PETO 4

Olin viettänyt koko loppupäivän hotellihuoneessa. Salomon oli jättänyt minut rauhaan tuhottuaan parisuhteeni ja häpäistyään minut täydellisesti. Olin käynyt suihkussa, tilannut ruokaa huonepalvelun kautta ja päättänyt, etten maksaisi siitä sentin vertaa. Kun kello tuli kymmenen illalla, mies oli käynyt huoneessani ja ilmoittanut, että minun pitäisi seuraavana päivänä olla toimistolla.

-Kun sä olet nyt ollu tuhma tyttö, sä pukeudut johonkin, mitä Sarita laittoi sulle mukaan.

En ollut vastannut. Se olisi ollut turhaa.

Sitten keksin sen. Jos lähtisin töihin niin aikaisin, että Salomon ei sitä huomaisi, voisin pukeutua ihan mihin halusin – ainakin yhden päivän verran. En halunnut ajatella sitä, mihin temppuni johtaisi, ja miksi ihmeessä halusin kokeilla onneani. Laitoin vain kellon soittamaan viideltä ja kun heräsin, mieleni oli huomattavasti pirteämpi.

Uhmakkaasti puin ylleni konservatiivisimmat vaatteet, mitä minulla oli mukanani: mustat pitkät housut ja pitkähihaisen kuparinpunaisen paitapuseron. Puoli kuudelta tilasin taksin ja lähdin matkaan. Meille oli varattu neuvotteluhuone, jossa voisimme työskennellä sen aikaa, kun olisimme Tampereella. Asetuin yhteen neuvotteluhuoneen tuoleista tyytyväisenä itseeni. Ehdin vastata lukuisiin sähköposteihin ja valmistautua puolen päivän palaveriimme, kun Salomon marssi huoneeseen kahdeksan aikoihin.

Mies näytti siltä, että hän voisi raadella minut kuin leijona. Hänen siniset silmänsä muistuttivat hitsausliekin tulta ja hänen kasvonsa olivat valkoisemmat kuin normaalisti. Raivosta, oli nopea arvioni. Yritin kohdata miehen katseen mahdollisimman viattomasti, vaikka tiesin, ettei hän nielisi minkäänlaista selitystä.

– Luuletko sä, että tää sun temppus toimii toisen kerran?, Salomon sanoi heti sisään astuttuaan hyväilevällä äänellä, joka oli räikeässä ristiriidassa hänen ilmeensä kanssa.

– Aivan sama, minä vastasin. Yllätin itsenikin tyyneltä kuulostavalla äänelläni ja jatkoin samaan sävyyn:

-Huomenna mä tuun tänne vaikka kolmelta aamulla, että mun ei tartte näyttää huoralta koko Tampereen toimiston silmissä.

-Älä unta näe, Salomon vastasi yhteenpuristettujen hampaidensa välistä ja istuutui minua vastapäätä pitkän neuvottelupöydän ääreen.

-Mä nukun tästä lähtien sun kanssa. Mulla on keinoja pitää sut kurissa. Ellet sä halua sittenkin ottaa potkut, mies jatkoi pehmentäen ääntään entisestään.

Minusta tuntui kuin Salomon olisi valuttanut päälleni lämmintä suklaakastiketta. Niskahiukseni nousivat pystyyn ja rintani kiristyivät ja annoin katseeni vaeltaa Salomonin leveillä hartioilla, tummilla, hiukan kihartuvilla hiuksilla ja miehekkäillä piirteillä. Olin tiennyt, että olisin pulassa, mutta toisaalta ajatus siitä, että Salomon nukkuisi kanssani tuntui luvattoman hyvältä. Se tuntui niin hyvältä, että unohdin koko vaateongelman.

– Ehkä mä en lähde hotelliin ollenkaan, haastoin miehen silmät kirkkaina.

– Täällä on kahvia, mehua ja välipala-automaatti. Ja vessa, missä siistiytyä. Mä pystyn selviytymään täällä ilman ongelmia, heläytyin Salomonille.

Salomonin kulmat vetäytyivät kurttuun, mutta olisin voinut vaikka vannoa, että hänen suupieliään nyki nauru.

-Miksi sä et halua pukeutua seksikkäästi?, hän sitten kysyi.

– Tää on työpaikka eikä mikään lihatiski, vastasin itsevarmemmin kuin mitä tunsin olevani.

Salomonin pehmentynyt ilme teki sisuskaluilleni outoja asioita.

-Mä piiskaan sua tänä iltana.

Kohautin olkapäitäni.

Surprise, vastasin nenä pystyssä.

-Sä taidat tykätä siitä, Salomon sanoi venytellen, silmäluomet raskaina ja aivan liian valloittava hymy huulillaan.

Vatsassani muljahti. Käänsin katseeni tietokoneeseeni ja olin tekevinäni töitä. Salomon ei häiriintynyt tippaakaan, vaan jatkoi kaikessa rauhassa juttujaan.

-Mä luulen, että mä en oo koskaan tullu niin kovaa kuin eilen. Se sun Sampo teki asiat tosi helpoiksi. Ja sä. Miten sä huusit ja läähätit ja laukesit…samalla kun sun pitkäaikainen poikaystävä kuunteli vierestä. Sä nautit siitä kaikesta. Sä nautit, kun mä sidoin sut ja nussin sua sun poikaystävän kuullen. Ootko sä likainen pikku lutka, neiti Castrén?

Salomonin kevyesti lausutut rivot sanat kiihottivat minua käsittämättömällä tavalla. Jalkovälissäni supisteli ja  tunsin kuinka kuuma kosteus alkoi levitä sinne. Minä olin likainen pikku lutka. Salomonin likainen pikku lutka, joka etsi tahallaan vaikeuksia kiusatakseen miestä. En kuitenkaan myöntänyt mitään tällaista Salomonille.

-Meillä on kohta palaveri, sanoin niin viileästi kuin osasin. – Kello on kohta yhdeksän.

Salomon ei vastannut. Hän nousi pöydän äärestä ja kiersi minun puolelleni. Hän istahti pöydän reunalle viereeni ja minä yritin olla kuin en olisi huomannut mitään. En hänen tuoksuaan, en hänen vartaloaan, en hänen vaarallisena hehkuvaa katsettaan.

-Lemmikki, Salomon sanoi hiljaa.

Hakkasin konetta vapisevin sormin ja yritin vastata henkilöstöetuja koskevaan sähköpostiin, joka oli juuri kilahtanut postiini. En kääntänyt päätäni heti.

Kuulin raskaan henkäyksen ja Salomonin varoittavan, matalan äänen toistavan:

-Lemmikki.

Vedin henkeä ja nostin katseeni mieheen.

-Se on joo naisen nimi, mutta mä en tunne täällä ketään sen nimistä, vastasin niin nenäkkäästi kuin pystyin.

Salomonin silmät muistuttivat synkän sinisiä myrskypilviä. Hän tarttui minua olkapäästä ja kuin olisin ollut räsynukke, hän nosti minut seisomaan. Himo ja pelko kiertyivät sisälläni samanlaiseksi viidakoksi kuin aiemminkin. En ymmärtänyt itseäni, mutta en halunnut antaa periksi. Salomon silmäili minua päästä varpaisiin.

-Luuletko sä, että sä oot tässä nyt voitolla, lemmikki?

Henkäisin ääneen ja värähdin, kun mies silitti kaulani herkkää ihoa sormellaan.

-Meillä on ihan just kohta palaveri…, aloitin vapisevalla äänellä.

-Niin kauan kuin mä päätän, että meillä on palaveri. Mä voin peruuttaa sen milloin vain. Tai sit mä en peruuta. Jos joku tulee ajoissa, se näkee…

Salomonin sanat putoilivat ilmaan ja väistyivät monimerkityksisinä. Mies napitti paitani auki kuin meillä olisi ollut kaikki maailman aika. Hänen silmänsä putosivat rinnoilleni, joita peitti ohut kermanvärinen pitsi ja hän siirsi rintaliivien kupit sivuun, jotta pystyi hieromaan peukaloillaan tiukkoina nuppuina törröttäviä rinnankärkiä. Päästin onnellisen inahduksen ja painauduin lujemmin Salomonia vasten.

