Taylor painoi minua rintaansa vasten molemmin käsin ja vapisin ponnistuksesta, etten olisi purskahtanut helpottuneeseen, onnelliseen itkuun.

-Ihmisiä pitää osata lukea! Se, mitä joku sanoo, ei tarkoita aina sitä, mitä sanotaan!, Taylor ärjäisi.

-Mutta pomo, tyttöhän on huora. Siksihän…

-Hän on ihminen! Ja huora hän on silloin, kun hän sitä haluaa. Nyt hän ei enää jaksa. Sen nyt näkee sokeakin. Laittakaa hänelle vuode tuohon sohvalle. Eikä kukaan tule panemaan häntä enää tänä yönä.

Seurasi hiljaisuus, joka sisälsi nöyrää tottelevaisuutta mutta myös hämmennystä. Jos ihmisiä voi lukea, myös ilmapiiriä voi. Ja vaikka olin humalassa, käsitin, että jotain outoa oli tapahtunut. En uskaltanut puhua mitään, koska Taylor oli kieltänyt, mutta niin kauan kuin sain painautua hänen mustiin olohousuihin ja vaaleaan t-paitaan verhottuun vartaloonsa, minä painautuisin.

Miehen käsi silitti hiuksiani ja selkääni ja sitten kuulin, kun hän kuiskasi vaimeasti:

-Mene pesulle. Minun makuuhuoneeseeni.

Irrottauduin vastahakoisesti, ja kun sen tein, polveni notkahtivat silkasta fyysisestä uupumuksesta.

-Helvetti, Taylor suhahti.

Hän nosti minut syliinsä ja kantoi minut makuuhuoneeseensa, kuin en olisi painanut mitään, ja sitten hän kävelytti minut suihkuun. Hän painoi minut seinää vasten, avasi suihkun ja sivalsi:

-Saatanan typerä kakara! Minulle on se ja sama, panetko sinä kaikkia yhtä aikaa, mutta sinä olit väsynyt jo valmiiksi. Luuletko sinä, että he olisivat tajunneet lopettaa? Koko jengi oli niin hulluna himosta, että he olisivat nussineet sinut tajuttomaksi. Ja melkein onnistuivatkin!

Suihkun alla ei haitannut, että minua itketti, sillä olin selin Tayloriin ja annoin veden kohinan peittää nikotteluni ja nyyhkytykseni. En puhunut edelleenkään mitään ja hankasin vain ihoani kaikkialta Taylorin minulle käteen painamalla palasaippualla. Tunsin miehen puristavan vettä hiuksistani, ja siinä sumuisessa, onnettomassa mielentilassani kaikki huvilassa kokemani kiertyi yhteen, ja pelkäsin äkkiä Taylorin lyövän tai tönäisevän minua kuten Claude oli tehnyt. Kyyristyin vaistomaisesti pienemmäksi ja painauduin kohti seinää.

Kuulin jotain, mutta Taylor puhui niin hiljaa, etten erottanut veden kohinalta, mitä hän sanoi. Mies tarttui minua käsivarresta ja pyöräytti minut niin, että seisoin kasvokkain häneen.

-Mitä sinä luulit? Että minä lyön? Onko joku täällä lyönyt sinua?

Miehen tummansiniset silmät näyttivät miltei mustilta ja puistin päätäni. Taylorin aikana talossa oleskellessani lähimmäs väkivaltaa oli päässyt Taylor itse, kun hän oli päivällä vihapäissään kiskaissut minut lähelleen vähemmän hellävaraisesti. Mutta se ei ollut tehnyt todella kipeää – vain yllättänyt. Claude sen sijaan oli satuttanut minua läiskimisillän ja tönimisillään. Muistin paremmin kuin hyvin, etten saanut puhua, vaikka viski kohisikin suonissani, joten seisoin kasvot toivon mukaan seesteisen näköisinä Taylorin kasvoihin nauliutuneina.

-Miksi sinä itket? Sattuuko sinuun?

En sitten ollut ilmeisesti kovin seesteisen näköinen. Ja kyllä. Minuun sattui hirvittävästi. Olin nauttinut ryhmäpanosta fyysisellä tasolla, mutta en henkisesti. Olisi ollut aivan toinen juttu, jos se olisi ollut jotain, mikä olisi tapahtunut minun ja Taylorin sopimuksesta. Olin ollut vain uhmapäissäni ja pohjattomassa surussani ylivirittynyt ja siksi fyysisesti niin valmis.

-Sano jotain!, Taylor älähti jo huolestuneen näköisenä.

Puistin taas päätäni, ja äkkiä mies näytti muistavan.

-Lila kulta. Sano jotain. Sinulla on lupa puhua. Anteeksi, että minä…kielsin sen. Minä olin…hmm…poissa tolaltani.

-Kukaan ei ole lyönyt nyt, sain soperrettua ja lisäsin sitten:

-Claude löi.

