Hopeaa hipiälle

Hopeaa hipiälle kirjaimellisesti tarjoilee Glamglow Gravitymud(TM) Firming treatment. Naamio lupailee muokata kasvojenpiirteitä, napakoittaa ihoa ja palauttaa nuoren ihon hehkun. Ou Jes, kyllä kiitos! 

img_20181204_222725_619_0.jpg

Naamiota kannattaa levittää paksulti välttäen hiusrajaa ja kulmakarvoja. (Allekirjoittanut ei näin tehnyt.) Itse levitin naamion melko ohuelti ja osittain kulmakarvoihin. Vaikutusaika naamion kuivumisesta riippuen 20-30min itsellä naamio vaikutti n.30min. Naamion kuivuttua sen pitäisi irrota yhtenä kappaleena, melko hyvin irtosi omakin vaikka kerros olisi saanut olla hieman tujumpi. Ihanan joustava koostumus ja väri oli niin ihana että olisin voinut hopeisella hipiälläni viihtyä pidempäänkin. 

Kenelle mä suosittelisin tätä naamiota, ehdottomasti kaikille esim. Ennen pikkujouluja tai uudenvuoden partyja. Mikään kosteuspommi tämä ei ole, muttei niin lupaakaan joten jos iho kaipaa heleyttä ja napakkaa tuntua niin ehdottomasti kannattaa laittaa hankintalistalle. 

Tämä minituubi (15g) joka itselläni on tuli Lookfantasticin joulukalenterista luukusta numero neljä. (Olen itse ostanut kalenterin, kirjoitan tuotteesta täysin oman arvion.) 

Esme

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *