This is a journey

Käsi ylös kaikki te, jotka olette koukussa Suurimpaan Pudottajaan? _o/

Sitten käsi ylös te, jotka ette yhtään tykkää ysikauden Melissasta ja Lancesta? _o/

Oon saattanut hieman jäädä koukkuun, mutta ehkä tämä ei ole vaarallista. Olen oppinut nimittäin kaikenlaista hyödyllistä:

 • Ruoasta saa kaloreita. Paskasta ruokavaliosta saa huonoja ja hyvästä hyviä.
 • Avocadot ovat hyviä, ihan mihin vaan.
 • Kiireisen ihmisen kannattaa tehdä isompi erä ruokaa ja sitten pussittaa se Ziplock(tm) -pusseihin. Kas tällä tavoin on helppoa ja kätevää ottaa vain eväät mukaan sitten jääkaapista.
 • Ziplock(tm)-pussin päälle voi kirjoittaa! Tussilla! Esimerkiksi mitä pussissa on (jos ei näe siitä pussin läpi) tai kalorimäärät tai vaikka jonkun kivan viestin "älä vie mun eväitä".
 • Laihdutus ei ole laihdutusta, vaan matka.
 • Salilla saa parhaat tulokset kun huutaa ja oksentaa.
 • Jillian on ihana. Ja Bob on ihan kiva. Voisiko Jillian tulla huutamaan mulle joskus salille?
 • Mitä enemmän itkee välihaastatteluissa, sitä enemmän laihtuu. Johtopäätös: tarvitsen lisää välihaastatteluita ja itkemistä, muuten ei paino putoa.
 • Jenny-O (miten se sitten kirjoitetaankin) eli zennyou-kalkkuna on hyvää koska siinä ei ole rasvaa. Muissa kalkkunoissa vissiin on.
 • Jos tekee mieli suklaakakkua, pitää ottaa purkkaa. Koska Wringleys Fruit Gum (sinne päin) sisältää vain 5 kaloria ja on siten ihan sama kuin suklaakakku!
 • Aina voi vähän olla lisää matkalla ja sitten itkeä päälle.

Miksi näitä ei ole DVDllä? 

Luultavasti oon katsonut kyseistä sarjaa ihan liikaa, sillä oon alkanut liikuttua niiden välihaastatteluiden aikana. Lisäksi ihailen niitä ihmisiä ihan älyttömästi, ne tekevät aivan hulluna töitä. Huhhuh.

Kommentit

Elämä Pelissä

Nostan käden ylös! Suurin pudottaja on niin loistava. Itse naureskelen joka jaksossa näille "piilomainoksille", kuten extra sugar free purkka, jossa vain 5 kaloria ;) Mutta muuten on kyllä ihana sarja. En tiedä mitä teen kun tämä kausi loppuu...

Hear Hear!

Käsi ylhäällä!  Itseasiassa olen niin koukussa, että katson sitä Amerikan tahdissa.  Oooo, teillä muilla on vielä paljon uutta edessä.

Oppiihan tuosta kaikkea uutta, mutta haluaisin joskus kuulla esim. trainereilta, mitä haittoja siitä hurjasta liikuntamäärästä voi olla ja miten kilpailijat sadaan palautumaan siitä.

Itseä myös ihmetyttää, että miksi joillekin ei vain tunnu menevän edes paerusasiat päähän. Kun niille järkätään niitä tietokilpailuja ruuan ravitnoaineista, niin siellä on aina ainakin pari vatipäätä, jotka on tainnut thedä niillä oppitunneilla jotain ihan muuta. Siis miten voi ajatella, että riisissä on enemmän proteiinia kuin kananmunissa?

Mutta on myös aika lohdullista nähdä, että myös ne hiirveässä räkissä ja herkuista eristettynä olevat kilpailijat voivat olla laihtumatta välillä ollenkaan. Siitä näkee, että "kuluta enemmän kuin syöt"-jankkaaus ei todellkaan pidä aina paikkaansa.

sanumaria

Whatsername: piilomainokset on parhautta :D 

kiisa: no siis kun ne tyypit eivät vaan tiiä. ei se ole vatipäisyyttä tai tyhmyyttä, vaan tietämättömyyttä. 

tiiti
ite puin

Parhaussarja, indeed! Mää olen aatellut, että alkaisin ottamaan omaankin arkeen noita piilomainoksia, tulisi sellaista viihdeteollisuuden hohtoa tähänkin elämiseen. Sanon vaikka ruokaa tehdessä, että "Tiesitkö, että tässä Atrian Paistijauhelihassa on runsaasti proteiinia, joka tekee siitä erinomaisen kaikkeen painonhallintatarpeeseen". Ja sitten näytän sitä pakettia mielikuvituskameralle ja hymyilen. Toivoisin myös, että elämässäni olisi enemmän mustavalkoisia ja runsaasti hidastuskuvia sisältäviä montaaseja mullistavista tapahtumista, kuten siitä, että kävelen portaat tai hyppään kynnykselle. Olisin kyllä valmis itkemään näiden jälkeen, jos se olisi tarpeen.

