Maalla on mukavata. Ja hyttysiä. Ja kärpäsiä.

Nyt kyllä on kelit hellineet aurinkokaupungissa lomailijoita. Tänäänkin kellotettiin yli 30 asteen lämmöt. Harmi sinäänsä toisaalta, koska rimpulat on melkeen pakko pitää sisällä kun on vaan liian kuuma. Iltasella kyllä uhmattiin kuumaa ja lähettiin silti kävelylle. 

Reissussa piti tietty käydä moikkaamassa Salea ja ottaa selfie (vaunufie?) Salen kesämökkitien nurkalla. Nohevasti kun pakkasin kamoja tänne mukaan, en tietenkään muistanut ottaa matkaan mitään kävelylenkeille sopivia kenkiä. Mies periaatteessa voisi postittaa tossut tänne, mutta miksi nähdä se vaiva, kun on olemassa Lidl. Hain sieltä 15€ tossut ja nyt kelpaa lenkkeillä! Ai että :D 

Jotenkin vaan tässä tuntuu että on ylittänyt jonkun rajan kun käy shoppaamassa vaatteita ja kenkiä kaupassa, jonka mieltää täysin ruokakaupaksi. Seuraavaksi sitten Siwasta mekko juhliin?

Mutta kivan väriset ovat ja mukavat jalassa, joten olisi sen 15€ varmaan huonomminkin voinut sijoittaa.

 

Maalla on mukavaa ja nättiä! Vaikka nää kärrylenkit onkin hikisiä ja käy treenistä (tulkaa testaan paljonko noi vankkurit painaa ylämäessä), ette kuulkaa kyllä usko kuinka paljon tekee mieli salille ja jumpalle. Oon tutkaillut mun treenipäiväkirjoja ja suunnitellut jo salitreenin, ja kävin jopa katsomassa mitä kaikkea jumppaa mää voisin harrastaa syksyllä. Ootan ihan into piukassa että pääsen tekemään jotain! Ei sillä että etteikö kävely olisi myöskin jotain, mutta mää haluan enemmän! Haluan penkata yli 60kg ja haluan kyykätä kolminumeroisia lukuja ja haluan joogata ja haluan vähän tanssia ja ties mitä. Mutta kattotaan sitte syksyllä mitä ehtii tehdä :) Oon vähän haaveillut painonnostokurssista (vaikka en pääse yli siitä ajatuksesta että siellä on ohjattua syömistä ja laji ei sovi painonpudottajalle, eheheh), säännöllisestä joogasta ja juoksulenkeistä. 

Muita syksyn liikuntalukkareita jo syynääviä? Nimim. oonko ainoo?

Kommentit

Sanph
Sanph

Meitsi osti Lidlistä bikinit hintaan 7€. Ja ne on huiput!

sanumaria

What, onks siellä biksujakin :D Mä ostin siis myös sortsit mutta ne on sellaset "käytän kun kukaan ei nää" sortsit. Kun ei pääs sovittelee niin on vähän huono.

Sanph
Sanph

No siis joo, what!! Enpä olis uskonut, ja ettäpä vielä sellaisia, joita voi käyttää julkisillakin paikoilla ;)

Maisteri (Ei varmistettu)

Mä heräteostin täältä Targetista (paikallinen Prisma) vaipanhakureissulla ihan pätevän kevättakin, mutta kyllä siinäkin kieltämättä oli sellanen epätodellinen olo kun samassa kärryssä oli ne vaipat ja sampoota ja sit se takki :D Noi kengät on just hyvännäköset ja varmaan tuli halvemmaks kuin kenkien postitus.

Ja hei sano Salelle terkkuja jos vielä toisenkin kerran siellä käyt!

sanumaria

Yllättävän hyvät tossut kyl 15€ tossuiksi, pitäisköhän hakee toiset? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Syksyllä, siihenhän on monta kuukautta! Eikö joo, ainakin kaksi, yksi? Mihin tää kesä menee?

PS. Hienot Lidlin lenkkarit, mullekin!

Tyhjä

Syksyn lukkareita vielä kattella, ko paahdetaan täysillä kesälukkaria vaan menemään. Oli muuten eilenkin suhteellisen kostea olo tunnin jälkeen.... :-D

Hem Buggah

Mä oon Lidlistä hankkinu vaikka miten monet urheiluvaatteet: capreja, juoksutrikoita, teknisiä t-paitoja, juoksushortsit, sporttialkkareita, sukkia... :D Naurettavan halpoja "oikeisiin" merkkeihin verrattuna, enkä juuri ole huomannut laadussa eroa. Ainoa huono puoli on se, että niitä tulee tarjolle aina vain satunnaisesti, ja pitäis olla heti aamusta haukkana paikalla mikäli haluaa saada pieniä kokoja. 

Kauheen kätevää. Ja vielä voi ostaa päivän ruuat siinä samalla. :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.