Taylor rypisti kulmiaan ja hymyili sitten julmasti.

-Yksi syy lisää olla tyytyväinen siitä, että tapoin hänet.

Nielaisin ja sanoin varmemmalla äänellä, italialainen dramaattisempi puoli esiin nousten:

-Minä tarkoitin sitä, mitä minä päivällä sanoin. Minä uhmasin sinua, koska minä pelkään sinua. En siksi, että sinä löisit minua, vaan siksi miten saat minut tuntemaan.

Taylorin silmissä kimalsi hetken jotain selittämätöntä, mutta sitten hän vastasi hiljaa:

-Se on tyttömäistä ihastusta oudossa tilanteessa. Normaalia. Mutta vain sitä. Se menee ohi.

En sanonut mitään, mutta tiesin, että Taylor oli väärässä. Olin ihastunut ennenkin. En ollut ehkä harrastanut seksiä kenenkään muun ihastukseni kanssa kuin Clauden, mutta pinnallinen ihastus, jota olin tuntenut Claudea kohtaan oli ollut aivan eri maailmasta. Ja se oli mennyt ohi. Nopeasti.

-Tule. Pojat ovat varmasti jo laittaneet sinulle vuoteen sohvalle. Voit nukkua olohuoneessa jatkossakin. Tai jos haluat, niin alakerrassa on huone, josta voi tehdä makuuhuoneen.

Mies ojensi minulle pyyhkeen ja päätin yrittää, varmaan viskin voimalla.

-Saisinko minä nukkua sinun vieressäsi?

Taylorin kasvot valahtivat jähmeiksi ja hän sanoi:

-Petos ja halveksunta. Minähän sanoin, että minä en käsittele niitä hyvin.

-Jos minä olisin tiennyt, että sinä suutut niin…sinä puhuit seksistä niin huolettomasti. Mistä minä olisin voinut tietää? Enkä minä halveksinut! Minä uhmasin ja..ja…yritin kai todistaa itselleni jotain.

Kun en tehnyt pyyhkeelläni mitään, Taylor kietoi sen ympärilleni ja kysyi vastaamatta mitään:

-Onko sinulla yöpaitaa? Alusvaatteita?

Sydämeni pusertui kipeästi kasaan pettymyksestä.

-Yläkerrassa, mutta vain alusvaatteita. Claude käski heittää tavalliset t-paidat pois.

Taylor äännähti halveksuvasti ja tarttui käteeni. Hän vei minut makuuhuoneeseen, kaiveli vaatekaappiaan hetken ja otti sitten esille valkoisen t-paidan, jonka helmassa oli tummansininen päärmäys.

-Tämä on sinulle suuri, mutta ainakin se peittää takamuksesi, kun heräät. Siltä varalta, että joku miehistä on aamulla olohuoneessa tai keittiössä.

Ojensin pyyhkeen Taylorille ja puin hänen t-paitansa päälleni. Paita oli puhdas, mutta tunsin hänen mausteisen tuoksunsa silti välittömästi ympärilläni. Se oli elämäni paras yöpaita.

-Kiitos, sanoin muodollisesti ja käännyin sitten menemään.

Menin olohuoneeseen ja totesin Taylorin olleen oikeassa. Sohvalle oli pedattu vuode, ja sänky oli hävinnyt olohuoneesta. Olin juuri aikeissa kömpiä sohvalle, kun käteeni tartuttiin takaa päin niin, että olin kirkaista yllätyksestä. Niin suureksi mieheksi Taylor kulki pelottavan hiljaa. Varmaankin ammatin opettamia tapoja. Tai edellisen ammatin, mielessäni käväisi.

Hän käänsi minut kasvokkain ja miltei täydellisessä pimeydessä hän kumartui, painoi huulensa varovaisesti huulilleni ja puristi minut hetkeksi itseään vasten. Riemu räjähti suonissani, kuin sisälleni olisi asettunut runsaudensarvi, joka puski sisääni jotain päätähuimaavan ihanaa. Täydellistä. Suustani pääsi pieni voihkaisu, joka oli niin täynnä onnea, että se tuntui värisevän koko huoneessa, ja kun huuleni raottuivat, Taylor huokaisi ja työnsi varovaisesti kielensä huulieni väliin ja siitä suuhuni.

Tarrasin miestä paidasta, upotin toisen käteni paksuihin, silkkisiin hiuksiin ja vastasin ehkä vähemmän kokeneesti mutta täydestä sydämestäni. Taylorin suu liikkui huulillani, hänen kielensä tutki suutani ja hänen hampaansa puraisivat hellästi alahuultani. Sitten hän irrottautui minusta.

-Se menee ohi, mies sanoi oudolla äänellä ja kääntyi mennäkseen.

En ollut varma, kummalle hänen sanansa oli tarkoitettu.

Kommentit (0)