Anttu (Ei varmistettu)

_o/ Koukutuin sarjaan ekan kerran tänä kesänä! Ja ai että otti pattiin kun Melissa pääsi farmille takaisin, argh!! Ja nuo piilomainokset on niiiin läpinäkyviä! :D Ja Subway ei varmaan myöskään sponsoroi ohjelmaa? "Oho, lounaat unohtui, onneksi kulman takana on Subway, josta saa hyvää pikaruokaa kevyesti ja helposti!"

sanumaria

Se oli NIIN ärsyttävää kun Melissa tuli takaisin. Miten joku ihminen voikin riipiä niin pahasti :D

Hear Hear!

Sanumaria, niinpä. Mutta kun yleensä noissa tietokisavaiheissa ollaan jo niin pitkällä, että niille on paukutettu ravintotoetoutta jo viikkoja. Että ainakin teoriassa niiden pitäisi hallit jo perusasiat. 

Tai sitten katsojien vain annetaan ymmärtää, että niitä myös koulutetaan parempiin elämäntapoihin, vaikka todellisuudessa niilel ehkä annetaan vain valmiit ateriat treenaamisen lisäksi. Who knows.

SuviH (Ei varmistettu)

Ahhhahaahahahaha :D Aivan loistava postaus... Enkä mitenkään suostu myöntään että mulla (ja Harrilla) olis mitään tekemistä sun Biggest Looser -faniuden kanssa ;-)

Joo tosiaan se Subway unohtu ;-( Jos sieltä sämpylän välistä ottaa ne täytteet (siis sen sämpylän pehmeämmän osan), niin kasviksia ja muita aineita mahtuu sitten enemmän. Nih.
Ja hei, muistathan suodattaa vetesi Britalla (surullista myöntää että meillä on sellainen, toim. huom. se oli kyllä meillä jo ennen sarjaa).

Makella on lisäksi Biggest Loser huppari <3 Ostin sen sille NBC:n liikkeestä Nykistä. Musta tietysti. On alkanu vähän harmittaan etten ostanu itelleni sellaista.

Vierailija (Ei varmistettu)

No siis suurin luuseri on ehkä paras sarja mitä televisiosta on ikinä tullu. Onnistuin koukuttamaan itteni tähän niin pahasti, että sairaalaakin oli pakko ottaa läppäri (ja nettitikku) että pysty kattomaan kerralla vaikka useamman jakson katsomosta!

Melissa on ällö joo, mut ehkä eniten veren kiehautti vihreä joukkue kokonaisuudessaan, hyh hyh. Ärsyttäviä akkoja.

Mut miks Bob ei voi reenauttaa noita plösöjä ilman paitaa, kysyn vaan häh?

Täällä on käsi ylhäällä myös! :D Punainen joukkue sai näkemään punaista, mutta kyllä sen vihreänkin joukkueen mimmit oli aika tapauksia 0.o

Ja joo, Bobilta paita pois ;P

sanumaria

Eeva, niille hoetaan kaikissa Subwayjaksoissa että veggiedelight on se ainoa oikea :D

Hear Hear!

Mut Subway-leipn kehotetaan ottamaan myös munanvalkuaisia! Niitä ei taida Suomesta saadakaan.

Mua henk. koht. ärsyttää eniten (koska sitähän tässä kysyttiin..) toi "matka"-sanan käyttö puhuttaessa jostain ihan muusta!  "TÄmä on ollut upea matka, eikä se ole edes ohi vielä" -tyypit: TE  OLETTE SIELLÄ SAMASSA PAIKASSA KUIN AINA ENNENKIN! 

sanumaria

Ahahaha :D AIVAN! EI SE OLE MATKA JOS EI SIIRRY JOHONKIN!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei tarvitse DVDitä kun on tämä: http://watchseries.eu/serie/the_biggest_loser

_o/_o/_o/_o/_o/_o/_o/_o/_o/_o/ :)

Kommentoi