Oho, se on kai syksy

Ilmeisesti se syksynpirulainen on nyt täällä. Missä hitossa on se "intiaanikesä", mitä viikko sitten lupailtiin joka sääohjelmassa ja iltapäivälehden kannessa? Ei oo näkynyt ei. Rahat takaisin!

Syksyn merkkeinä voidaan (ah niin taiteellisesti ja siksi että en osaa ottaa mitään päivän nasu -kuvia, eikä keskellä kylää ole peilejä, eikä mulla ole kavereita ottamassa kuvia) kuvasta huomata villasukat, mustat pitkät kalsarit (jotkut käyttävät myös termiä leggings). Varustelekasta hommattu huivi (jokohan kohta saisin jotain sponssia sieltä) ja poncho. Pipokin oli päässä, se on kivan sini-valkoraidakas ja siinä on tupsu. Lisäksi syksyn merkkinä voidaan pitää sitä että oli pakko ostaa kahvi salilta lähtiessä, koska hanskat jäivät aamulla kotiin ja muuten olivat näpit jäätyneet. 

Syksyn merkkinä olkoot myös se, että Rajaportin saunakausi on taas avattu meidän porukalla. Aiaiaia, niiiiiin oli makoisat löylyt! Eikä nyt edes kolota jalkalihaksia, vaikka tein salilla väkipakolla ohjelmassa olleet askelkyykyt 15kg kiekko sylissä (edellä mainitusta kaverisyystä, tuostakaan tapahtumasta ei tule ikinä olemaan kuvallisia todisteita).

Määkin haluun pitsiverhot. Tai no en, mutta haluaisin kovasti Rajaportin saunan omaksi. Pitäisi vissiin lotota tai jotain.

Menkää menkää oi menkää Rajaportille saunomaan. Sitten saunotte hyvin, ja menette sen jälkeen Pispalan Pulteriin syömään. Syötte superpihviä joko 150, 200 tai 300 gramman verran (kermakastikkeella superkastikkeen sijaan) ja otatte sen kaveriksi sipulia, herkkusieniä ja kasviksia. Ehkä vähän paistettuja perunoita. 

Sitten tulette kotiin, ja avaatte liikuntakeskuksenne sivut ja alatte etsimään että milläs lauantain tunnilla sen kermakastikkeen saisi edes osittain kulutettua. Krhm.

Kommentit

pahatapa (Ei varmistettu)

Mä oon todennut että pitsiverhot näyttävät hyvältä missä vaan. Kunhan ei omassa kodossa.

Maisteri (Ei varmistettu)

Sovitaanko, että seuraavan kerran kun tuun Suomeen, viet mut Pulteriin? En-oo-nimittäin-koskaan. Enkä Rajaportilla!

sanumaria

pahatapa: kyllä. erityisesti Rajaportin saunan pukkarin ikkunoissa näyttää hyvältä.

Maisteri: no todellakin! Otetaan sellanen Rajaportti - Pulteri - Vastavirta - Vaakon nakki -excu :D

Kommentoi