-Just noin. Tuntuuko hyvältä, lemmikki?

-Tuntuu, herra, vastasin ja painoin lantiotani kiinni mieheen samalla kun puristin hänen tukkaansa nyrkkeihini.

Salomon irrotti otteensa hetkeksi, mutta sitten tunsin hänen sormensa taas rinnoillani ja äkkiä kylmän metallin ja tiukan puristuksen. Katsoin alaspäin ja näin, että Salomon oli kiinnittänyt rintoihini jonkinlaiset nipistimet. Hän veti rintaliivit taas päälleni samoin kuin paidan. Sitten hän veti housujeni vetoketjun alas ja pudotti ne nilkkoihini.

-Rangaistukseksi karkaamisestaan lemmikki pitää näitä koko päivän, Salomon totesi ja polvistui eteeni.

Hän nykäisi pikkuhousuni pois ja tunsin, kuinka turposin ja kostuin entistä enemmän. Miehen kädet tarttuivat reisiini.

-Avaa reidet, hän sanoi lyhyesti, käskevällä samettisella äänellään.

Minä tein työtä käskettyä. Salomon painoi yhden sormen vakooni ja minä hengähdin ja purin huulta.

-Lemmikki, sä olet ihan märkä. Taas.

Seisoin paikallani polvet vapisten ja huohottaen, kun miehen kieli nuoli klitoristani ja hänen sormensa työntyi hetkeksi sisääni.

-Mä laitan sut vähän kärsimään täältäkin, Salomon sanoi.

Hän levitti häpyhuuliani ja kiljaisin, kun klitorikseeni kiinnittyi jotain, joka puristi sitä tuskallisen lujaa. Silmissäni sumeni tunteiden sekamelskasta, enkä osannut sanoa yhtään mitään. Salomon työnsi minut pöytää vasten.

-Noin. Nyt sä vielä saat tän tapin tohon pieneen peräreikään ja sä oot valmis. Mä odotan innolla, kun mä saan kattoa miten mun lemmikki kiemurtelee kiimasta ja kivusta. Koko päivän.

Salomon näytti minulle metallista tehtyä tappia ja uitti sitä hetken jalkovälissäni. Sitten hän alkoi työntää tappia peräreikääni. Se oli ensimmänen kerta, kun sinne meni jotain suurempaa kuin sormi. Ja Salomonin sormikin oli ollut ensimmäinen. Jännityin vaistomaisesti, mutta Salomon ei antanut periksi.

Siinä samassa kuulin meteliä käytävältä.

-Salomon, minä hengähdin paniikissa.

Salomonia ei näyttänyt kiinnostavan. Hän työnsi tapin paikoilleen, nosti minut seisomaan ja veti housuni ylös juuri kun kaksi palaveriin osallistuvaa nuorta osastopäällikköä tuli sisään. Lehahdin tuskallisen punaiseksi, mutta Salomon veti housujeni vetoketjun kiinni kaikessa rauhassa ja suoristi paitaani ennen kuin päästi minut istumaan.

Miehet, jotka esittäytyivät Hannuksi ja Iivoksi näyttivät hämmentyneiltä ja uteliailta yhtä aikaa.

-Tervetuloa, Salomon sanoi ja käveli muina miehinä kättelemään.

Raakuin oman tervehdykseni ja sävähdin, kun istuin alas. Klitorikseni oli kuin tulessa, peräaukkoni tuntui täydeltä ja venytetyltä ja rintani olivat kivikovat ja kiihottuneet. Kidutetuista erogeenisista pisteistä lähti sähköisiä virtoja kaikkialle vartalooni ja minusta tuntui, etten tiennyt kumpi oli pahempaa: pysyä paikoillaan vai liikuttaa itseäni niin että kiihottuisin entisestään. Väkeä alkoi valua paikalle ja kun Tampereen aluepäällikkö saapui ja käynnisti koneensa, valoja himmennettiin ja huokaisin helpotuksesta. Saisin hengähtää hetken.

Paitsi että en saanut. Salomon oli ottanut paikan vierestäni ja kun PowerPoint-esitys valaisi seinän, hänen kätensä pujahti housujeni alle. Jäykistyin kaikkialta. Miehen sormet etenivät häpykummulleni ja siitä kireäksi ja suureksi paisuneelle klitorikselleni. Suustani karkasi pieni voihkaisu, jonka yritin peittää yskäisyksi, kun pari silmäparia kääntyi nopeasti minuun päin.

Salomon painoi sormiaan minua vasten kevyesti, melkein hellästi ja siveli hetken märkiä poimujani. Siihen kaikkeen kului todennäköisesti vähemmän kuin 30 sekuntia. Orgasmi kasautui sisälleni ja ajoi ylitseni nopeammin kuin formula-auto. Vedin henkeä kiivaasti ja tuskallisesti, mutta onneksi käynnissä oli kovaääninen keskustelu. Purin huultani ja painauduin Salomonin sormia vasten, varoen päästämästä enempää ääniä. Koko jalkovälini sykki klitoriksesta peräaukkooni ja luulin pyörtyväni pidätetyistä voihkaisuista ja siitä,että kielsin vartaloani liikkumasta Salomonin sormia vasten siten kuin se olisi halunnut.

Salomon otti kätensä pois hetken kuluttua ja kommentoi keskustelun väliin, aivan kuin hän olisi ollut täysin keskittynyt keksejä valmistavan tehtaan suunnitteilla olevan uuden linjaston yksityiskohtiin. Katsoin häntä osin epäuskoisesti, osin raukean tyytyväisesti. Kun mies oli sanonut sanottavansa ja joku toinen otti puheenvuoron, hän nosti märkinä kiiltelevät sormensa huulilleen ja nuoli. Värähdin himosta. Halusin Salomonin sisääni heti paikalla, enkä välittänyt hittojakaan, mitä minun pitäisi pukea päälleni huomenna tai miten hän rankaisisi minua tänään.

Tunnit matelivat ja kun lounasaika koitti, olisin voinut itkeä helpotuksesta. Keinutin itseäni tuolia vasten ja katsoin Salomonin läppärin näppäimistöllä lepääviä käsiä. Olin juuri aikeissa kerjätä, kun Salomon kääntyi ja otti kiinni rinnalleni putoavasta letistä. Hänen silmänsä kipunoivat tyytyväisinä, kun hän katsoi anovaa ilmettäni.

– Sähän oot kuin kissa kuumalla katolla, mies hyrisi minulle valheellisen myötätuntoisesti ja nykäisi lettiäni.

Salomon nousi ja ohjasi minut ikkunan ääreen irrottamatta otettaan tukastani ja painoi minut rinta ja vatsa vasten ikkunaa. Minä en yrittänytkään vastustella.

-Onko sulla ollu hankala aamu, lemmikki?, Salomon kehräsi korvaani samalla, kun tunsin hänen alkavan riisua paitaani ja rintaliivejäni takaapäin.

Hieroin itseäni Salomonin käsiä vasten. En jaksanut piitata siitä, että seisoin ikkunassa kaiken kansan ihmeteltävänä  rinnat paljaina. Tosin olimme kolmannessa kerroksessa, mutta jos joku kohottaisi katseensa…Salomonin sormet siirtyivät vyötärölleni ja hän riisui myös housuni ja alushousuni.

-Mä oon ajatellu sun märkänä vuotavaa pillua koko aamun, Salomon jatkoi odottamatta vastausta. -Mä melkein ajoin ton porukan ulos täältä jo tunti sitten, hän jatkoi ja painoi kätensä pakaroilleni niin, että anustappini upposi entistä syvemmälle. Hänen toinen kätensä kiertyi etupuolelleni ja hyväili vähän aikaa vatsaani, ennen kuin siirtyi jalkoväliini.

