Kulmakynä lempparit

Kulmat, ne jotka luo katseeseen eloa ja oikein muotoiltuna/meikattuna vaikuttaa ilmeeseen vahvasti. Suosittelisinkin meikkaamista aloittavalle nuorelle käyntiä kosmetologilla, joka neuvoo miten kulmat tulisi muotoilla ja tekee sinne hyvän pohjan, joten hajakarvoja on sitten helpompi kotona nyppiä. Markkinoilta löytyy jokaiseen lähtöön kulmatuotteita on tussia, kynää, geeliä ja puuteerimaisia kulmavärejä. Oikean sävyinen luomiväri käy myös vallan hyvin kulmien meikkaamiseen. img_20181206_172451_841_0.jpg

Omat lempparit on Benefitin Goof proof brown pencil ja uusin tuttavuus heittämällä kärkeen BBB londonin ultra slim brown definer. (Paljastui Look fantasticin joulukalenterin luukusta numero viisi.) Tuotteen valinnassa olisi syytä kiinnittää väriin ja välineeseen. Itse tykkään täyttää kulmista vain niistä puuttuvat karvat, mun kulmissa on myös erään kosmetologin tekemiä microblanding ”karvoja”. 

img_20181206_171931.jpg(Alhaalla Benefit)

Benefit kulmakynässä on timantinmuotoinen kärki jolla pystyy tekemään ohuempia viivoja ja värittämään isompia aloja. BBB londonin kynässä on kapea pyöreä kärki ja täydellinen sävy, kynä liikkuu iholla hyvin ja sillä pystyy tekemään tosi luonnollista ohutta jälkeä. Tämä tuote tulee varmasti vilahtamaan tutorialeissa. 

Molemmat kynät löytyvät ainakin Look Fantasticilta hintaa tais olla n.15€ mun oma Benefitin kynä on minikoko Sephoralta.

Millä te tykkäätte meikata kulmat? Käyttekö kosmetologilla muotoilemassa kulmia?

Esme testaa 🙂

Ps. Instagramista löytyy esmetestaa ota seurantaa tulossa kivoja testauksia, joista teen yhteenvetoa blogiin myöhemmin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *