Uutisia ja LYHYET LIKAISET 2

Moi!

Tälläsin kotisivuilleni postauksen, jolla tiedotan kahden aiemmin käyttämäni verkkokaupan yhdistämisestä. Olen käyttänyt minunlaiselleni pienyrittäjälle sopivaa Holvia lukujen myymiseen, ja koska keksin kätevän keinon yhdistää Holvissa olevat tuotteet kotisivuilleni, en tarvitse suuria muutoksia, vaikka siirrynkin yhden kaupan malliin. Tämä ei vaikeuta kaupankäyntiä asiakkaan näkökulmastakaan, joten luulen, ettei tämä paljon näy muutoin kuin yhtenä ylimääräisenä klikkauksena.

Yleisen tiedottelun lisäksi todettakoon täällä Lilyssä, että Kartanon uudessa luvussa häähulinaan saapuu menestynyt suomalainen hevirokkari (Ah, luulen, että Juhani saa vielä oman tarinansa, kun minua on jäänyt vähän harmittamaan, että työnsin Vilhelmin sivuun Tähdessä, vaikka Duncankin oli muusikko). Inkeri on useasta eri syystä vereslihalla Ilkan ansiosta ja Samulin veljenä Juhani saa pian tietää, että Inkeri osaa olla tuhma, tuhma tyttö. 😀

Sitä en nyt aivan vielä ole päättänyt, kuinka pitkälle asiat Juhanin ja Inkerin välillä etenevät, sillä tarinoiden kiemurat ovat minulle usein itsellenikin yllätys, mutta se nähdään sitten, kun yhdeksäs luku on lopussa tai kymmenes alussa.

Joka tapauksessa uusi pätkä Lyhyttä, likaistakin tarinaa on luvassa. Linkin takaa löytyy pääsy tiedotteeseen, jonka lopusta puolestaaan löytää tiensä Opettajan ensimmäiseen ja toiseen osaan – täytyyhän sitä jotain rietasta tarjota näin vapun alla!

Toivotaan, että aurinko paistaa taas. Joskus.

t. Lilith

Verkkokauppojen yhdistämisestä & Lyhyet likaiset: Opettaja 2

 

Kommentit (0)