-Herra, minä sain sanotuksi tummalla, matalalla äänellä, yrittäen saada kiinni eräästä tärkeästä tosiasiasta.

-Niin, lemmikki?, mies mutisi ja painoi suunsa olkapäälleni ja puraisi.

-Joku voi tulla, ähkäisin ja painoin takamustani kiinni miehen lantioon.

-Mä otan sen riskin, Salomon sanoi.

Kuulin takaani vyönsoljen kilahduksen ja vetoketjun äänen, kun Salomon avasi housunsa. Hän nykäisi lantiotani taaksepäin ja painoi minua toisella kämmenellään selästä niin, että painauduin entistä tiiviimmin kylmää ikkunaa vasten.

Salomon tunkeutui sisääni yhdellä sulavalla työnnöllä ja täytti minut juuri sieltä, mistä vartaloani särki eniten, juuri niin äärimmilleen kuin muistinkin. Loputkin tietoiset ajatukseni haihtuivat ja tunsin vain, kuinka kehoni toivotti miehen tervetulleeksi. Olin hirvittävän märkä ja turpea ja vaikersin ihanasta paineen tunnusta.

Yritin liikuttaa lanteitani ja vääntelehtiä, mutta Salomon piti minua paikoillaan ja alkoi naida minua nopein, kiihkein vedoin.

-Sä helvetin kiusanhenki, Salomon mutisi hiuksiini. -Koko huone on kattonu sun kiimaista kiemurtelua koko aamun. Ne haluis  taatusti kaikki panna tätä tiukkaa, märkää koloa.

Huokaukseni muuttuivat äänekkäiksi voihkauksiksi. Kun Salomon nussi minua, hän löi samalla lanteitaan takapuoltani vasten ja tunsin, kuinka anustappi liikkui sisälläni miehen kovaa kalua vasten, samaan tahtiin. Klitorikseni paisui entisestään, kun Salomon painoi kätensä märkien häpyhuulieni päälle ja kiihdytti tahtiaan.

-Voi luoja, voi luoja…, huohotin kerta toisensa jälkeen ja tunsin polttavan värinän alkavan kasvaa sisälläni.

-Melkein oikein, Salomon kuiskasi korvaani ja pysähtyi hetkeksi. -Mä oon sun herra.

-Ole kiltti. Herra, ota mut, anelin hengitys rahisten ja työnsin takapuoltani tiiviimmin miestä vasten.

Salomon alkoi naida entistä kovempaa. Hän puristi toisen rintani kouraansa ja nosti takapuoltani vielä parempaan kulmaan, niin että hän pääsi entistä syvemmälle. Pääni pimeni täydellisesti ja muutuin pelkäksi kiljahtelevaksi ja huohottavaksi lihaksi miehen kullin ympärillä. Orgasmini oli väkivaltainen ja eläimellinen. Se repi minua niin perusteellisesti, että tuntui kuin olisin romahtanut sisältä päin palasiksi. Tempaisin Salomonin mukanani ja kuulin, kuinka hän kirosi ja päästi karhean valituksen ennen kuin puri niskaani niin, että nytkähdin jälkijäristyksissäni ja tiesin että siinä olisi huomenna mustelma.

Salomonin vartalo työnsi minua edelleen ikkunaa vasten, mutta hän irrotti kätensä minusta ja painoi sormensa ikkunaa vasten omien kämmenteni viereen.

-Nyt me voidaan lähteä lounaalle, mies sanoi käheästi ja nappasi kiinni korvalehdestäni.

-Mun pitää käydä vessassa, henkäisin, pystymättä keskittymään edes kiinnijäämisen pelkoon, kun Salomon oli niin lähellä.

-Käy vaan, mutta sä et saa pestä itteäs. Tai ottaa leluja pois. Mä teen sen. Sitten kun me ollaan takasin hotellilla.

-Hyvä on, herra, vastasin tottelevaisesti.

Se alkoi tulla suustani jo automaattisesti. Herra.

Kommentit (0)