Jotkut vaan on blondimpia kun toiset

Etkaisäänymuavarte

Tuossa joku vuosi pari sitten oli monessakin blogissa menossa projekti "oman hiusvärin kasvatus". Silloin aattelin että eieiei, mää haluan olla blondi, mutta lopulta median paineet ja blogipaineet ja äääh-oon-ihan-purkkiblondiyäk-paineet saivat kasvattamaan oman värin. Mutta niin, mun väripä ei ole oikein hyvä. Mulla on tosi vaaleat kulmakarvat ja ilmeisesti hyvinkin tumma oma tukanväri. Näytän ihan kummitukselta jos en joka aamu värkkää kulmia tai värjää niitä tummiksi säännöllisesti. Ja noh, kun mää en muista enkä jaksa, ja sitten huhuilen tuolla pitkin kyliä ilman kulmakarvoja (melkein). Olishan se kiva tykätä oman värisistä hiuksista, mutta kun en vaan tykkää. Onneksi on keksitty kampaamot ja hiusvärit, ja otinkin eilen suunnan kohti Studio Loistoa Tampereella. On muuten erinomaisen kiva putiikki, silläpä tässä mainostan. Mutta ette varaa kaikkia Jarnon aikoja, että mäkin pääsen aina tarvittaessa sitten parturiin.

Kuvistakin huomaa miten noi kulmakarvat ei ees näy ensin ja sitten taas kuin ihmeen kaupalla ne ilmaantuvat esille. Taikuutta! Mutta niin. Onpas kiva taas olla blondi!

Kommentit

Juu, se on kumma, että vaikka nuoruuden aito blondius muuttuu ikäväksi tummaksi maantienväriksi ne kulmakarvat pysyy ihan yhtä blondeina; sais mennä toisinpäin!

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ja siis mulla on noissa kuvissa värjätyt kulmat :D Edellispäivänä värjäsin...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi kiva tukka, hyvin pukee sua!

Kommentoi